דוקטור הו עונה 3 פרק 7

faina s

New member
דוקטור הו עונה 3 פרק 7 ../images/Emo58.gif

שכחתי בכלל שהיה אמור להיות פרק פה יש הרבה תמונות (אין זמן להוסיף יותר מדי מבחנים
) מחכה שירד

אבל למה חשבתם ככה? אמרו לפני שבועיים שיש שבוע

הפסקה [בגלל הארוויזיון] ואז זה חוזר למתכונת רגילה.

האמ... ../images/Emo58.gif 307

כל הפרק היתה לי תחושת דה ז'ה ווּ מעצבנת לשני הפרקים The Impossible Planet ו-The Satan Pit, זה נראה כאילו לקחו את שני הפרקים, צמצמו אותו לפרק אחד, פחות טוב, פחות ברור, שמו את מרת'ה ההוֹ-כה-לא-כריזמטית במקום רוז המדהימה ועשו את הדוקטור יותר פגיע. ולמעשה, זה הדבר היחיד שאהבתי ממש בפרק, שהוא יותר פגיע. כשהוא בא ואמר למרת'ה שהוא מפחד.. וואו, רציתי פשוט ללכת ולחבק אותו, הוא היה כל כך מסכן ומקסים. הפרק הזה ממש הראה את הצד האנושי של הדוקטור בצורה ברורה לחלוטין. משחק מעולה של דייויד טננט! השיחות של מרת'ה ואמא שלה היו מעצבנות - כמה שפחות זמן מסך לאמא של מרת'ה - כך יותר טוב! אבל יש את הסיפור הזה של הציטוט לטלפון או מה שזה לא היה, שזה נחמד, עלילה עונתית משנית לפרקים זה תמיד נחמד. רק דבר אחד לא הבנתי, איך פתאום הדוקטור היה בסדר שוב? מה, הוא מיצה את הבעירה שלו? וחוץ מזה, מה הקשר לדלק שהם זרקו? לא הבנתי את כל הסצינה הזו. ומה הקטע עם הנשיקה של מרת'ה והבחור בסוף, מאיפה לעזאזל זה בא? וגם הסצינה שאחריה היתה קצת מוזרה, מה לעזאזל הלך שם בין הדוקטור למרת'ה? Oo הטריילר לפרק הבא נראה נחמד. יש שם את ה-Family of blood המדוברת, סוף כל סוף נראה מה לעזאזל מדובר שם. נוּ, עוד שבוע מתחיל... נקווה שפרקי ה'סתם' עברו כבר, כי זה הרושם שקיבלתי מהפרקים בעונה הזו. אני לא אוהבת את העונה השלישית, אני מוצאת אותה יותר משעממת וחסרת חן בעופן בולט לעין, הרבה יותר מהעונה השניה המעולה.

faina s

New member
חחח בדיוק מה שחשבתי ../images/Emo58.gif

(על הצירוף של שני הפרקים) ככה הפרק חמוד אבל עדיין לא הכי טוב באמת היה נחמד לראות שהוא כן יכול להיות פגיע
וכמוך לא הבנתי למה פתאום זה עבר לו הרי הם הוציאו את החלקיקים מהמכונה ולא ממנו. אמא של מרתה מעצבנת אותי אבל מעניין איך כל הקטע עם סקסטון יתפתח הפרק הבא נראה לי יותר טוב מקווה שזה באמת יהיה ככה

קורה

New member
../images/Emo58.gifאני אומרת לכם

נראה לי שסקטסטון הזה הוא טיים לורד והפרק הזה באמת לא היה משהו זה כל מה שיש לי להגיד עליו הפרק הבא נשמע מעינין

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif נראה לי שזה די ברור

שסקסון הוא למעשה המאסטר אחרי שהתחדש שוב. ובינתיים העונה הזאת מבעסת ברמות. היא מ-ש-ע-מ-מ-ת, כל הפרקים מאד מאד ילדותיים וטיפשיים (כאילו לכוון בכוח לקהל הילדים כדי שיקנו יותר יופלה של דוקטור הו), חוזרים על עצמם (מה היה הפרק של השבוע אם לא חזרה על סייטנז פיט? ואפילו את חליפת החלל הם לא שינו במיוחד) ומרת'ה, למרות שהיא לא מעצבנת, לא משתווה בכלום לרוז, וגם לא ממש מראים לנו את היכולות שלה (ותוסיפו לזה את העובדה שהיא חושבת ש"משחק" זה הרמת גבות ונעיצת מבטים) ואם זה לא מספיק לעצבן דוחפים את אמא שלה. אני לא מבין מה הם רוצים לעשות בזה, שנתגעגע לרוז? אנחנו כבר מתגעגעים. שנכה על חטא ונכריז על ג'קי בתור האמא הכי טובה בעולם רק שיעיפו את הכושית המקומטת? אין בעיה. רק שיחזרו. נקווה שהפרק הבא סביר (על ט'וב' אני בכלל לא חולם), בכל זאת הוא מבוסס על ספר לא רע בכלל.

קורה

New member
../images/Emo58.gifברור למי?

לא כולם מכירים את הסידרה הקלאסית אני כן(לפחות חלק המדמיות) אבל לא רציתי להרוס לגמרי לאלה שרואים אבל לא שמעו עליו וכמה עצוב שנראה לי שהשיא של העונה יהיה שובו של קפטן ג'ק וזה יהיה כבר סוף העונה ואת צודקת בחיים לא חשבתי שאני אתגעגע לג'קי אבל אני בהחלט מתגעגעת באמת שרציתי לתת למרתה הזדמנות,אבל מה לעשות היא לא זה. ואני ממש משתדלת לא להשוות אותה לרוז. אבל דיוויד טננט למשל נכנס לנעלים מאוד גדולות מבחינתי כי אני ממש אהבתי את כריסטופר אקלסטון והוא עבר את המשימה בהצלחה. אבל היא פשוט לא מספקת את הסחורה או שפשוט אין את הכימייה שהייתה לו ולרוז

orw93

New member
כל כך צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

למרות שאני דווקא מוצאת את העונה ה3 דיי מעניינת. אני אחת שלקח לה ממש הרבה זמן להתחבר לדוקטור וזאתי דווקא העונה שחיברה אותי הכי הרבה. בקשר לציטוט לטלפון, לא כל כך הבנתי מה הלך שם, זאת אומרת, רגע אחד היא אמרה למרתה להתרחק מהדוקטור ורגע אחר יושבת מאחוריה אישה מוזרה. הדבר הראשון שעלה לי זה טורצ'ווד אבל טורצ'ווד הושמד, לא? ונורא לא אהבתי את זה שהיא אמרה שמר סקס מעריך את זה

orw93

New member
אוקי ממה שראיתי עד עכשיו../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

לא סיימתי עוד לראות, ג'ק הפריע לי
ויוטיוב איטי היום:-\ אז ממה שראיתי, הפרק נורא הזכיר לי את הפרק עם השטן. הוא גם נורא הזכיר לי כמה אני מתגעגעת לרוז;; כאילו, פאק זה כולה הטריפ הראשון שלה בתור הבת לוויה שלו וכבר מתפקשש לה משהו. אז כן, אני רוצה את רוז בחזרה

orw93

New member
אני חוזרת בי../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

בקשר של הפיקשוש של מרתה, אז היא יצאה די בסדר בסוף
אבל אני עדיין רוצה שרוז תחזור

morany20

New member
טוב אז ככה..

הפרק הזה אכן עורר בי תחושות חזקות של דז'ה וו ל satan's pit, כל מה שהיה חסר זה הקסדה והכיתוב בסינית (כי כל השאר היה שם, כולל בלונדה מעפנה ובתול מתבכיין). הקטע זה שמרתה מאוהבת בו בטירוף והוא לא ממש שם עליה. הוא קולט את הרמזים (בכ"ז, קשה לפספס את ה puppy face שלה).טוב, זה מובן כי נשבר לו הלב אחרי שרוז הלכה. לצער כולנו, רוז לא תחזור. ועוד דבר. מישהו שאל איך הדוקטור פתאום החלים. לא שמתם לב שתמיד יש לו פתרונות לא ברורים למצבים? ואיכשהו הם תמיד עובדים! זורקים על העולם פצצת אטום? תכוון טיל גרעיני על אלה שיורים אותה ותתחבא בארון. רוח רעה השתלטה על הילדה? זרוק ביצה לאש ותשיר שירים עליזים. אתה עומד להתנגש בשמש? תשליך דלק. עצות לחיים. אגב, תודה על האתר. מעכשיו אני כבר לא מחכה שירד הפרק, הם מעדכנים ישר! תענוג!

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif משהו שממש לא הבנתי בפרק הזה.

אם הם תקועים על חללית במצב סופני, והטרדיס שם (שלא כמו בפרק על הפיט שבו הטרדיס נפלה למטה) למה פשוט הדוקטור לא הכניס את כולם לטרדיס והתחפף משם? ככה היו פותרים את הבעיה מההתחלה, לא?

למעלה