דור ה-Y חושב רק על סקס!

Auntie Gizmo

New member
דור ה-Y חושב רק על סקס!

ביום שישי, פתחתי את המוסף 7 ימים, דפדפתי קצת, ראיתי תמונות עד שפתאום נחתתי על כתבה ששמה: ``הצפייה בתכנית זו אינה מומלצת לילדים``. קראתי את ההקדמה וקיבלתי קצת רקע על תוכנית לילה בסגנון ``יחסים מסוכנים`` של דנה מודן רק שהתוכנית הזו, כפי שהיא נקראת בלווין- ``וואי בלילה`` מיועדת לבני 15-25. קראתי את הכתבה במלואה ונכחתי לדעת שלווין יס אנחנו, בני הנוער מוצגים כחבורה של אנשים שכל מה שמטריד אותם זה זיונים, אורגיות, סקס וכו` וכו`... המפיקים וכל האנשים שקשורים לתוכנית חושבים ששום דבר לא מעניין אותנו: לא המצב של המדינה, בית ספר, בגרויות, צבא, טיול אחרי צבא וכל מה שאנשים בגילנו אמורים לחשוב על. אני לא אומרת שלא חושבים על סקס וכל הדברים שמתלווים לזה, ברור שחושבים אבל להגיע למצב שזה הדבר היחיד שנמצא בראש? לדעתי זאת כבר הגזמה... הכתבה הזאת מאוד קוממה אותי, אבל אני שמחה שהכתבת בחרה בחור בן 18 שיגיד לה מה הוא חושב על הגיגיהם של המנחים השנונים ביותר של ערוץ Y לנוער... מה אני כבר יכולה להוסיף חוץ מזה שזאת ממש בושה שזה מה שהמבוגרים חושבים עלינו...?

goldy

New member
העיתונות מנפחת הכל!

תהיי בטוחה שזו הגזמה, וזה הנושא שכותב הכתבה בחר להתמקד בו. אחרי שהתוכנית תעלה אז נראה.

Black Star

New member
לא קראת את הכתבה

אז למה אתה מגיב? התוכנית כבר עלתה, וגם לי הפריע שכתבה של איזה 6 עמודים עסקה בסקס וכמה שהיום כל ילדה בת 15 עושה אורגיות ובנים שוכבים עם האמהות של החברות שלהן.. אבל היה חידוש מרענן בזה שהיה שם את הקול שאמר שזה לא נכון, זה לא ככה וזה סטיגמות של המבוגרים על עולם הנוער. באמת!!! בזמן האחרון אני מרגישה שאני ``חיה בחממה``, כמו שאומרים. אני בכיתה י``א ואין אצלנו המון שכבר שכבו, בטח שלא אורגיות ומסיבות סקס. ולא רק בבי``ס שלי, אלא בעוד הרבה.. אז על מה הם מדברים!?

Mind_Thief

New member
אבל זה פשוט ככה...

יצא לי לראות את התוכנית כמה פעמים וכמה שזה דוחה זה פשוט הנושא של התוכנית, כמה פרחות בנות 20+ שנתנות עצות לאנשים מהבית איך ``להפתיע`` את החבר\ה...B-p זה פשוט גועל נפש, מנסים להיות תוכנית שכאילו ``מבינה`` את הראש של הנער הישראלי המצוי אבל בעצם רק מציפה אותו ברעיונות שבתולין זה כבר אאוט בגיל 12 בשביל מה? להיות פרובקטיבים?

Black Star

New member
טוב,

כשמישהי כמו מורן ``ואם בא לי כל החודש`` אייזשטיין אומרת שהיא איבדה את בתוליה בגיל יחסית מאוחר, 17... אז זה כבר אומר הכל על מה שהם מנסים להעביר. שלא תחשבו, אני מה זה פתוחה וסבבה, לדעתי כל אחד צריך לעשות את זה כשבא לו והוא מרגיש מוכן (הניסוח בלשון זכר לא במקום פה, זה יותר כלפי בנות), אבל מה הקטע בלהטיף לסקס?!

Auntie Gizmo

New member
אבל בכל זאת....

אלו האנשים שיעצבו את הנוער להיות חולי מין, שמאה אחוז מהמחשבות שלהם זה סקס ולא מטריד אותם שהארץ בוערת, שיכולה להיות מלחמה...מה פתאום? אותנו, שום דבר לא מטריד! תנו לנו זיונים, אורגיות, גילויי עריות וכו`! ככה בני 26 ומעלה חושבים עלינו ואם תשאלו אותי- צריך להראות להם שאנחנו לא בדיוק כאלה איגנורנטים שכל מה שבראש שלהם זה סקס, סקס, סקס.... השאלה היא, איך עושים את זה?

Mind_Thief

New member
יש הבדל...

שמעי, יש הבדל בין להטיף למיניות(זתאומרת לא להתבייש בזה שאת פרחה, או לא להתבייש ללכת בחולצת בטן מינימלית או מה שזה לא יהיה שעושה לך את זה) לבין להטיף למין... ואם כבר להטיף למין, ואם כבר בערוץ לנוער, אז למה לעזאזל לעות כאילו שאנחנו ביקשנו את זה ושאנחנו הסוטים פה? מכתיבים לנו מה לראות ואח``כ גם מתלוננים על זה... שוב היום אני אומר: fight the power!!

hasaroot

New member
אתם מגזימים

חברה, עד כמה שזה כיף להתלונן על מה שאחרים חושבים עלינו, זה בולשיט שזה מה שאנשים בני 26+ חושבים עלינו. הם יודעים שאיכפת לנו מה קורה בארץ, הם יודעים שאנחנו מציפים את הכיכרים\צמתים בהפגנות, אבל הם גם יודעים שאנחנו הרבה חושבים על סקס. לפני שאני ממשיך לכתוב, כדי להיות פולטיקלי קורקט, אני רוצה לומר זמה שאני עומד לכתוב לא נכון בשלושה שבועות האחרונים. ביום אני קם, הולך לאיזה שעת 0, חוזר, נפגש עם חברים, קורא עיתון ורואה מה קורה בארצנו הקטנטונת והולך לישון. בלילה אני לא חושב על זה שמאימים להפיל את הממשלה או משהו, אלא על סקס. בגלל זה אני חושב שתוכנית שהנושא המרכזי שלה הוא סקס היא תוכנית פיצוץ ללייט נייט. ועוד משהו, המפיקים לא טיפשים, הם לא ישימו תוכנית שלא תקבל רייטינג וישבצו אותם בשעה לא רעה. הם יודעים שסקס = רייטינג ושהנוער (= רייטינג) רוצה ב\חושב על סקס. בגלל זה הם ישימו את התוכנית הזאת (רק לא ביום שלישי, לא בא לה....). ודבר אחרון אבל לא יותר מדי חביב: יש fight the system ויש power to the people , אני אף-פעם לא שמעתי על fight the power. יכול להיות שאני טועה hasaroot שנורא מאוכזב מזה שהוציאו אותו מרשימה של ``חברי הפורום``.

Mind_Thief

New member
fight the power

בתרגום חופשי לעברית זה ``הילחמו במימסד``, אני מסיק מכך שאינך חובב של להקת המחתרת המרדנית הידועה בשם ``זעם כנגד המכונה``...

goldy

New member
בשביל הרייטינג!

אלא מה? נראה לך שדבר אחר יביא רייטינג, וצופים לפרסומות? דיבור על נושאים אחרים יצריך הבאת אנשי מקצוע (שהם יקרים!!!) והכי זול זה להביא פרחות, ולהגיד להן שרק זה שהן מופיעות בטלויזיה זה יסלול להן את הדרך למעלה. (במידה שאתה בן, לא שמתי לב-> תן לי לנחש: הן מעשנות בתוכנית! נכון או לא? אבל מה, אם המפיקים רוצים שפלח שוק כמו נוער ימצא עיניין בלויין תאמין לי שהפרחות יעופו כלא היו והתוכנית תעשה הרבה יותר מעניינת, ואז שוב יביאו את הפרחות ושוב הצופים יעזבו, ממש פוליטיקה...

goldy

New member
תוכנית לנוער - רק ע``י נוער!

זה כמו שנוער יעשה תוכנית ל 20+ או 30+. זה אולי רק 10 שנים הבדל, אך בכל קבוצת גיל הרעיונות שונים לחלוטין! אולי בני 20 יוכלו להבין בני עשרה, אך בני 30+ לא יוכלו להבין בני עשרה, כי זה מאוד רחוק מהם, ואני מניח שזו קבוצת הגיל שעשתה את התוכנית. חוץ מזה, שאנחנו חכמים: אם התוכנית תעסוק רק בסקס סביר להניח שאף אחד לא יצפה בה, ואז היא תרד. אם המפיקים ירצו להשאיר אותה הם יאלצו להכניס נוער לצוות, ורק אז התוכנית תשרוד!

רותם ג

New member
תראי...

זה ברור שחושבים מלא על סקס כי זה גיל ההתבגרות אבל אף אחד לא חושב רק על סקס כי אחרת אף אחד לא היה יכול לתפקד חוץ מזה זה אנושי לחשוב על זה אפילו לעיתים קרובות

e-shfiyut

New member
בואי נגיד ככה....

יש בגילנו אנשים שכן, כל מה שיש להם בראש זה רק סקס, אורגיות וכו` אז אנחנו בתור חלק מהנוער צריכים להתקומם אבל לזכור שיהיו לפחות כמה בני נוער (אני מכירה כמה כאלה) לכל מה שעובר להם בראש זה סקס... אני שמחה שאת לא כזו... אבל אולי את צריכה להבין שיש כאלה שיצפו בערוץ ונורא יהנו ואת תוכלי להמשיך לקרוא את הכתבה בשקט... אני בטוחה שאף אחד מהם לא יקרא אותה. לירן

Cleopatra

New member
אם המבוגרים

חושבים עלינו ככה, זבש``ם. למרות שאני חושבת שהם לא חושבים ככה. וחוץ מזה שיש גם מבוגרים שיכולים להיות חרמנים בדיוק כמו בני טיפש עשרה. זה לא משנה הגיל, זה תלוי בבנאדם. לא צריך לעשות הכללה. לא כל הנוער מחורמן באופן תמידי, ולא כל המבוגרים ``טהורים`` ממחשבות על סקס. רק שהמבוגרים לרוב גם מבצעים את ``זממם``, והנערים בעיקר חושבים על זה, ועושים דאווינים. למרות שאני מכירה גם מספר לא מבוטל של בנים (!) שזה 70 אחוז ממה שיש להם בראש בערך. קליאו

פלומפי

New member
YES

אני מחוברת ללווין ואתמול ממש במקרה הגעתי לערוץ. לקחה לי דקה וחצי להבין את הרמה של המנחים, מה הם רוצים ממני, להתייאש ולהעביר ערוץ. מה הם חושבים לעצמם? אני לא הצלחתי להבין איך הצליחו לייצג אותנו כחיות מין. אז זהו שאנחנו ממש לא! אבל אתם יודעים איך זה: אנחנו עדיין לא מבוגרים ולא מתחשבים בדעות שלנו. אז מעבירים ערוץ ושותקים!

אנחנו

הנוער הוא מה שהוא אוראה בטלוויזיה. בהתחלה שראינו את הפרסומות של פלאפון צ`ט חלקנו התרעם ואמר- ``ככה, ככה אנחנו נראים?`` אחרי כמה שבועות התחלנו גם אנחנו להתחיל שיחה ב- גגגגגגגגגגגגגגגגבבבבבבבבבבבררר... לרובנו אין מושג איך בני נוער צריכים להתנהג. בעצם לאף אחד מאיתנו אין מושג. לכן אנחנו חושבים שאנחנו צריכם להתנהג ``כמו בטלוויזיה`` . אני יכול להדגים את טענתי . אבל למה? אתם יודעים שאני צודק.

למעלה