דוקסילין

אחר

New member
דוקסילין

שאלה קצת דחופה. אנחנו נוסעים לתאילנד וקמבודיה בעוד מספר ימים. במרכז הייעוץ של משרד הבריאות אמרו לי שצריך להתחיל לקחת דוקסילין כיומיים לפני שנכנסים לאזורים החשודים במלריה ולהמשיך לקחת למשך חודש. רופא המשפחה שבאתי לקחת ממנו מירשם טען, לעומת זאת, שאסור לקחת דוקסילין יותר מכמה ימים. מה עושים?

אחר

New member
ועוד שאלה בנידון

הרופא במשרד הבריאות אמר לי שדוקסילין לוקחים פעם ביום ואילו הרוקח אמר לי לקחת פעמיים ביום. שוב - מה עושים? תודה רבה

דוקסילין 2

המינון המניעתי למלריה הוא אחד ליום זה מה שעליך לקחת באינדיקציות אחרות, לוקחים אכן דוקסילין פעמיים ביום אך זה לא רךבנטי לגביך נסיעה טובה ד"ר דרור מר-חיים, היחידה למחלות זיהומיות השירות הרפואי לנוסע (שר"ל) , המרכז הרפואי ת"א טל': 03-6973498 (שלוחה 2)

דוקסילין

שלום, עושים את מה שהמליצו לך במרפאת המטיילים לא יודע על סמך מה התבסס הרופא משפחה בהמלצתו חשוב לקחת דוקסילין עם הרבה מים בשעות בהם אתה פעיל ביום (למשל צהריים) כך שלא תיקח את הכדור ואז תלך לישון כיוון שהכדור עלול לגרום לכיבים בוושט וחשוב להיעזר בגרביטציה על-מנת שהכדור יירד מהוושט לקיבה במהירות בנוסף, יש לכדור תופעות לוואי נוספות, נדירות יותר, כגון רגישות לאור וכו' סה"כ חשוב להדגיש, כדור בטוח ומומלץ להתראות ונסיעה טובה, ד"ר דרור מר-חיים, היחידה למחלות זיהומיות השירות הרפואי לנוסע (שר"ל) , המרכז הרפואי ת"א טל': 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה