דורון ב ההודעה של עמית לא כוללת הרבה יותר מזה - אז אני לא מקשרת. אבל האין אלו חדשות נפלאות
א אפרת12 New member 3/3/05 #1 דורון ב../images/Emo82.gif../images/Emo70.gif ההודעה של עמית לא כוללת הרבה יותר מזה - אז אני לא מקשרת. אבל האין אלו חדשות נפלאות
דורון ב../images/Emo82.gif../images/Emo70.gif ההודעה של עמית לא כוללת הרבה יותר מזה - אז אני לא מקשרת. אבל האין אלו חדשות נפלאות
D daldan New member 3/3/05 #6 וואו איזו תינוקת גיבורה וההורים שלה לא פחות מזה. איזה כיף שהיא עברה את זה בשלום
א אמא של עופרי וטל New member 3/3/05 #16 ../images/Emo140.gif איזה כייף איזו אנחת רווחה (שומעים?). רק שתהיה בריאה הקטנה, וכמובן כל בני המשפחה. ואולי נוציא את הרעיון שלנו לפועל?
../images/Emo140.gif איזה כייף איזו אנחת רווחה (שומעים?). רק שתהיה בריאה הקטנה, וכמובן כל בני המשפחה. ואולי נוציא את הרעיון שלנו לפועל?
ש שרון של לוטן New member 3/3/05 #17 יששששש!../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif
יששששש!../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif
ג גלשני New member 3/3/05 #18 איזה יופי של מתנה לסוף השבוע!! לוחמת וגיבורה אמיתית יש לנו כאן!!! שמחה שבילכם המון
Y yaelia New member 3/3/05 #19 טוב לשמוע שתחלים הקטנה לחלוטין ושלא תראו בתי חולים מבפנים עוד המוווון זמן.