דוקטור הו - עונה 4

שי קון

New member
דוקטור הו - עונה 4

הגעתי לעונה 4 מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר יש כל כך הרבה ספיישלים של לפני או אחרי העונה מה רואים קודם? יש מקום שיכול להגיד מה הסדר הנכון? תודה

OKDeSign

New member
סדר:

יש לפני העונה, פרק כריסמס [בין העונה השלישית והרביעית] שנקרא Voyage of the Damned אחריו יש את השידור הרגיל של עונה 4 (13 פרקים) ואז 5 ספיישלים לפני העונה החמישית בסדר הבא: The Next Doctor Planet of the Dead The Waters of Mars The End of Time (Part 1) The End of Time (Part 2)

שי קון

New member
תודה אבל...

איך יוצא שהם אחרי The Next Doctor כי בכולם זה הדוקטור הקודם סיימתי לראות את הפרק עם הטיטאניק שמקוטלג כ-00 מעניין אין אליו יחס באתרים הישראלים הרי הוא המשך ישיר לסיום העונה הקודמת.

מוגלי7

New member
The Next Doctor זה רק שם הפרק

זה לא אומר שהדוקטור הבא באמת מופיע בו.

שי קון

New member
התכוונתי בין עונה 1 ל-2

ראינו אתמול את את הפרק הראשון עם דונה ריד פשוט גאונות השיחה שלהם בין החלונות. והנה משהו מצחיק ומטורף מ-katherine tate הגאונה שמשחקת את דונה ריד.

שי קון

New member
בוודאי שיציק... איזו פדיחה

טוב היא חדשה לי. אבל אני בטוח שיש דמות כזו בסדרה אחרת (חוץ מזה שזו שחקנית עבר)

seaking

New member
איזה לינק!!!! בכיתי מצחוק!!!!!!!../images/Emo58.gif

השוודי והאיטלקי בהתחלה הפילו אותי לרצפה!!!

Lhuna1

New member
מה זה חייבים? זה עונש? ../images/Emo8.gif

אני רואה כל פרק כולל ספיישלים כי אני אוהבת את הסדרה ונהנית ממנה. ברובם אין משהו שממש קריטי להבנת שאר הסדרה, אז לא "חייבים" במובן הזה. פשוט קצת קשה לי עם השאלה הזאת, כי אני לא מבינה למה שמישהו לא ירצה לראות עוד פרקים של דוקטור הו?

שי קון

New member
גם אני עדיין לא

מצד אחד הם לא חלק מהעלילה הרשמית מצד שני מזכירים אותם כמו שדונה אומרת לדוקטור בפרק הראשון "אני מאמינה להכל, חוץ מזה שאמרו שהיה העתק של הטיטניק מעלינו בכריסמס..." שנית בלי לראות ספיישלים, איך תביני איפה נפגשו בפעם הראשונה?

elad218

New member
../images/Emo45.gif

אני באופן אישי גם חושב שבספיישלים שבין עונות 4 ו-5 הכותבים ממש התעלו על עצמם ונתנו מיני-עונה אדירה פשוט, ממש בזבוז בעיניי לעקוב אחרי הסדרה ודווקא את זה לא לראות. ובכלל, הספיישלים זה נורא נחמד, גם אלה שהם "לא חובה" מבחינת העלילה.

OKDeSign

New member
זה סוגר את העלילה של הדוקטור העשירי בעצם

אישית אני מאוד אוהבת את הספיישלים ובד"כ הם כן מתקשרים לסדרה בצורה כזו או אחרת..

למעלה