דוקטור הו- עונה 3 פרק 2

faina s

New member
דוקטור הו- עונה 3 פרק 2 ../images/Emo58.gif

הפעם בלי תמונות
רק אחת מישהו ראה כבר? פרק ממש טוב הם מתעלים על עצמם כל פעם מחדש גם הפרק הבא נראה טוב אין לי הרבה מה לרשום רק שהייתי רוצה להיות במקום מרתה יחד עם דייויד באותו חדר במלון

../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

ראיתי ונהנתי כ"כ
למרות שאני עדיין מהאלו שלא השלימו עם הפרידה של רוז והדוקטור.. ועצם זה שהוא הזכיר אותה והזכירו את רוז כמה פעמים בפרק ושהראו שהוא לא שכח ממנה, ועוד כ"כ איכפת לו.. שימח אותי
לא הייתי מחליפה אבל עם מרת'ה בלהיות עם דייויד באותו חדר מלון.. הוא היה דיי קר וכלבתי אליה
מה שכן.. הייתי מחליפה עם בילי חחח אני עוד בטוחה שיום מן הימים הם יהיו ביחד

faina s

New member
../images/Emo58.gif

זה באמת נחמד שמזכירים אותה כל הזמן ושהו כל המזן מתעצב כשאומרים את השם שלה זה מראה שבאת אכפת לו ממנה
בקשר למלון צודקת אין טעם להתחלף איתה אם הוא התייחס אליה ככה אבל הוא עדיין מתוק

../images/Emo58.gif

אין, נשארתי נאמנה לסדרה דיי בגלל דייויד. הוא מקסים
אהבתי את המשחק שלו בקטע שהוא החזיר את הלב השני שלו לפעולה

קורה

New member
וואו פרק מעולה../images/Emo58.gif

"אקפרליארמוס" ניקרעתי מצחוק,ומה שהוא אמר על הספר השביעי גדול. גם את האיזכורים של רוז אהבתי,בסדרות אחרות כשדמות מתחלפת בקושי שומעים עליה בינתים כל פרק הזכירו אותה (לא שהיו כל כך הרבה). לא ממש הבנתי מה קורה פרק הבא אבל זה נשמע מענין.

קורה

New member
הנה לך בלי תרגום

יש שם גם את הפרק הראשון למקרה שגם אותו לא ראית צריך לחפש לפי השם של הפרק. וגם אם לא אכפת לך לראות ביוטוב.

faina s

New member
אם את רוצה אני אשלח

לך קישור להורדה במסנג'ר (או קישור לאתר להורדה במסר)

faina s

New member
כן זה פרק יפה

שלחי לי במסר את המסנג'ר שלך אני אשלח לך לשם

TheSegal

New member
כמו עם הפרק הקודם.... מחכה לתרגום

בטח יגיע לקראת סופ"ש...

הממ ../images/Emo12.gif

תהיתי באמת, איך התרגום? שווה להתאמץ ולהוריד וזה? אף פעם לא צפיתי או התקנתי תרגום וכל זה.. אז מתלבטת.. מפאת מבטאו ודיבורו המהיר ביותר של דייויד

קורה

New member
גם אני מתלבטת../images/Emo58.gif

בעיקר שלא ממש הבנתי מה הוא אמר לה במלון כשהוא דיבר על רוז והיא התעצבנה עליו הרצתי את הקטע שוב ושוב ולא הבנתי

faina s

New member
חחח גם אני עשיתי את זה בקטע הזה

ועד עכשיו לא הבנתי
התרגום דווקא בסדר לפחות זה שאני בדרכ מורידה

הקטע ../images/Emo65.gif

כע, היה בהחלט קשה להבין אותו
אבל זה משהו כזה.. M: Budge up a bit, then. Sorry. They’re not much room. Us two here. Same bed. Tongues will wag. D: There’s such a thing as psychic energy, but a human couldn’t channel it like that. Not without a generator the size of <something> and I would have spotted that, no—There’s something I’m missing, Martha. Something really close, staring me right in the face and I can’t see it. Rose’d know. A friend of mine, Rose, right now, she’d say exactly the right thing. Still, can’t be helped. You’re a novice. Nevermind -. Take you back home tomorrow. M: Great. כמה שהוא חושב על רוז

faina s

New member
נחמד שמזכירים אותה כל הזמן

ולא שוכחים ממנה כמו בכל סדרה אחרת

TheSegal

New member
את הפרק הראשון ראיתי עם תרגום

בעברית... כמובן שיש מידי פעם שגיאות כתיב וטעויות בהבנה של מלים עם משמעות כפולה, אבל אני רק צריכה משהו שיעזור לי לפענח את המלים שאני לא שומעת טוב, ובנוסף לפעמים רק השגיאות בתרגום (גם באנגלית) יכולות להרוג מצחוק...

למעלה