דוקטור הבובה חולה

ayaly2

New member
דוקטור הבובה חולה../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

דודי וכולם אני חולהההההההההההה התקררתי נראה לי נדבקתי מדבי
(מהמחשב) אתמול הייתי מעולפת עם חום וכדורים והיום הרגשתי קצת יותר טוב אז עבדתי ביום הולדת של 35 בנדיטים בני 8 והייתי על כדורים אז הייתה חגיגה
מזל שאחותי הייתה איתי ועזרה לי
אבל עכשיו אני גמוררה ושוב צריכה להטעין מחדש את עצמי אשתדל לנוח בשבת
במועדון הפוך. ** רציתי לשתף אתכם ברעיון שנתנה לי פיפי הפייה
הבובה המדהימה של שרון,הפגשתי בין ילדת היום הולדת לבין פיפי והיה חיבור מדהים שהחלטתי להעניק לילדה את פיפי מתנה ממני ליום הולדתתה וכך נוצר הרעיון השיווקי בשביל שרון,אני אזמין בובות פיפי לילדות יום ההולדת ואתמחר כמובן את המחיר כולל ואז שרון תרוויח ותמכור יותר פיפיייות ואני אשמח הרבה ילדות ואשווק את עצמי
אז שושה ניפגש בשלישי ודודי שמעתי שאתה גם תהייה בסביבה אז יש מצב לקפה
אז בנימה זו שתהייה לנו שבת שלום ושקטה,בריאות ואושר אוהבת איילה

../images/Emo193.gif החלמה מהירה איילונת ../images/Emo184.gif

מה יהיה???? בזמן האחרון את כל הזמן חולה...רק לפני פחות משבוע שכבת במיטה ועכשיו שוב
תגידי, את מנסה לתפוס לי את תואר זה שחולה הכי הרבה פעמים בפורום מנטור, מנטור אבל לא בכל דבר
על הרעיון השיווקי החדש ועוד יותר
על החשיבה לעזור ולקדם את שרון, אני מקווה שכולנו נעשה זאת אחד למען השני
שאלה: ולמה רק פיפיות? למה ששרון לא תיצור פיפונים בנים?! על איזו סביבה את מדברת? גם ככה אין לי מושג איפה אני- אז את רוצה שאני אנחש איפה אני אמור להיות?!
יאלל'ה תהיי לנו בריאה ומהר ותמשיכי לקפץ לנו כאיילה בין דפי הפורום. שבת שלום ומבורך

shushu34

New member
ממי עוד לא יצא לנו לדבר קודם כל לילה טוב וסופ

וסופ"ש ניפלא חשבתי שננצל את ההזדמנות ונראה את פניך היפות יום שלישי , איילה תבוא לתל אביב אז אולי ניפגש לקפה בבוקר אם אתה פנוי . אני גם אגמור את הפרויקט שלי ואעבוד על מה שביקשת ממני אולי אני אספיק כבר לסיים ביום שלישי.

ayaly2

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif

|זה סתם אלרגיית מעבר פלוס התקררות
אני כבר יותר טוב תודה יקירי:-9 דודי אני מגיעה לשרון לדוכן יום שלישי בבוקר אז חשבתי ניפגש לקפה
לבנים אנחנו מגבשות רעיון אם יש לכם נשמח לשמוע... וחברים לא לשכוח ...ביחד זה כח
אז שבת שלום לכולכם איילה

shushu34

New member
תרגישי טוב ממי החלמה מהירה אוהבת ונשיקות

תודה על העזרה והשיווק שבת שלום.

ayaly2

New member
שבוע טוב ובריאות לכולנו../images/Emo13.gif

היי הנה תמונה של פיפי הפייה הבובה המקסימה של שרון
** תודה על איחולי ההחלמה מרגישה יותר טוב תודה...כבר מתגעגעת לכולכם אולי איזו מפגשון בחנוכה משהו קטן מסיבונת אפשר אצלי בכיף

shushu34

New member
איילה מתוקה שלי בא לי לחבק אותך

חזק חזק פיפי שלי מקסימה בזכותך תודה על כל הרעיונות שלך ועל העזרה אנחנו ניפגשות יום שלישי כמו שדיברנו. אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב וגם אני חייבים להיפגש יותר עם חברינו מהפורום היה כל כך כיף וניגמר מהר. נשיקות לילה טוב ושבוע טוב שרון

../images/Emo184.gifאיילונת- מקווה שחזרת לעצמך

ואת במיטבך ... וכל הכבוד על היוזמה הקשורה בשרון- רעיון מדהים !! אפשר לפרגן לנו תמונה של פיפי הפייה, אם יש לך ?! תמיד כייף לראות תמונות של בובות ...

איילה יופי שאת מרגישה טוב ובהקשר למפגש

בחנוכה..
..אני אשמח לבוא ...והפעם נראה לי נפיל את ההתארגנות עליינו כי דודינקה עיייייייייייייייף

גליתוי

New member
אילה החלמה מהירה!../images/Emo184.gif

וכל הכבוד על העידוד והשיווק של חברי הפורום! תשמרי על עצמך! ואל תשכחי לקחת מטרייה
סססססתם כבר שכחנו שירד פה גשם...

ayaly2

New member
תודה לכולכם על האיכפתיות../images/Emo13.gif

מרגישה יותר טוב,מתארגנת להצגות חנוכה בגנים ובקייטנות אני מכינה להם את גב' קרש ומר מערוך
לאור ביקוש הגננות
** מארגנת מפגש חנוכה אז כל מי שמעוניין ,להודיע לי במסר

למעלה