דוקטור הו עונה 3 פרק 8

faina s

New member
היה ../images/Emo58.gif

דווקא את הפרק הזה אהבתי שונאת דלילים
ומשום מה תמיד שנאתי אותם מוזר לראות את הדוקטור אנושי
הוא חמוד בכל צורה
לא הבנתי מה הקטע של הילד הקטן הזה תמונות |לינק|http://www.bbc.co.uk/doctorwho/gallery/s3_08-09gallery/index.shtml|סלינק| הפסקתי ללמוד לבגרות במתמטיקה רק בשביל לראות את הפרק
עכשיו צריך לחזור ללמוד
בעצם כבר מאוחר נמשיך מחר

קורה

New member
../images/Emo58.gifבהחלט היה

והיה ממש טוב שונה מהשאר מחכה להמשך

TheSegal

New member
דוקטור הו עונה 3 פרק 8

אני עוד לא ראיתי (כרגיל מאחרת אחרי כולם) אתם מוזמנים לשתף עוד

orw93

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

היה פרק אחד הטובים
בחצי הראשון לא הייתי מרוכזת אז לא הבנתי הרבה
בחצי השני התחתי להבין מה רוצים ממני חח זה מסוג הפרקים שאני אוהבת שיש טו בי קונטיונדD: שהוא נגמר הייתי בהסטריה על הדוקטור בעיקר אחרי הטריילר עם הילדים
נמ, מרתה ממש הוכיחה את עצמה. היא אמנם לא משתווה לרוז ולא מגיעה לה לקרסוליים אבל היא בהחלט משתפרת

../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את הפרק!! ממש הייתי במתח ובחרדה שהד"ר לא עצמו ומה יקרה ללא הד"ר
מרתה הייתה אחלה בפרק, כן אני מאוד מתגעגעת לרוז וזה.. בעיקר שהראו שהוא חשב עליה בחלומות וזה בעצם מראה שבתת מודע שלו היא תמיד שם
, אבל בכל זאת.. מרתה שבאה למלא באיזה שהוא אופן את החלל הריק שרוז השאירה.. הייתה ממש אחלה בפרק, אהבתי שהיא קלטה שהעוזרת\חברה שלה כבר לא עצמה.. הפרומו בסוף קצת עצבן וקצת הרגיע אותי.. עצבן.. כי אעההה ילדים? הוא נשוי לה?! אעה. למרות שזה מראה איך הד"ר היה אם הוא היה מתנהג עם רוז.. והכי מרגיע
שרואים שהוא חוזר לעצמו עם החליפה והכל
סקסי
ראאר
אעה. והילד.. גנב קטן אערר. קראתי איפה שהוא אנשים שיערו שיש מצב שנכון שה"FACE OF BOE" אמר שהד"ר לא לבד.. אז הילד הזה הוא הבן שלו או קרוב משפחה או משהו.. בגלל זה הילד שמע את השעון.. הילד בהתחלה הבין דברים שאף אחד לא הבין.. גם ביינס אחרי שהוא נהיה יותר פריק ממה שהוא [הוא ממש מוזר 0_0] כל הזמן מרחרח אחרי הילד עוד לפני שהילד פתח את השעון.. שזה אומר שהוא קולט בו משהו מהפמיליה של הטיימ לורדס
הוו וול. אין לדעת
ממש ממש מחכה לפרק הבא בקוצר רוח אעה!

morany20

New member
פרק מדהים (ספויילר)

מעניין אם יראו אותם עושים את הילדים.. מסכן הדוקטור, אני לא חושבת שהיה לו אקשן כבר 900 שנה... חוץ מזה היה פרק מצוין! לא הבנתי מתי הילד נתקל במרתה בלונדון (כשראו אותה רצה). עוד דבר שלא הבנתי - כשהוא השתנה הוא אמר למרתה שכל תא בגוף שלו עומד להתחלף. פעם אחרונה שהוא אמר את זה לרוז הוא התחלף מהדוקטור ה - 9 לעשירי. מה שכן, אהבתי איך כל הפרקים של כל העונות משתקפים בספר שהוא כתב - הדאלקים, סייברמן, רוז. מרתה באמת התעלתה על עצמה, במיוחד עם הסטירה. טוב, קשה לראות את הגבר שאת אוהבת מתאהב במישהי אחרת שהיא לא את.. כנראה שהיא פרקה תסכולים עם הסטירה הזו!

Yaki J

New member
לא בדיוק ../images/Emo58.gif

הילד לא ראה את מרתה- הזכרונות של הדוקטור עברו אליו והוא ראתה את עצמו בתור הדוקטור, פוגש את מרתה וכנראה שהדוקטור דיבר על חילוף באיברים הפנימיים ולא רגנרציה מלאה

sirexrv

New member
לא יודע פחות אהבתי../images/Emo58.gif

הפרק היה איטי, הדוק' לא היה עצמו (שזה מעצבן כשלעצמו), ולא יודע... רק בסוף התחיל להיות מעניין (ואפילו מצאתי את עצמי במהלך הפרק מריץ קדימה
) בקיצור בסולם דוק' 7.2....

morany20

New member
באתר הבא:

www.tv-links.co.uk אתר ענק דרך אגב! יש שם את בלאקפול וקזאנובה עם דייויד.. וסרטים.. והכל לצפייה אונליין! מומלץ בהחלט!

morany20

New member
יש קזאנובה, האמת שיש גם בyoutube

קזאנובה מדהים, במיוחד הסצינות shagging של דייויד (מזילה ריר). את בלאקפול עוד לא יצא לי לראות...

למעלה