האמ... ../images/Emo58.gif 307
כל הפרק היתה לי תחושת דה ז'ה ווּ מעצבנת לשני הפרקים The Impossible Planet ו-The Satan Pit, זה נראה כאילו לקחו את שני הפרקים, צמצמו אותו לפרק אחד, פחות טוב, פחות ברור, שמו את מרת'ה ההוֹ-כה-לא-כריזמטית במקום רוז המדהימה ועשו את הדוקטור יותר פגיע. ולמעשה, זה הדבר היחיד שאהבתי ממש בפרק, שהוא יותר פגיע. כשהוא בא ואמר למרת'ה שהוא מפחד.. וואו, רציתי פשוט ללכת ולחבק אותו, הוא היה כל כך מסכן ומקסים. הפרק הזה ממש הראה את הצד האנושי של הדוקטור בצורה ברורה לחלוטין. משחק מעולה של דייויד טננט! השיחות של מרת'ה ואמא שלה היו מעצבנות - כמה שפחות זמן מסך לאמא של מרת'ה - כך יותר טוב! אבל יש את הסיפור הזה של הציטוט לטלפון או מה שזה לא היה, שזה נחמד, עלילה עונתית משנית לפרקים זה תמיד נחמד. רק דבר אחד לא הבנתי, איך פתאום הדוקטור היה בסדר שוב? מה, הוא מיצה את הבעירה שלו? וחוץ מזה, מה הקשר לדלק שהם זרקו? לא הבנתי את כל הסצינה הזו. ומה הקטע עם הנשיקה של מרת'ה והבחור בסוף, מאיפה לעזאזל זה בא? וגם הסצינה שאחריה היתה קצת מוזרה, מה לעזאזל הלך שם בין הדוקטור למרת'ה? Oo הטריילר לפרק הבא נראה נחמד. יש שם את ה-Family of blood המדוברת, סוף כל סוף נראה מה לעזאזל מדובר שם. נוּ, עוד שבוע מתחיל... נקווה שפרקי ה'סתם' עברו כבר, כי זה הרושם שקיבלתי מהפרקים בעונה הזו. אני לא אוהבת את העונה השלישית, אני מוצאת אותה יותר משעממת וחסרת חן בעופן בולט לעין, הרבה יותר מהעונה השניה המעולה.