דורדו במשקל 7 קילו

S K I P E R 2

New member
דורדו במשקל 7 קילו

כן חברים כאן אצלנו ולאחר מלחמה של כ-45 דקות מתישות תהנו

BEN86

New member
איך אתה מביא אותם

יש לי חבר עם סירה בוסטון וילר עם הכל כל הרפלות כל הבובות למיניהם רולרים של פן לזרזור הכל !!! והלכנו לזרזר מספר פעמים וכלום אני לא יודע למה? אולי תוכל לתת לי כמה עצות על איזה עומק אתה מזרזר ובאיזה חלק של מיים יעני קרקעית או ממש למטה והאם אתה משתמש בחתיכת ברזל שמורידה את הרפלה לקרקעית???

zoharfi

New member
SKIPER2 הרבה זמן לא ביקרת אותנו...

וואו, דג מדהים ביופיו ! איזה צבעים ! זה מה שנקרא "רעמן" ?

seafox

New member
בטח שלא יבקר אותנו הרבה זמן

במקום לשבת מול המחשב הוא הולך ומוציא דגים! אוף גם אני רוצה.אפילו בלי לתפוס רק לשבת בלב ים...בסירה... זמן זה בהחלט משהו מיוחד.

helpmeplz

New member
נראה כמו בלון ענק :)

סחתיין על הדג, איך הרמת אותו? אכלת אותו כבר שחזרת הביתה? כי לא נראה לי שהמקפיא שלך יכול להחזיק אותו, ארוחה לאיזה 20 איש, כמו הסלמון שעושים בחתונות או אירועים רק הרבה יותר גדול... נ.ב ואיך לעזאזל מנקים דג כזה?!?!?!

S K I P E R 2

New member
תודות

קודם כל תודה לכל המברכים ולגבי השאלות לא אני לא קוסם אלא דייג בדיוק כמוכם עם הרבה כוח רצון ובעיקר עם המון המון התמדה ושעות מנוע בים. עשרות יציאות לים מלוות באכזבה אולם עם הזמן והנסיון שנצבר מתחילים להבין וללמוד את המשתנים הרבים שהופכים סתם יציאה ליציאה עם תפיסות. דוגמא למשתנים : טמפ´ המים-גלים-זרמים-עומקים-כיוון השייט-זמן השעון-סוג הפתיון והתאמה לסוג הדג,וכו´. ושלא תבינו לא נכון עדיין יש המון המון אכזבות אבל תפיסה כזו מפצה על המון אכזבות אז להתראות ובהצלחה לכולם.

למעלה