דוקטור הו ביס

• פותח הנושא 4XTOS
  • פורסם בתאריך

4XTOS

New member
דוקטור הו ביס

עונה חמישית נגמרת בפרק 12 או שיש עוד פרק? כי היה כתוב המשך יבוא(אל תגלו לי מה קורה אני מעדיף לראות את זה ב יסHD מאשר במחשב שלי) מישהו יודע מתי ישדרו את עונה 6 ביס?

מוגלי7

New member
תשובות

1. יש פרק 13, וזה הפרק האחרון לעונה. 2. לא בזמן הקרוב, אני משער שבעוד שנה-שנה וחצי ככה.

4XTOS

New member
תודה, עוד שאלה

מישהו יודע למה יס מתעכבים כל כך הרבה בשידור העונות של דוקטור הו? אני זוכר שהתחלתי לראות דוקטור הו (לא מהפרק הראשון של העונה הראשונה) בסביבות 2004-2006

מוגלי7

New member
אני מניח שבעיקר בגלל ענייני זכויות.

קודם צריך שהעונה תסתיים בבריטניה ואחר כך צריך לקנות את זכויות השידור מה-BBC, אני מניח שזה משהו שלוקח זמן.

DontEvenBlink

New member
כרגע בטלויזיה אני רואה בבי בי סי

את העונה השלישית. :) ראיתי את כל החמישית ביס כי אני לא אוהבת לראות כל כך במחשב. כרגע אין לי ממש ברירה ואת העונה השישית אני רואה במחשב.

John the Savage

New member
מחברים את המחשב לטלוויזיה ...

נניח, באופן היפוטתי, יש לך במחשב את הפרקים שהגיעו לידיך באופן חוקי לחלוטין (לא מדברים כאן על הורדיות לא חוקיות ...), אפשר פשוט לחבר את המחשב לטלוויזיה ואז זה הרבה יותר נחמד. זה מאד פשוט עם לפטופ.

DontEvenBlink

New member
לחבר את המחשב לטלויזיה לא נשמע פשוט כל כך. :O

האמת שאף פעם לא חשבתי על זה, אולי אני אנסה. עוד בעיה במחשב שרוב הפרקים הם באיכות לא טובה, אבל לאחרונה מצאתי אתר שיש בו את הפרקים של דוקטור הו באיכות מצוינת (אבל בלי תרגום). אם מישהו ירצה שאני אשלח לו שיכתוב לי מסר.

Lady Whitehorse

New member
לרוב הטלוויזיות החדשות

יש חיבור USB מובנה, אם יש לטלוויזיה שלך חיבור כזה אז אפשר לחבר אליה דיסק און קי ולראות בה את מה שיש עליו, כנ"ל לגבי דיוידי עם חיבור כזה. אם אין לך, אז הכבל שמחבר בין הטלוויזיה למחשב, נמצא בחנויות למוצרי חשמל (אם אני לא טועה, אם אני כן טועה אז בטח יש אותו בחנויות מחשבים) וזה ממש לא סיפור.

למעלה