דוקטור ישן בחדש?

גלבטרון

New member
דוקטור ישן בחדש?

נכון שהסידרה החדשה של הדוקטור שודרה ומשודרת ב-YES וערוץ BBC PRIME משדר אותה גם כן, אבל זה לא מנע ממנהלי ערוץ AXN לרכוש את הזכויות (לפחות של העונה הראשונה) של הסידרה החדשה ואוטוטו לשדרה בערוצם. אך עם ההודעה של HOT כי ערוץ AXN יורד מחבילת הערוצים הסיכויים שצופי HOT (שהחמיצו את העונה הראשונה לפחות) לראות את הסידרה פחת עד מאוד. לכן חשבתי לתומי כי אולי כדי להציע/לבקש מהאחראים על הערוץ החדש HOT EXTRA ACTION לשקול לשדר את סידרת הדוקטור המקורית, אם לא יהיה ביכולתם להביא את החדשה. במידה והסידרה המקורית אכן תשודר לדעתי רצוי שהיא תשודר החל מעונה 7 (ההופעה הראשונה של הד"ר השלישי) והסיבות לכן הן: - כי עד אותה נקודה הסידרה היתה בשחור ולבן והקהל בימינו לא ממש מתחבר לסדרות כאלה - מס' לא מבוטל של פרקים מתקופת שני הדוקטורים הראשונים נמחקו/הושמדו ו-/או אבדו - עונה 7 מהווה נקודת התחלה מצויינת לצופים חדשים לסידרה + הסיפורים בה בעתיד יהווה השראה רבה לסיפורי הד"ר התשיעי מהסידרה החדשה - מס' סיפורים מתקופת שני הד"ר הראשונים (כגון: סיפור המקור של הדאלק, סוף הדאלק וחורבן כדה"א) שונו במהלך הסידרה והוצגו להם גירסאות חדשות - בצורה כזו לצופים החדשים לסידרה יהיו פחות סתירות ובעיות המשכיות. אגב, לא ידוע לי כמה מחברי הפורום צפו אם בכלל בסידרה המקורית אבל היא מומלצת אפילו רק בשביל הנוסטלגיה אם לא עבור הסיפורים הטובים שלה

Tristana

New member
לא רואה את זה קורה...

העלות של זכויות שידור של סידרה כל כך ישנה היא בטח יותר משווי כל הערוץ יחד! וגם אם לא, כמה צופי "הו" החדש כבר יש? לא מעט, אך אני בטוחה שגם לא הרבה. בטח פחות מאשר צופי כל הזבל האמריקאי. זה פשוט לא רווחי, לדעתי - זה יהיה כמו לשדר את סידרת ה-STAR TREK המקורית - כמה טרקים מכורים יזילו ריר, אבל זה ממש לא יכסה את העלויות. אני לא רואה שאנשים יעברו מ-YES להוט בגלל דוקטור הו, ובסופו של דבר זה מה שחשוב לחברה.

גלבטרון

New member
אבל אז הוט יכולה לומר

כי אצלה אפשר לראות את גם את הדוקטור הישן וגם החדש + ככל שסידרה ישנה יותר כך העלות שלה זולה יותר מהסיבה הפשוטה כי היא ותיקה והרבה צפו בה ותאמין לי, אם יחליטו לשדר גם את מסע בין כוכבים המקורית ו-/או אפילו את הדור הבא יהיו לסידרה הרבה מאוד צופים ולאו דווקא טרקים. אל תשכח שאוטוטו יוצא סרט חדש של מסע בין כוכבים שמספר על קירק וספוק בצעירותם. אישית אני אשמח מאוד לצפות שוב בסידרה המקורית של הדוקטור

אני הייתי שמחה אם זה יצליח למרות

שאין לי את הערוץ (אין לי דיגיטלי בכלל ><). אני מאוד אהבתי את הפרקים עם הדוקטור הרביעי, וצפיתי במעטים בהתחלה של החמישי אבל אז לא הצלחתי כבר לעקוב אז הפסקתי....איך שמחתי שדייוויד ישחק את העשירי. רצתיר כמו משגעת. היי, ואני היחידה פה שחולה על טום בייקר? נו טוב...לא נורא.

למעלה