דורית, ערב טוב

אני 60

New member
דורית, ערב טוב

כתבתי הרגע למימי מסר ולא קבלתי שום אישור שזה נשלח. למה? מימי, קבלתי את המייל שלך ועניתי. האם קבלת? תודה שלומית

dlia2004

New member
ערב טוב לכולם, איזה כיף שהשבוע מתחיל ביום שני

היום היה יום שטוף שמש, נסענו לבקר את הדוד של אלי בעיר הבירה,אחרי האוכל וישיבה בשמש,נסענו לאיקאה, בדיוק כמו אצלנו בארץ, מפוצץ באנשים, קנינו כמה מתנות למטבח לבנות, כל מיני פטנטים לשדרוג המטבח,קנינו לבן שידרוגים לחדר ארונות, ובזה פתרתי את בעית המתנות הגדולות לפסח,תמיד ההתלבטות היא בין לתת כסף ובין משהו שהם צריכים, והפעם שאלתי, הגדולה עוברת דירה בחודש הבא, ולשניה יש מטבח גדול ומינימלי, אז כל תוספת מבורכת.אז הפעם אנחנו חוזרים עם מזודה גדולה מלאה ונחזור עם מזודה מלאה של כל הדברים שחסרים לנו כאן, פתית, טחינה,בורגול וכל החמרים לעבודות היד שלי שמחכים למזודה גדולה שנוסעת במטען ולא לטרולי שהולך איתנו. אז מסימה אחת פחות בארץ לרוץ לחפש מתנות. אופס שכחתי, בכל זאת יש את ההורים החמה והאחות אז בכל זאת משימה קטנה לפסח. מה אתם נותנים לפסח למשפחה?

עד פסח נראה לי שיש עוד ים של זמן

לפני כן צפויה לנו לידה , ואחריה יום נישואים, וימי הולדת - אחרי כל אלו נתפנה לפסח.

שלומית כנראה שה../images/Emo73.gifדואר החליף צבע../images/Emo6.gif

על איזה אישור את מדברת

dlia2004

New member
מכיון, אני מגיעה לארץ רק פעם בחודש

אז יש לי ביקור פעם במרץ, והביקור השני בפסח. אז אני חייבת להיות מתוכננת. מכל מקום לידה קלה לבת של יערה.

stp51

New member
הנני כאן../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifלא לדאוג, הכל טוף../images/Emo51.gif

למתעניינים,
לדואגים. חזרנו אתמול בערב עייפים ורצוצים וראיתי שהשרשור עדיין בעיצומו של הדיון על קופת חולים ולא היה לי כח להתעסק בזה, לא שאני מזלזלת אבל או קיי כולם אמרו על הכל והשרושור הגיע כבר ממטולה ועד אילת, אז עייפתי והלכתי לישון, הבוקר הייתי בכל מיני סיבובים וסידורים למיניהם וחזרתי הביתה בערב, שוב עייפה ותשושה. איתמר כרגיל מקסים ומדליק, ילש לו יציאות מצחיקות ודיבור שכולנו נתקלים בזה כשהנכדים שלנו מגיעים לגיל שלוש,
ואני רגע לפני תחילת הקורס צרכה לנצל את הימים של החופש, כי מיום שלישי אני אשה עסוקה, אז בינתיים שיהייה לכולם ערב טוב, חמים ונעים
אה
שלום-ית
כששולחים מסר אז את לא אמורה לקבל כלום, במדה ומימי תענה לך אז תקבלי תגובה, אין אישור למסר.

אסתי הבולשת בעקבותייך. לגבי המסר

שלומית אם את רוצה לבדוק אם המסר נשלח . יש לך בדף המסרים רשימה בצד ימין בתוכה יש מסרים שנשלחו. תבדקי זאת שם.

אני 60

New member
אתמול שלחתי מסר לדורית וקבלתי הודעה שזה נשלח.

פרט שולי חבל על המילים. אסתדר כבר. תודה שלומית

אני 60

New member
ובמקום לדווח על תרופות

אספר לכם שסימתי לראות סרט אדיר בערוץ hot prime והיה מקסים. כבר ראיתי אותו מספר פעמים וכל פעם נהנית מחדש. בלונדון ראיתי גם את ההצגה.אוליבר. מומלץ בחום. ולילה טוב לכלם ובריאות טובה לחולים. -שלום-ית

אני 60

New member
פניתי בעצם לדורית

כששלחתי מסר למימי לא קבלתי אישור שההודעה התקבלה, מה שבעבר קבלתי. אז אינני יודעת אם התקבל המסר. ברור? -שלום-ית

שלומית אני חושבת שאת מתכוונת לזה שכשאת

שולחת מסר אחרי שאת לוחצת "שלח" כתוב לך שההודעה נשלחה, את לא אמורה לקבל אישור מזה ששלחת לו מסר אם הוא קיבל את ההודעה.

למעלה