דורבן 'רגיז'....

דורבן 'רגיז'....

הי!!!
לפני שנה התעורר לי הדורבן משינה לדלקת חריפה עד כדי חוסר יכולת לדרוך על הרגל. קיבלתי אטופן ל-10 ימים, סד לרגל ללילה, חופשת מחלה והנחיות למדרסים.
הדלקת עברה, עשיתי מדרסים יקרים אצל המומחים, אבל הזנחתי אותם. .לפני חודש-חודשיים שוב התעוררה דל קת. הפעם פניתי לאורטופד מומחה דרך ה'מושלם'. נתן לי ארקוקסיה ל-10 ימים, שפגעה לי בקיבה,חזרתי ללכת עם מדרסים, אבל הכאב עדיין מציק.בשנה האחרונה ירדתי 14 ק"ג ממשקלי, שהוא גם ככה גבוה... מחר יש לי תור לביקורת של המדרסים, אבל אני חסרת אמונים. אגב, ניסיתי ללכת עם מדרסים בסנדלים ללא גרביים, אחרי מקלחת וריסוס כף הרגל בתרסיס מיוחד והמדרסים הסריחו ברמות...
מה עושים???
תודה!!!!!

ברוכה הבא

הדורבן שלך נשמע שהוא בהחלט לא כל כך זוהר, ולא צפוני

כמה דברים:

.1 ארקוקסיה וחבריה- אם לוקחים אותם, צריך לבקש מהרופא לתת גם כדור גסטרו. זה כדור שעוטף את הקיבה במין מעטפת שלא מאפשרת פגיעה וחדירה של חומרי הכדור אליה, ולכן מפחית מאוד את הסיכוי לנזק.
2. לעניין המדרסים - תלוי מאוד איפה עשית אותם ואיזה סוג של מדרסים, אבל.. מה שיותר חשוב הוא, שבד"כ מדרסים אינם מיועדים להליכה בלי גרביים. אפילו אם יהיו טכנאים שיאמרו לך שכן. אלא אם כן הם מדרסים נושמים, שמיועדים מראש לזה. אבל אז.. מחירם בהתאם.

3. לא כל כך הבנתי ממה שכתבת מה הדבר שמפריע לך יותר - הכאב של הדורבן? או האי-נוחות במדרסים.

אם זה הדורבן - שאלות לי אלייך:
- האם ניסית עקב סיליקון?
- האם ניסית אולטרא-סאונד?
האם ניסית פיזיותרפיה?
האם זה רק ברגל אחת?

אחרי כל אלה, אוכל אולי לתרום קצת יותר

ובינתיים, מוזמנת להתכבד. יש אחלה קפה קר, וגם עוגיות שוקולד מושלגות, הישר מהתנור.

תודה על ההתייחסות!!!!! ולשאלותיך...

1. הדורבן בשתי כפות הרגליים. הדלקת ברגל שמאל.
2. עקבי סיליקון אינם נוחים לי... אולי שווה לנסות שוב.....???
3. הבנתי שמדרסים מינוס גרביים זה לא לעניין...
4.המדרסים סודרו אתמול בהתאם לשינויים הנדרשים ללא עלות...
5. הכאב הוא של הדורבן, מתחת לעצם של הקרסול ובנקודה נוספת. מאתמול, עם המדרסים המשופצים, הכל כבר טוב יותר...

תודה על הכללל!!!!!!!

כן

עקבי סיליקון יש מכל מניי סוגים, כדאי לנסות סוג אחר מזה שכבר ניסית. אולי יפתיע אותך.

אני שמחה שהמדרסים תוקנו. מקווה שזה יועיל.
איך את עכשיו?

למעלה