וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif 312
איזה פרק מדהים. מכירים את ההרגשה הזו שאתם ממש ממש מתרגשים ו.. לא יודעת, קשה להסביר, אבל ככה הרגשתי בסוף הפרק, זה היה פשוט נהדר! העונה התחילה חלש מאוד לדעתי אבל רק הלכה ונהיתה הרבה יותר טובה, קסומה ומדהימה. אם בהתחלה היא היתה סידרת ילדים הרי עכשיו אפשר לראות בבירור שהכותבים חשבו עליה מראש והשקיעו ממש. אני אוהבת את הסידרה הזו כה. המשחק של כולם היה נהדר, מרת'ה, ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה, היתה ממש חביבה ונהדרת. פלאשבקים לגליפריי! אה, גאוני. במיוחד לאנשים כמוני שלא ראו את הסידרה הקלאסית. הפרק הזה היה כל כך מעולה, בכל כך הרבהמ ובנים, המאסטר-סקסון הוא דמות כל כך צבעונית וכל כך מיוחדת, היא מזכירה לי את הדוקטור העשירי בתחילת דרכו. אשתו של סקסון חביבה ומוזרה, היא מוצאת חן בעיני מאוד. וואו. פשוט... וואו! אם חשבתי ש-Human Nature הוא האהוב עליי, או ש-Utopia הוא פרק נהדר, הם ממש מחווירים מול הפרק הזה. פרק נהדר, כתוב מעולה, מותח, מלא באינפורמציה אבל לא יותר מידי כי הוא מצליח להיות גם מאוד מעניין והרפתקני. הרבה קריצות משעשעות ["Oh, i know what it's like! It's like someone you fansy someone and they don't know you exist"], גרפיקה שהשתפרה פלאים [המערבולת בתחילת הפרק - כל כך יפה, היצורים הקטנים, הפיצוץ של הדירה של מרת'ה], המחשבה במשך כל העונה ורימוזת קטנות שהנה, הארולד סקסון בא - גאוני! איך לא ראינו את זה קודם...? ../images/Emo9.gif כבר ממזמן לא נהנתי ככה מפרק, הוא היה פשוט נהדר! בכלל, אני אוהבת את כל האזכורים הקטנים העונה לפרקים שעברו, הם עושים את זה בטוב טעם נהדר, לא מגזימים יותר מידי ויוצרים תחושת נוסטלגיה. אפילו בלי להזכיר את רוז, בפרק הזה. איזה יופי! וסוף כל סוף מרת'ה לא נראית שבויה בקסמיו של הדוקטור, אני חושבת שהיא דמות הרבה יותר חזקה ככה. בסופו של דבר, פרק נהדר, אחד שאני יודעת שארצה לצפות בו שוב ושוב. כן ירבו!