דור אם מפריע לך....

• פותח הנושא VooSa
  • פורסם בתאריך

VooSa

New member
דור אם מפריע לך....

שאני "גונבת לך את התפקיד" תגיד ואני אפסיק. הריסון פורד ניצל בנס מתאונת דרכים רצינית שקרתה במהלך צילומי סרטו האחרון ´רצח בהוליווד´. התאונה קרתה כאשר פעלול בו היו שותפים פורד והשחקן ג´וש הארטנט, לא הלך כמתוכנן. פורד בן ה- 60 והארטנט צילמו קטע של מרדף מכוניות. השניים מגלמים שוטרים בסרט ובסצינה הספציפית הם רודפים אחרי ראפר שהוא גם סוחר סמים. הארטנט נהג ובמהלך הצילומים הוא איבד שליטה על המכונית וזו התנגשה בקיר. שני השחקנים נפצעו אבל לא בצורה רצינית. "זה פעלול שרק אנשי מקצוע צריכים לבצע, אבל הריסון פורד התעקש לבצע את כל הפעלולים בעצמו והארטנט לא רצה להישאר בחוץ ולכן הסכים לבצע את הפעלול בעצמו" אומר מקור המקורב להפקה. "המרדף היה במהירות מאוד גבוהה והארטנט התבלבל, במקום להמשיך במסלול הנכון הוא כיוון ישר לקיר. כולם מאוד נבהלו ורצו לעזור להם ולהוציא אותם מהמכונית". "הריסון שמר על קור רוח, אמר שהוא לא צריך עזרה ויצא בעצמו מהמכונית. הארטנט היה קצת בהלם ולקח לו יותר זמן להתאושש". ממשיך לספר המקור לנשיונאל אינקווייר. "הם לא סבלו מפגיעות חמורות, כמה מכות בראש, גב תפוס, היה להם מזל, זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע". הסוכנת של הריסון פורד מאשרת את דבר התאונה אך טוענת כי לא קרה לו כלום וכי כולם בסדר. מקור:אתר סרט.

d@r121

New member
מעניין יותר איך הייתה מגיבה קליסטה

כאשר היה נודע לה שחברה "עזב את הבניין" היה משעשע ביותר

אוויש שיווין...

במילא הוא מיותר ההריסון הפורד הזה. הגיע הזמן שיצא לגמלאות עם האנורקסית הזו שלו... מה שמה קלירסה... ממש מקלון... שתוכל משהו, אצלנו בבית אבות יש יופי של שף

אני ממליצה בחום רב להתעלם מזיגי

כל פעם שהוא רואה מקל של מטאטא הוא נתקף יצרים מיותר לציין מה קרה לו כאשר נכנס בטעות לארון המטאטים בבית האבות שלנו חרציות נס ציונה.

למעלה