דורית? אה אלון שומר שבת?אז אולי

דורית? אה אלון שומר שבת?אז אולי

בואו בנ קבע לםצאט אני ואת וניעכנכ ורותם ומי שרק רוצה חושי וזמן רק צריך לקבוע שעה וחדר, ולא ידעתי ש אלון שומר שבתץ ד ווקאצ ש מעתי שאלו שוברים את הכוס בחתונה הכי יפה. חחחחחחחחח חולה עלייך נשמה ש תהייה לך שבת שלום , ותחזירי לי תשובה בקשר לצאט אה? >>>>>ילדת החופים >>>>>>אלין

אה שככתי עוד משהו- רק ש- רותם

לא י עשה לכם תוהנה באי סי קיו שלו הוא מסוגל !!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו אני זזה נ כנעמ מתין לי במסינגק´ר הוא יהרוג אותי אם אני לא יבוא, אה ועוד משהו שוב שככתי- רותם אם את ה כ אן תקרא לי למסינג´ר כבר התגעגעתי גם אליך, או שבכלל אתה לא מחובר ויצאת לבלות? אפיל ולא בדקתי אני מרחפת בשבתות לפעמים. ביי אוהבת .>>>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> א ל י ן

a251

New member
לכל הפורום!!!!!!!!!

אלין--- אני רואה שיש לך רעיונות מקסימים!!! ---אני מוכן תגידו איפה נכנסים אני מקווה לצ´ט של נענע כי אני יגיד לכם את האמת אני לא סובל את הצ´ט של תפוז!!! ואני פונה לכל הפורום מי שמעוניין שישאיר הודעה *****רותם*****

a251

New member
אלין!!!!

נשמה אולי תקראי גם את מדי פעם כי כשאני קורא לך את בדרך כלל עסוקה ואגב גם אני התגעגעתי
------------------ &&&&&&&&&&&&&&&&&& *****רותם****** &&&&&&&&&&&&&&&&&& ------------------

א ני יקרא לך עוד מעט רותם אבל../images/Emo102.gif

קודם כל אני ידבר עם נכנע כמה דקות ,אח כך איתך כי אנחנו בוני ם לנו אתר רק שלי ושלו אתה מבין נשמה. לכן כל ה יום אני ע סוקה איתו במסינג´ר ובמצלמה. וכשהכל יהיה מוכן תוכלו להכנס כולכם לראות את חוף ה יחיד שא יןבו חול שמציק, יהיה בסדר נשמה מילה של אלין אה? מה שלומך איך בההעברת את השבת שלך מאמי?. מקווה שהיהי לך טוב - אפיל וש ראי תי שכתבת שקצת משעמם לך אל תשכח אנחנו תמיג איתך , למה אתה לא מרים טלפון יא קמצן????.? טוב נו השדכן חנוכה מה לעשות? שאני יתקשר אליך או מה?גם אני רק על טוקמן נשמה שלי גם אני באותה צלחת כמוך אם בכלל......... אבל יש הודעות טקסט חינם זה חינם תירגעעעעעעעע ח י נ ם מהאתר של סלקום אם יש לך סלקום זה מה זה חמוד טוףףףף? אז תהייה רגוע רותם הכל כאן חינם נשמה!! חולה עליך נשמההההההההההההההההההההה >>ילדת החופים>>>>>> אלין

למעלה