דורון ניב בפורום

jablonka

New member
דורון ניב בפורום../images/Emo124.gif../images/Emo43.gif

דורון ניב, מועמד לראשות עיריית רעננה, יופיע בפורום ב19/10/03 בשעה 19:30 תתכוננו

Tami me

New member
רוצים את יעלי... יעלי....

מי זה דורון? רעננה עיר נורמלית. הבעיות הגדולות בהרצליה. רוצים לשאול אותה על מכתבי האיומים על המינויים על מנגנון עירוני מתנפח ללא הרף על יזמים נוספים שהיא מתכננת לשפד על ארנונה ענקית ואפס שירותים ותשתיות על ילדים קטנים ורכים שגוייסו לתעמולת הבחירות שלה אם היא חלמה בילדותה להיות עורכת דין ועכשיו מממשת את הפנטזיה דרך אינסוף משפטים? כמה אוטוסטרדות פרטיות בתוך גינות ציבוריות מתוכננות לשנה הבאה? גם אני רוצה - מה התעריף? ויש עוד כמה..

בקשר להפקעות מהגינות

חוגים המקורבים לעיריה מספרים כי חברי מועצת העיר מתעניינים בימים אלו בקשר לשלומותם של הגינות בגלל הבחירות הפקידות הורידה פרופיל בכל מה שקשור בהפקעות מגינות אבל אל תתפלאו אם אחרי הבחירות יצוצו עוד דברים כאלו אם תגלה יום אחד סלילה בגינה ציבורית שליד ביתך לצורך כביש פרטי לבית אין טעם לפנות לפקידות העירונית כי זו רק תחפה ותמרח אותך והפתרון היחיד להגיש תלונה באמצעות מבקר העיריה (שאיננו מינוי של ראש העיריה) ואפילו לפנות לחברי מועצה שאינם בקואליציה העירונית ואם לא יעזור - לפנות לבית המשפט אסור לוותר וחשוב שתופעה זו לא תהיה נפוצה בעירנו

ליימן

New member
ללא ספק תופעה חמורה

מספרים כי מדובר בפקיד מסויים שמרגיש עצמו אלוהים ומפקיע וסולל (על חשבון העיריה כמובן). במקום להגן על הגינות העיריה שודדת חלקים מהם לטובת בעלי בתים חמדנים. במקרים מסויימים הייתי מבין דבר כזה - למשל אם מדובר בנכה עם בעיה של גישה לביתו וכאשר זה איננו פוגע באיש. אבל במקרים שהיו העסק מריח קומבינה פרטית פסולה ביותר. העיריה צריכה להוציא נוהלים ברורים שימנעו מצב שפקיד ינצל מעמדו למעשים פסולים ובכך למנוע "דילים" פרטיים של פקידים!

אולי מספיק עם ההשמצות חסרות הבסיס

"על ילדים קטנים ורכים שגוייסו לתעמולת הבחירות שלה" על מה את מדברת?! איזה ילדים קטנים ורכים? מטה גרמן מעסיק בתשלום רק מי שמלאו לו 15 שנים ומעלה. אני בעצמי הייתי עדה לכך ששתי בנות בגיל 14 שביקשו לעבוד במטה גרמן נידחו ונאמר להן שלא יוכלו לעבוד משום שהן צעירות מדי. ובנוגע למתנדבים כולם בני נוער, אין שם שום ילדים קטנים, ש"גוייסו לתעמולת הבחירות" של גרמן, כולם מתנדבים מרצונם החופשי!

למעלה