דוקטור הו מגיע ל-BBC פריים!!!

דוקטור הו מגיע ל-BBC פריים!!!

אני לא יודעת פרטים,אבל ראיתי את בילי פייפר והתחלתי להשתגע

אלה הפרטים לפי Outpost Gallifrey

"BBC Prime הוסיפו את דוקטור הו ללוח השידורים שלהם למרות שב-FAQ שלהם עדיין כתוב שאין להם את הזכויות לשדר את הסדרה. הסדרה תשודר במוצ"ש, החל בספטמבר. לפי לוח השידורים באתר www.dstv.com, הסדרה לא תשודר ב-30 הימים הקרובים, כך שתאריכי ההתחלה המשוערים הם ה-15, 22 או 29 בספטמבר."

I Tusha I

New member
מתוך אתר ביביסי פריים

Will you show DR WHO? We are pleased to announce that the series will start on Saturday 1st September עכשיו רק נשאר לברר אם יהיה תרגום בארץ, אני מניחה שלא... עדיין, נפלא

למה שלא יהיה תרגום?../images/Emo12.gifזה BBC פריים!

הכל שם בכתוביות,חוץ מבלילה כי הם עצלנים

I Tusha I

New member
כנראה אני פסימיסטית מדי

יש מספיק סדרות בלי תרגום בביביסי פריים, ויש גם מצב שיס ידאגו שלא יהיה תרגום, זה קרה כבר בעבר עם סדרות אחרות...

רק אל תהיי פמיניסטית מידי

למה אתם צריכים תרגום? כבר ראיתם את הסדרה! בכל מקרה, מה שמרגש אותי זה שאחרי כל פרק ישדרו את עונה 1 של "דוקטור הו קונפידנשיאל". אני מניח שרובכם לא ראיתם את זה עדיין, ואני ממליץ בחום. כל פרק בעונה 1 מחולק לשניים, חלק אחד עוסק בהפקת הפרק ששודר הרגע, והחלק השני בהיסטוריה של דוקטור הו, ראיונות עם הדוקטורים הקודמים והמון קליפים מכל שנות הסדרה. זה עוזר מאוד להשלים פערים לכל צופי הסדרה החדשה שלא זכו לראות את המקורית.

אני ראיתי במחשב בלי תרגום!../images/Emo6.gif

איזה כיף סופסוף על מסך ולא על הכיסא המעצבן של המחשב,וכתוביות!

גם אני, אז מה את משוויצה?

אבל אני מעדיף בלי תרגום, הוא מושך יותר מידי תשומת לב.

I Tusha I

New member
וגם יהיה תרגום ../images/Emo13.gif

שלחתי מייל לביביסי פריים וענו לי שיהיה תרגום עברי גם לתכנית עצמה וגם לקונפידצ'יאל יאי!

I Tusha I

New member
הו, זה באמת נפלא :)

חידשת לי עכשיו, לא ידעתי... אכן לא צפיתי בזה ועכשיו אני אצפה :) בכל מקרה אני מאלה שמעדיפים עם תרגום, לא שיש לי בעיה להבין בלי, אבל לפעמים ככה מתפספסת לי איזה בדיחה או איזה מונח חייזריי שאני לא מבינה P: אתה יודע אם בביביסי זה ישודר אחת לשבוע או במתכונת יומית?

למעלה