דוקטור הו

Kitten Girl 22

New member
דוקטור הו../images/Emo70.gif

שאלות: 1.טורצ'ווד היא הסדרת בת של דוקטור הו או סדרה בפני עצמה או העונה השלישית של דוקטור הו
2.האם לדוקטור הו תהיה עונה שלישית

אוקי, רק להבהרה קצרה:

כל סידרת בת היא סידרה בפני עצמה, היא פשוט נמצאת ב-verse של הסידרה ממנה היא נובעת - "סידרת האם", כביכול. את טורצ'ווד היא סידרת בת של דוקטור הוּ. העונה השלישית של דוקטור הוּ שודרה באנגליה ותשודר בארץ כנראה בסביבות דצמבר [תקנו אותי אם אני טועה, אני לא ממש זוכרת]. כרגע מצלמים באנגליה את העונה הרביעית של דוקטור הוּ ואת העונה השנייה של טורצ'ווד.

XUXA141

New member
מבאס שיש רק 13 פרקים..

זה נורא קצת יחסית לסדרות אחרות, נניח כמו "סמולוויל" ששם יש 22 פרקים בעונה. עד שמתחיל כבר נגמר.

TheSegal

New member
נכון שזה מבאס, אבל נראה לי שזה הסטנדרט

של האנגלים, עונה שם זה 13 פרקים, אבל אולי כדאי שהמומחים יענו בנוגע לזה

חחח 13 זה עוד טוב../images/Emo6.gif

יש סדרה שבה כל עונה זה פרקים,ויש אחד עם 8 פרקים

tomad

New member
מאז ומתמיד זה ככה

כל סדרה בריטית היא קצרה בפרקים לעונה (אפילו דוקטור הו משנים מאוד ישנות.... וכמובן לא רק דוקטור הו)

TheSegal

New member
למה זכינו שכיבדת אותנו בנוכחותך? ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא ראיתי אותך פה

tomad

New member
יש לי קצת זמן

יש לי עבודה חדשה, ותוך כדי יש לי זמן להיכנס סוף סוף לפורומים ולהתעדכן זה פורום חשוב - כי אני עוקב אחרי דוקטור הו!

noyil

New member
בדיוק הרגע סיימתי את העונה השישית של סמולוויל

ההבדל בין סדרה עם 12 פרקים לבין סדרה עם 22, זה שבסדרה עם 22 פרקים (כמו סמולוויל) יש הרבה סצנות משעממות ופרקים שלמים שבהם כלום לא מתקדם, בדיוק בגלל זה באבודים החליטו להפחית את מספר הפרקים מ23 (כמו בעונה השלישית) ל17 (בעונה הרביעית).

irush22

New member
נצל"ש

בתור מישהי שרק גילתה שיש קשר בין הדוקטור לטורצ'ווד (וראתה רק את טורצ'ווד), תוכלו להגיד האם יש משהו בדוקטור שקשור לעלילה של טורצ'ווד שכנראה אני לא יודעת כי לא בהיתי בזה? ולמה אתם אומרים שהעונה השנייה מצולמת רק עכשיו אם יש אתרים שבהם אפשר לראות את 2 העונות (כל אחת בת 13 פרקים בערך)?

GrEeNgIrL3

New member
אז ככה

כן, יש קשר בין העלילה של טורצ'ווד לדוקטור הו. כל הרקע של ג'ק ולמה הוא לא יכול למות, כי בטורצ'ווד יש דיי תעלומה בנושא.. בדוקטור אפשר למצוא כמה תשובות. בנוסף, בעונה השנייה בפרק עם המלכה והזאב, המלכה אומרת שטורצ'ווד הוקם בעקבות הדוקטור! וגם המילה "טורצ'ווד" היא אנגרמה (ככה זה נקרא? חח) של "דוקטור הו" יכול להיות שיש עוד קשרים בין הסדרות חוץ מהקטע של הכותבים וכו'.. ובנושא השני, העונה השנייה כבר צולמה, למעשה הסתיימה גם העונה השלישית של דוקטור הו. אז מה שקראת כנראה לא היה נכון.. או שהתכוונו שהעונה השנייה של טורצ'ווד מצולמת עכשיו... מקווה שעזרתי
דרך אגב, אתמול צפיתי בפרק האחרון של הדוקטור עונה 3. והקטע עם הפנים של בו ענקקקקק!!! חח

irush22

New member
אפשר הסבר יותר מפורט?

אמרת בכלליות ולא הסברת את עצמך לא הבנתי את האנגרמה (?) והסבירו למה ג'ק לא מת...בגלל הכפפה (שהושמדה וכל מי שהחיו בעזרתה מת- חוץ מג'ק למשהו) ומי זה הדוקטור הזה?

GrEeNgIrL3

New member
הסבר קצר..

אנגרמה, זאת אומרת שמהאותיות של "דוקטור הו" יצרו את המילה "טורצ'ווד". בכדי להבין למה ג'ק לא מת את צריכה להכיר את הדמויות בדוקטור הו. הדוקטור הוא מגזע "אדוני הזמן"- .time lord הוא נוסע בחלל ובזמן עם בת לוויתו- רוז, בעזרת החללית שלו- הטארדיס. זאת סדרת מדע בידיוני. יחד הדוקטור ורוז פוגשים חייזרים וכו' ועל הדרך גם מצילים את העולם
בעונה השלישית יש לו בת לוויה חדשה- מרתה. בעונה הראשונה הם פוגשים את קפטן ג'ק, ובפרק האחרון של העונה הראשונה הדאלקים (האוייבים המושבעים של הדוקטור) הורגים את ג'ק. רוז מחזירה אותו לחיים ע"י הכוח של הטארדיס ומאז הוא לא מת. למרות שזה לא בטוח ב100 אחוזים שזו הסיבה שג'ק לא מת. ואם זו לא הסיבה אז לא ציינו אף פעם מדוע הוא לא יכול למות. אני מקווה שהבנת.. כדי להבין יותר תצטרכי לצפות "בדוקטור הו"

GrEeNgIrL3

New member
תיקון

זו כן הסיבה שג'ק לא יכול למות. בכדי להבין למה- תצפי בדוקטור הו עונה 3 פרק 11.

XUXA141

New member
כמו שאמרו פה לפניי.

דוקטור הו - צולמו ושודרו 3 עונות, הרביעית התחילה להיות מצולמת בימים אלה והופסקה לכמה ימים בעקבות מותה של אמו של דיוויד טננט. טורצווד - צולמה והוקרנה עונה אחת, אין לי מושג אם מצלמים עכשיו את העונה השניה. באתרי הווידאו למיניהם יכול להיות שתראי גם פרקי "קונפידנצ'יאל" שזה פרקים שמקבילים לפרקים הרגילים, ובהם מראים את "מאחורי הקלעים". (כלומר יש בעצם מספר כפול של פרקים - הפרק המקורי + פרק ההסבר).

למעלה