דור שנדפק? יכול להיות. יכול להיות שגם אפשר לתקן

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
דור שנדפק? יכול להיות. יכול להיות שגם אפשר לתקן

סתם עברתי פה כי בא לי לשתף.
שיחת רדיו מעניינת ב-103FM על נסיון מיני\זוגי ומה שביניהם + כמה תובנות אישיות שלי.

http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GIEEIF&c41t4nzVQ=EHJ

אם שמעתם את השיחה, אז ניתן לחשוב בצורה מאוד פסימית על המצב הנוכחי, אבל לדעתי לא הכל אבוד. בהמשך לשיחה, הנה כמה נקודות למחשבה ולביצוע, עבור ההצלחה של כל מי שקורא את זה:

קודם כל לתפוס פרופורציות - על סקס, הכרויות, זוגיות ובכלל. זה לא בשמיים. עשו את זה דורות לפניך ויעשו את זה גם אחריך. פתח\י את הראש לאפשרות שאת\ה כבעל\ת חייך נדרש\ת להיות מחויב\ת קודם-כל לאושר שלך, ולא של אף אחד אחר.

דבר שני, אולי הסביבה הוירטואלית והפיזית כאחד היא סביבה רעילה מידי, חומצית מידי. פרח יכול לצמוח במקום שכזה? לא. מסקנה- לתפוס מרחק - לא מאנשים חס וחלילה, אלא ממסרים שמושכים אותך מהאף אל מקום שטוב בו מאוד לאחרים{תאגידים,ממשלות,תאבי בצע וכוח למיניהם} וממש לא טוב בו לך (ובסופו של דבר, גם לשאר ה"משתתפים במשחק"). כלומר, להרשות\לחייב את עצמך להתנתק (גם אם קצת. גם אם לפעמים) מכל הטררם שמסביב, ולהיות נקי\ה מכל הבולשיט שמוכרים לך בוקר צהריים וערב.

דבר שלישי, להעשיר את הרוח. לא על חשבון הפיזיות, חס ושלום. גם הגוף זקוק לתחזוקה ובאותו כיוון יש בדבר הענקה גם לנפש{עיין ערך - כושר,אכילה,מנוחה וכו'}. לא לפרוש מכל מחויבות שהיא ולא מהחיים עצמם {עבודה,משפחה וכו'}. אלא לתת מקום לקריאה,ליצירה,לעשייה חוייתית ביחד או לחוד, ללימוד קבוע של משהו עבור העצמי. וכהנה וכהנה.

דבר אחרון וחביב עד מאוד - מיקוד - יכול להיות שאת\ה שם\ה יותר מידי תשומת לב לבעיה שעומדת כרגע, או לשורשי הכאב שנעוצים בעבר. ובמהלך הזמן שכחת לשאול את עצמך "לאן זה מקדם אותי?", ויותר חשוב - לא בדקת "מה אני יכול לעשות בפועל" כדי להתקדם הלאה. ובצעדים קטנים, רבותיי. יותר נגיש לחשוב על "מה הצעד הבא?". נשמע הגיוני?

אז אלו כמה נקודות מחשבה שעלו בי ורציתי לשתף, למען מי מכם שמוצא אותם כעוזרים.
שימו עליהן את הדעת והעיקר שתעשו צעדים קטנים למען האושר שלכם, ואז החיבור אל העצמי יתממש ברגעים של צורך, וה"הצלחה" (בכל תחום ותחום. כל אחד כראות עיניו) בו תבוא.

מי שרוצה לשתף כאן ולפתוח את הדיון, מוזמן באהבה :)
בכל מקרה, בהצלחות לכולם!

DLS2

New member
עוד תוספת הכרחית לעניין הראשון - הפרופורציות

המערכת לא נתנה לי לבצע עריכה נוספת.
&nbsp
פתח\י את הראש לאפשרות שהמחשבות שלך על המציאות לא דומות למציאות כמו שהיא, ואף רחוקות בקילומטרים מהדבר האמיתי. אולי הטעו אותך. אולי הולכת את עצמך שולל. המוח לפעמים מתעתע, אז כאן כדאי להשתמש בכלים אחרים - למשל מעתה נסה\י לדמיין איך הכל נראה מנקודות מבט אחרות, למשל של דמות בסרט, או למשל כזו של "האני המצליחן שבעתיד". חשוב גם שתבין\י שאת\ה כבעל\ת חייך נדרש\ת להיות מחויב\ת קודם-כל לאושר שלך, ולא של אף אחד אחר.
&nbsp
וכו'

למעלה