דוקטור הו פרק 12

orw93

New member
וואו../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

חתיכת פרק..שיפור עצום משבוע שעבר. מצד אחד הוא היה מצחיק. הרג אותי עם הטלטאביז XD ואם יהיה סוף עולם אני מקווה שהוא יהיה ככה עם המוזיקה XD מצד שני, בסוף כמעט בכיתי.. אני לא רוצה שיגמר ככה../images/Emo7.gif

lgmtk

New member
ממה שנראה ../images/Emo58.gif

רביעית בקרוב! נקווה שהיא תהיה טובה כמו השלישית :)

faina s

New member
../images/Emo58.gif ואו

פרק מעולה כל הפרק ישבתי ככה : :-O הקטע של הפרצופים של סאקסטון והטלטאביז הרגו אותי ../images/Emo6.gif אהבתי את השחקן לא הבנתי מה היה קורה אם הם היו שמים עליו את השרשרת הם מדברים מהר מדי עוד פרק 1 ../images/Emo7.gif מעניין איך יגמר לא רוצה שיגמר כשהדוקטור נשאר ככה חסר להם הם לא מחזירים אותו למבצ הרגיל ../images/Emo99.gif

orw93

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

שהם עם השרשרת אז הם לא בלתי נראים אבל לא שמים לב אליהם. הדוקטור הסביר את זה כאילו את הולכת ברחוב אבל לא מכירים אותך אז לא שמים לב אליך.

faina s

New member
את זה הבנתי ../images/Emo58.gif

אבל לא הבנתי מה היה נותן להם אם הם היו שמים את השרשרת על סקסטון

קורה

New member
../images/Emo58.gifאז ככה...

המאסטר שינה להם את התודעה כדי שיאהבו אותו או משהו כזה ואם הוא היה שם לו את השרשרת הוא היה חוסם את זה. ככה לפחות הבנתי

וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif 312

איזה פרק מדהים. מכירים את ההרגשה הזו שאתם ממש ממש מתרגשים ו.. לא יודעת, קשה להסביר, אבל ככה הרגשתי בסוף הפרק, זה היה פשוט נהדר! העונה התחילה חלש מאוד לדעתי אבל רק הלכה ונהיתה הרבה יותר טובה, קסומה ומדהימה. אם בהתחלה היא היתה סידרת ילדים הרי עכשיו אפשר לראות בבירור שהכותבים חשבו עליה מראש והשקיעו ממש. אני אוהבת את הסידרה הזו כה. המשחק של כולם היה נהדר, מרת'ה, ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה, היתה ממש חביבה ונהדרת. פלאשבקים לגליפריי! אה, גאוני. במיוחד לאנשים כמוני שלא ראו את הסידרה הקלאסית. הפרק הזה היה כל כך מעולה, בכל כך הרבהמ ובנים, המאסטר-סקסון הוא דמות כל כך צבעונית וכל כך מיוחדת, היא מזכירה לי את הדוקטור העשירי בתחילת דרכו. אשתו של סקסון חביבה ומוזרה, היא מוצאת חן בעיני מאוד. וואו. פשוט... וואו! אם חשבתי ש-Human Nature הוא האהוב עליי, או ש-Utopia הוא פרק נהדר, הם ממש מחווירים מול הפרק הזה. פרק נהדר, כתוב מעולה, מותח, מלא באינפורמציה אבל לא יותר מידי כי הוא מצליח להיות גם מאוד מעניין והרפתקני. הרבה קריצות משעשעות ["Oh, i know what it's like! It's like someone you fansy someone and they don't know you exist"], גרפיקה שהשתפרה פלאים [המערבולת בתחילת הפרק - כל כך יפה, היצורים הקטנים, הפיצוץ של הדירה של מרת'ה], המחשבה במשך כל העונה ורימוזת קטנות שהנה, הארולד סקסון בא - גאוני! איך לא ראינו את זה קודם...? ../images/Emo9.gif כבר ממזמן לא נהנתי ככה מפרק, הוא היה פשוט נהדר! בכלל, אני אוהבת את כל האזכורים הקטנים העונה לפרקים שעברו, הם עושים את זה בטוב טעם נהדר, לא מגזימים יותר מידי ויוצרים תחושת נוסטלגיה. אפילו בלי להזכיר את רוז, בפרק הזה. איזה יופי! וסוף כל סוף מרת'ה לא נראית שבויה בקסמיו של הדוקטור, אני חושבת שהיא דמות הרבה יותר חזקה ככה. בסופו של דבר, פרק נהדר, אחד שאני יודעת שארצה לצפות בו שוב ושוב. כן ירבו!

lgmtk

New member
כן הייתה לי אותה הרגשה רק כפול 10000 ../images/Emo58.gif

בפרק הקודם כשגילו שיש עוד דוקטור :) זה היה פשוט וואו O_O בכל מקרה...המאסטר נורא דומה לדוקטור בהרבה מובנים, מעניין אם כל אדוני הזמן היו ככה. UTOPIA היה פרק פשוט מעולה...אבל זה פרקים שונים. באוטופיה רק הקטע שמגלים שיש עוד אדון זמן האפיל על המוני המוני פרקים אחרים, אבל בפרק הזה הכל מתקשר להכל, ובכלל איך שזה התקשר לטורצ'ווד היה מדהים (באסה, רציתי לראות את הקאסט של טורצ'ווד :( ).

sirexrv

New member
אני שונא את הסדרה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה, למה משאירים אותי במתח ????? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אחרי הפרק הזה אני מרגיש צורך לצרוח!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בררררר איזה מתח ד"א :אחלה פרק!

lgmtk

New member
ד"א אשתו של סקסון ../images/Emo58.gif

היא המכשפה מהפרק השני, זאתי שהרגה את כל בני האדם בעולם של שייקספיר. אולי אני טועה אבל P:

lgmtk

New member
ועוד דברים ששכחתי ../images/Emo58.gif

כמו למשל איך שראסל טי דייויס (התסריטאי) כמו עם הדוקטור הישן (חח נו המכוער...אהבתי אותו יותר אבל) כל הזמן שם רמזים בסדרה עם הזאב, ככה גם בעונה הזאתי עם סקסון. מאוד חבל שהעיפו את הסיכוי שטורצ'ווד יופיעו, היה יכול להיות ממש נחמד אם היינו רואים את הקאסט שלהם :< נראה שהולך להיות גדול :) דוקטור הו בהחלט אחת הסדרות היותר טובות. וסתם תהיה: האם כל אחד בכוכב אדוני הזמן בוחר שם משלו? אם יש דוקטור...מאסטר...אולי יש גם "איכר" ו"חסר בית" ודברים כאלה? ../images/Emo3.gif

למעלה