דור... לגבי הסקר...

Hurakano

New member
דור... לגבי הסקר...

תגיד מה הניע אותך לשים באפשרויות את השירים ששמת ? לדעתי יש בעייה עם השאלה של הסקר... לא חשבת שיכולים להיות שירים שאחרים אוהבים ולא נמצאים בסקר ? שמתי לב ששמת את Rules, Ready For The Good Times ועוד שיר נראה לי... אם אתה שם את השירים האלה למה לא לשים את The One ו- Que Me Quedes Tú שהם שירים יותר מוכרים ויותר אהובים ? גם Fool הוא שיר יפה... לדעתי הית יכול לעשות ככה - לעשות בסקר "איזה שיר מהאלבום Laundry Service אתם הכי אוהבים ? " ולשים את כל השירים של האלבום באפשרויות מה דעתך ? כי גם יש שירים מהאלבומים הקודמים שאנשים פה אוהבים... אל תשכח תגיד לי מה דעתך על הרעיון, ככה נראה לי שיותר אנשים יצביעו נכון. יום טוב

../images/Emo12.gif לדעתי

את צודק .... בגלל שיש עוד שירים שאנשים אוהבים ולא דווקא מה שכתוב בסקר.... אולי מישהו הסתכל בסקר ולא ראה את השיר שהוא אוהב אז החליט לא להצביע זה רעיון טוב לשים את כל רשימת השירים בדיסק ... !

perrinat

New member
באמת שמתי לב../images/Emo103.gif

שהשירים שם הם רק מ-Laundry Service ולא מהאלבומים הקודמים והיפים שלה. חוץ מזה - זה קשה לעשות סקר כזה, כי צריך לשים את כל השירים שלה.... לא נורא, יהיו עוד הרבה סקרים אחרים, יש לי רעיונות למלא סקרים. (דור, אתה מוזמן לפנות אלי)

למעלה