דוקטור, רק שאלה קטנה...

AVIIAD

New member
שתי שאלות

שני שירים שאני לא יודע את שמם: 1) שיר של הביטלס שהשורה הראשונה בו מתחילה אם אני זוכר טוב: "....EVRY NIGHT'' והפזמון הולך ככה: "..IT'S WONG BELONG YE YE YE'' 2) שיר של ג'ון לנון שהמילה "פידנטלי" או "פידנצ'לי" מופיעה בו הרבה אני מקווה שתעזרו לי ותזהו.......

שאלה../images/Emo42.gif

אני כותבת פה בשביל ההורים שלי ש....מתווכחים מי שר את השיר woman של ג'ון לנון......(ג'ון לנון כתב, אבל הוויכוח הוא מי שר) מישו יודע

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif

מה זה,אורגן?... בכל אופן הצלחתי לזהות את Things we said today מהאלבום A hard day's night.

Another Girl

New member
המממ...

בשאלה הראשונה אני חושבת שאתה מתכוון ל-It won't be long מהאלבום With the Beatles... בשנייה אני לא בטוחה שהבנתי את המילה, יעזור אם תרשום אותה באנגלית, ועוד רמזים גם יוסיפו...

Another Girl

New member
כאן אין לי מושג...

האמת שמה שישר קפץ לי לראש זה The sweetest thing של U2, אבל כמובן שזה לא קשור לביטלס.
עוד פרטים יעזרו בזיהוי. אגב זו אני או שבימים האחרונים הפכנו לפורום זיהוי שירי הביטלס?

Miss CB

New member
חח גם אני חשבתי על U2

אבל מסתבר שיש שיר שלם של לנון שקוראים לו IM LOSING YOU, מהאלבום DOUBLE FANTASY. לא שמעתי אבל זה מה שגוגל אמרו אז... נקווה שזה זה.

מאור 87

New member
../images/Emo9.gif

גם אני באתי לכתוב את זה אבל אז ראיתי שהוא אומר במפורש "לא אני מאבד אותך השיר אלא שיר אחר".. חחח

i love lucy

New member
../images/Emo32.gifאתם יודעים מה קרה לי...

הייתי בעזריאלי ואז נכנסתי לאיזה חנות והיה שם דיסק של השירים הישנים של הביטלס ברקע... אני לא יודעת למה זה חשוב אבל זה פשוט גרם לי להרגיש טוב.... ולדעת שעדיין זוכרים את הביטלס....!

ביטלמן

New member
זב אותו הדבר

רק שבאמאזון מראים מה יש בתוך הקופסה של האנתולוגיה

למעלה