דור 5 בישראל? לא אם יש לכם אייפון 12 או סמסונג S20 FE

לוייםLEVIM

Well-known member

נערך לאחרונה ב:

Critical Thinking

Well-known member
אם רשום בתעוד המכשיר כי המכשיר פועל ב- 5G וב- bands אשר בשמוש בישראל, אזי אין מניעה שיפעל ב- 5G באזורים בהם קיים כסוי כזה, זולת אם לא נרכש השרות ב- 5G (קיימים מפעילי סלולאר הדורשים תשלום נוסף עבור איפשור פעילות ב- 5G)...

BARZELIM4

Member
בסקירה שלו על אייפון 12 PRO הוא מציין שהוא לא הצליח להתחבר לרשת 5G בישראל והוא לא מבין למה

לוייםLEVIM

Well-known member
5G מתחיל לעבוד בישראל עם אייפון 12
לעשות עדכון גרסה לIOS 14.3
בתפריט המכשיר לבחור ב5G כרשת מועדפת
זהו מעכשיו המכשיר יקלוט דור 5 באזורים שפרוסים עם אנטנות 5G

לוייםLEVIM

Well-known member
תגובה רשמית של סמסונג-ישראל בעניין קליטת 5G במכשירים השונים שנמכרים בישראל (31/12/2020):

|בועית| המכשירים מגיעים עם קישוריות 5G מובנית, הקישוריות תופעל בעתיד לכשיושלם תהליך הפיתוח והבדיקות בישראל, קישוריות 5G מותנית ותלויה בין השאר על זמינות רשת 5G של מפעילות הסלולר בישראל ובמדינות השונות וסיום תהליך הפיתוח והבדיקות של המוצרים עמן |בועית|

WHAAAT

Active member
תגובה רשמית של סמסונג-ישראל בעניין קליטת 5G במכשירים השונים שנמכרים בישראל (31/12/2020):

|בועית| המכשירים מגיעים עם קישוריות 5G מובנית, הקישוריות תופעל בעתיד לכשיושלם תהליך הפיתוח והבדיקות בישראל, קישוריות 5G מותנית ותלויה בין השאר על זמינות רשת 5G של מפעילות הסלולר בישראל ובמדינות השונות וסיום תהליך הפיתוח והבדיקות של המוצרים עמן |בועית|
ניסוח לא ברור. ממה שאני מבין הם תוכנתית החליטו להגביל שלא ניתן יהיה להשתמש בדור 5?

Critical Thinking

Well-known member
ניסוח לא ברור. ממה שאני מבין הם תוכנתית החליטו להגביל שלא ניתן יהיה להשתמש בדור 5?
כנראה שניתן לעשות זאת באמצעות משהו הקרוי "SIM Applications" או "SIM Toolkit".
מקום תפריט אפליקציה זו משתנה מיצרן ליצרן.
תפריט האפליקציה (היינו, רשימת השירותים) משתנה מרשת לרשת...

Critical Thinking

Well-known member

|בועית| המכשירים מגיעים עם קישוריות 5G מובנית, הקישוריות תופעל בעתיד לכשיושלם תהליך הפיתוח והבדיקות בישראל, קישוריות 5G מותנית ותלויה בין השאר על זמינות רשת 5G של מפעילות הסלולר בישראל ובמדינות השונות וסיום תהליך הפיתוח והבדיקות של המוצרים עמן
מצטער, אולם זה נשמע כמו נסיון גס (היפוכו של "מעודן") "למרוח" את השואל...מסיבה לא כל כך ברורה.
מה יש כאן "לפתח"?!

לוייםLEVIM

Well-known member
|שמאל| תגובתה הרשמית של סמסונג-ישראל בעניין קליטת 5G לדגמיה השונים 09/02/2021 |ימין|
המכשירים מגיעים עם קישוריות 5G מובנית, הקישוריות תופעל בעתיד לכשיושלם תהליך הפיתוח והבדיקות בישראל
קישוריות 5G מותנית ותלויה בין השאר על זמינות רשת 5G של מפעילות הסלולר בישראל ובמדינות השונות וסיום תהליך הפיתוח והבדיקות של המוצר לעיל עמן

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה לא דיון תיאורתי? משום שממילא המהירויות של 5G בארץ עוד לא הדבר האמיתי ...כמו כן , לדעתי יעברו שנתיים שלוש עד שתהיה קליטה מהירה ופריסה סבירה שיהיה אפשר להנות מ5G עד אז כנראה נחליף מכשיר וגם החברות ישלימו תהליכים ...לפחות אני, קניתי FE LTE עלה פחות כסף אותה תמורה ( למעט המעבד ) וזה מספק אותי מעל ומעבר...

לוייםLEVIM

Well-known member
זה לא דיון תיאורתי? משום שממילא המהירויות של 5G בארץ עוד לא הדבר האמיתי ...כמו כן , לדעתי יעברו שנתיים שלוש עד שתהיה קליטה מהירה ופריסה סבירה שיהיה אפשר להנות מ5G עד אז כנראה נחליף מכשיר וגם החברות ישלימו תהליכים ...לפחות אני, קניתי FE LTE עלה פחות כסף אותה תמורה ( למעט המעבד ) וזה מספק אותי מעל ומעבר...

אתה לגמרי צודק, אבל זה עדין מעצבן שמכשירים (שיאומי/וואן פלוס) שעולים 800 שקל עם 5G קולטים ועובדים בדור 5 ללא בעיה בארץ
ומכשירים של סמסונג עם 5G ומחיר של 2000 שקל ומעלה תלויים בקפריזות של היבואן והיצרן

|שמאל| כבר היום מבינים במשרד התקשורת שהמפעילים הולכים לשנה קשה נוספת ושלאף מפעיל אין כוונה או יכולת להרחיב את רשת הדור החמישי שלו בצורה משמעותית, כל המפעילים בישראל שמים דגש על בניית רשת דור רביעי איתנה בזכות התדרים שרכשו ושבעתיד גם ישמשו אותם לטובת הדור החמישי |ימין|

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה לגמרי צודק, אבל זה עדין מעצבן שמכשירים (שיאומי/וואן פלוס) שעולים 800 שקל עם 5G קולטים ועובדים בדור 5 ללא בעיה בארץ
ומכשירים של סמסונג עם 5G ומחיר של 2000 שקל ומעלה תלויים בקפריזות של היבואן והיצרן

|שמאל| כבר היום מבינים במשרד התקשורת שהמפעילים הולכים לשנה קשה נוספת ושלאף מפעיל אין כוונה או יכולת להרחיב את רשת הדור החמישי שלו בצורה משמעותית, כל המפעילים בישראל שמים דגש על בניית רשת דור רביעי איתנה בזכות התדרים שרכשו ושבעתיד גם ישמשו אותם לטובת הדור החמישי |ימין|
לשמחתי ואומר לך למה באיזור שלי אין קליטה סלולארית טובה אלא ממש די חלשה , מה שאומר שאם אין לי אינטרנט בבית ..אין לי גלישה חיונית ומצילת חיים אפילו. לכן ששמעתי שמחייבים אותם להרחיב תשתית דור רביעי ואני מקווה גם לאיזור שלי שמחתי. איפה שיש לי קליטה סלולרית טובה יש 40/40 במהירות זה מעל ומעבר לשימוש שלי שאני מסתובב בעיר...

JEK12345JEK

Well-known member
17/02/2021

סוף סוף !!!

מכשירי סמסונג מתחילים לקלוט דור 5
5G בישראל

|שמאל| מכשירי סמסונג בשנה האחרונה הגיעו עם תמיכה ב5G אבל בפועל החברה השתהתה עם הפתיחה של היכולת הזו בישראל
לכן שמחנו לגלות שהS21 Plus מתחבר ללא בעיה לרשתות 5G שמצאנו בסביבת המשרדים שלנו ואף מספק מהירות גלישה מפליגה של 280Mbps |ימין|

למעלה