יש לפני העונה, פרק כריסמס [בין העונה השלישית והרביעית] שנקרא Voyage of the Damned אחריו יש את השידור הרגיל של עונה 4 (13 פרקים) ואז 5 ספיישלים לפני העונה החמישית בסדר הבא: The Next Doctor Planet of the Dead The Waters of Mars The End of Time (Part 1) The End of Time (Part 2)
איך יוצא שהם אחרי The Next Doctor כי בכולם זה הדוקטור הקודם סיימתי לראות את הפרק עם הטיטאניק שמקוטלג כ-00 מעניין אין אליו יחס באתרים הישראלים הרי הוא המשך ישיר לסיום העונה הקודמת.
אני רואה כל פרק כולל ספיישלים כי אני אוהבת את הסדרה ונהנית ממנה. ברובם אין משהו שממש קריטי להבנת שאר הסדרה, אז לא "חייבים" במובן הזה. פשוט קצת קשה לי עם השאלה הזאת, כי אני לא מבינה למה שמישהו לא ירצה לראות עוד פרקים של דוקטור הו?
מצד אחד הם לא חלק מהעלילה הרשמית מצד שני מזכירים אותם כמו שדונה אומרת לדוקטור בפרק הראשון "אני מאמינה להכל, חוץ מזה שאמרו שהיה העתק של הטיטניק מעלינו בכריסמס..." שנית בלי לראות ספיישלים, איך תביני איפה נפגשו בפעם הראשונה?
אני באופן אישי גם חושב שבספיישלים שבין עונות 4 ו-5 הכותבים ממש התעלו על עצמם ונתנו מיני-עונה אדירה פשוט, ממש בזבוז בעיניי לעקוב אחרי הסדרה ודווקא את זה לא לראות. ובכלל, הספיישלים זה נורא נחמד, גם אלה שהם "לא חובה" מבחינת העלילה.