דורה והפיראטים ב
אנשים

דורה והפיראטים ב../images/Emo43.gif אנשים

תחרות ההמצאות יוצאת לדרך! יש לכם רעיונות מקוריים
אתם נהנים ליצור דברים
זו התחרות בשבילכם
הכינו משחק מקורי מדברים שיש בבית ופרסמו אותו בפורום הורים לתינוקות ואולי תזכו בכרטיסים לגנגורו http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=102201863
רוצים לזכות בכרטיסים להצגה דורה והפיראטים
ציירו ציור בנושא דורה, הדמות האהובה, העלו אותו לפורום להיות הורים ואולי תזכו בזוג כרטיסים להצגה
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=102192551
לרגל יציאת המהדורה החדשה של "המהדורה החדשה", בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה עורכים חידון. בואו להשתתף ותוכלו לזכות בעותקים מהדיסק. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=347&msgid=102209513
אוהבים את האוטו שלכם בטירוף? AVIS מזמינה אתכם לצלם סרט מדליק שמוכיח שאין מישהו שאוהב את האוטו שלו יותר מכם ולהעלות אותו לאתר הפעילות. הסרטון הזוכה יזכה את שולחו במכונית מאזדה 3 לשנה חינם! למה אתם מחכים? http://www.flix.co.il/tapuz/avis

abigaillovesmj

New member
אם הייתם יכולים לשנות את השירים באלבומים

של מייקל או להוריד את מספר השירים מה הייתם משנים? אם בכלל? הדבר היחידי שעולה לי לראש ושהייתי רוצה לשנות הוא באלבום Invincible. הייתי מחליפה את Don't walk away ב- Shout. ממה שאני זוכרת מייקל החליף את Shout ברגע האחרון ב- don't walk away או בשיר בלדה אחר. משהו בסדר השירים גם פחות זורם בעיני אבל אני לא יכולה להצביע בדיוק מה זה. לדעתי זה הרצף של הבלדות של Break of Down ו- Heaven Can Wait. באופן כללי אני מאוד מאוד אוהבת את האלבום הזה אבל לדעתי חסר בו שירי רוק מה שבדרך כלל יש באלבומים של מייקל. יש פה הרבה Rַ&B (יותר מבאלבומים האחרונים וזה לדעתי מצויין) וגם הרבה פופ שכיף לרקוד אליו. זו דעתי
האם אתם הייתם משנים את מספר השירים באלבומים מסוימים של מייקל? מורידים שיר או מוסיפים? ספרו

עונהה

בDangerous הייתי מוריד את Can't Let Her Get Away בHIStory הייתי מוריד את 2 Bad ובInvincible הייתי מוריד את Heaven Can Wait

aMJel

New member
לא don't walk away אלא you are my life

אני עדיין חושב ש Shout או כל שיר קצבי אחר היה צריך להחליף את אחד הבלדות כיוון שבאלבום יש מספיק בללדות ופחות שירים קיצביים. העריכה של השירים והסדר באנבינסיבל טובה מאד! במיוחד הרצף של Unbreaable-Heartbreaker-Invincible ואז שתי בלדות, קצת תקוע באמצע you are my life, בין 2000 Watts ל Privacy. Shout היה נכנס שם יפה, למרות שהוא מבין השירים שאני ממש אוהב.

aMJel

New member
* Shout מבין השירים שאני לא ממש אוהב

יש מלא טעויות המקלדת שלי משחירה -עליה למות!

HOT4Umichael

New member
אז תוסיף אותה לרשימת ההשחרה שלך כפרע..חחחחעעע

גמני כמוך לא מתה על shout .... מעדיפה יותר את xscap. אם כבררר....

HOT4Umichael

New member
אמממ אף פעם לא חשבתי על זה..

אבל בדוק שלא הייתי מורידה את you are my life ..זה שיר מדהים!!! לא מעניין אותי שיהיו מליון בלדות בתקליט אחד...רק שלא יורידו אותו.. חוצמזה אולי הייתי מורידה את i Just Can't Stop Loving You טוב לא מורידה לגמרי..אבל שלא יהיה דואט בעע..שמייקל ישנה אותו וישיר לבד !!!
אממ..ואם בINVINCIBLE עסקינן.. אז אולי הייתי מורידה את Threatened... רק אם היה חייב לוותר על משו... חוצמזה הכל מושלם.... נו טוב..הייתי מוותרת אוליייייייי על Can't Let Her Get Away בדנג'רס.. שיואו זהנורא אכזרי לדבר על מה היינו מוותרים?! כל השירים סגידתים אוף..אין לי עצבים לוותר עליהם חחח זהו-סגרתי רשימה !!! שתיהי בריאה אביגייל --->> כפרעל הפוטושופ !!!!

aMJel

New member
הייתי עושה אטוץ' בכיף לרצועה מס' 7 ../images/Emo70.gif

וברור ש XSCAPE יותר טוב מ SHOUT, יופי שהוא לא שיר סגידהההההההה

אהבתי את הרעיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

הייתי מורידה כמה שירים בOff the wall... טוב אני במילא לא כל כך מתה על האלבום הזה אז לא משנה... Bad שלמות Thriller שלמות Dangerous הייתי שמה פעמיים את Black or white ברצף ככה שאני לא אצטרך להעביר אחורה כל פעם כדי לשמוע שוב
HIStory שלמותת Blood הייתי מוסיפה חידושים לשירים מאוד ישנים כמו I'll be there, Summer love, dreamer, Ben, Music&Me למרות שזה לא כל כך קשור עם כל הרמיקסים. Invincible אין לי מושג מה אתם מוצאים ב Watts 2000 :| לא אוהבת.. הייתי מורידה אותו וקצת מרפה עם המוזיקה האלקטרונית שצפה שמה(טוב דיי חרשתי על זה פעם שאני לא מתה על זה). אבל בגדול... לא צריך לשנות כלום... חוץ מOff the wall המעפן P:

Invincible../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

מהמם מהמם אבל לא ברמה מייקלית(=לא ברמה שאני חורשת על השירים 100 פעם) טוב, כל אחד והטעם שלו

aMJel

New member
התכוונתי ל OTW

כמובן שגם אינבינסיבל, כבר דיברנו על זה XD

אההה../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

OTW אני לא מצליחה להחזיק שיר אחד שלם עד הסוף(חוץ מהשלושה\ארבעה שירים המאוד מוכרים) מה, רק אותי הוא מחרפן
טוב מה זה משנה... האלבום הזה הצליח טוב מאוד גם בלעדיי

abigaillovesmj

New member
באמת? את לא אוהבת את OTW?

זה אחד הכי אהובים עלי... האלבום הזה מלא באנרגיות שפשוט גורמות לי לרצות לרקוד.. לדעתי הוא מושלם
כל אחד ודעתו

igor621

New member
אני הייתי...

מוריד את כל האלבום אינבינסבל כי זה בכלל אלבום שלא מתקרב לאלבומים הקודמים,שיר אחד יפה אין שם. אבל זאת דעתי האישית בלבד!

abigaillovesmj

New member
מעניין..

למה אתה לא אוהב אותו? ואיזה אלבום של מייקל אתה הכי אוהב? דווקא בעיני וכמובן זו דעתי האישית אינבינסבל חוזר יותר ל- Rַ&B והסול של התקופה של OTW ואני מאוד מאוד אוהבת את זה. אז מעניין אותי לדעת איזו תקופה מוסיקלית של מייקל אהובה עליך..

למעלה