דורה ובוטס

דורה ובוטס ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אני מחפשת בנרות מוצרים שקשורים בדורה (הילדה החביבה עם הקוף שלה בוטס). לא מצאתי בשום רשת בובה ו/או כל צעצוע או משחק אחר שלה. מישהו יודע ?? ואם ישנו אתר (חוץ מהאתר הרישמי באנגלית של הרשת) עם הפרטים על התכנית אני אשמח מאד מאד מאד לקבלו !!!!! תודה וחג אהבה שמייח

כניראה שיש ת'סידרה הזו רק בחו"ל

וכניראה שהיא עוד לא הגיע אלינו
וניראלי שאני יודעת למה את מתכוונת, הילדה הזו עם השיער השחור הזה לא
טוב תקשיבי, אם את תטוסי לאמריקה לניו יורק, תטיילי בטיימס קוור [הבניינים האלו עם הטלוויזיות], יש שם טויסאראס ענקקקקקקקקקק של שלוש קומות ויש שם מקום מיוחד כזה לבובות של ניקולודיאון, אז שם יש גם בובות שלה

כן, הקטנה עם השיער החלק הקצר...

תודה בכל מקרה! (...למרות שחבל חבל שאין לנו כאן) אני אחפש מישהו שטס בזמן הקרובבבבבב
תודה

לעמליה!

היי קוראים לי שירה נאור ואני מדבבת את דורה בארץ. ראיתי במקרה את ההודעה שלך ויש לי אביזרים שלהם אבל לא מהארץ ניתן להשיג בערך בכל מקום בעולם חחח..:) אז אם יצא ללך לטוס לארה"ב או משו כזה את יכולה למצוא בכל מקום.. מקווה שעזרתי.. בי בי..:)

ואללה ???

איזה נחמד
יש לי ילדונת בת 3 שמאוהבת בדורה ןמחכה לתכנית כל יום אחה"צ אחרי הגן... לכלבלב שלנו קוראים בבית חטפני מאז ההתאהבות בסדרה, וכל דבר מתקשר לסדרה אצלה... את מדובבת את דורה עצמה ?

S h A y K i

New member
זה בניקולודיאון?!

בחיים שלי לא ראיתי את זה או שמעתי על זה

חח כן.

כן אני מדבבת את דורה. אם ראית פעם את יכולה לההסתכל בסוף התוכנית ברשימה של השחקנים תראי שכתוב שירה נאור.

gimivered

New member
דורה אקספלורה

עמליה שלום אני חייה בארה"ב ומכירה מאוד את הסידרה. ניתן להשיג מוצרים של הסידרה באתר שנקרא AMZON.COM למקרה שאת מעוניינת לקנות מוצרים של הסידרה. הבעיה היחידה עם האתר הזה הוא שבמקרה שאת קונה אי אפשר לשלוח את זה לארץ אלא רק פה בתוך ארה"ב. תכתבי תגובה אם זה מעניין אותך, אולי אני אוכל לעזור.

למעלה