דור.

FireDragon

New member
דור.

"דור!" קראתי לו מהחצר וזרקתי אבן נוספת אל חלונו. "תצפצף!" ענה קולו מחדר אחר. לחצתי על כפתור הפעמון בשנית, וצליל מעצבן הודיע לי שמותר לי להיכנס עכשיו. פתחתי את הדלת ודור צעק לי לחכות לו בחדר- הוא יסיים להתקלח ויבוא. נכנסתי לחדר שלו, ועיניי נמשכו באופן מיידי אל תמונה שהייתה ממוסגרת ותלויה על הקיר- התמונה צולמה כנראה כשדור יצא מהמקלחת, כולו נוטף מים, שריריו המסוקסים מבהיקים, מגבת לבנה מכסה אך בקושי את אזור חלציו- נותנת לבליטה ברורה להתגלות. מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה הייתי דלוק על דור, עם העור החלק, הרך שלו- בצבע ברונזה בהיר, השיער השחור שלו- הפרוע, העניים הכחולות שלו- העמוקות, והחיוך המדהים שלו, חיוך מהפנט, תוסיפו לזה גוף אלוהי, שרירי בטן מסוקסים, אופי פתוח ותמים- וקיבלתם את דור. בכל מקרה- הבטתי בתמונה ו'בטעות' פתחתי את המסגרת- להפתעתי מאחורי התמונה הזו נחו עוד שני עותקים של אותה תמונה, בלי לחשוב פעמיים דחפתי אחת מהן לכיס נסתר בתיק שלי- וסגרתי את המסגרת. שמעתי קול של רגליים מטופפות על רצפת העץ החמה, והספקתי לקפוץ לעבר המיטה כשדור נכנס. הוא לבש ג'ינס כחול כהה, צמוד באזור האגן ורחב ברגליים. אהבתי את הג'ינס הזה, מסיבה אחת ברורה- הוא הבליט את התחת הקטן והעגול של דור. על חזהו נחה חולצה לבנה חצי שקופה בגלל המים, ניסיתי להסוות את מבטי המרוכז בשרירי הבטן והחזה המדהים. "מצטער" אמר וחייך חיוך זדוני. "על מה?" שאלתי בתמימות מעושה. "על זה" אמר וניער את ראשו- טיפות מים עפו לכל הכיוונים והרטיבו את רוב החדר שלו, הבטתי למטה אל בגדי- הרטובים כעת, וחייכתי. "כלב" עניתי לו ושלחתי יד- כאילו להכות אותו, אך הוא קיפץ לאחור כמו ששנינו ידענו שהוא יעשה. שיערו היה כל כך פרוע עכשיו, קטעים מסוימים עמדו בצורה מדהימה כמו קוצים, בעוד שאחרים היו ישרים על הקרקפת, אם לא הייתי כמעט בטוח שהוא סטרייט- הייתי קופץ עליו באותו רגע. אני ודור הכרנו לפני יומיים, אני הייתי באזור עם המשפחה שלי לטיול- והוא היה הבן של הבעלים של המלון בו התאכסנו. דיברנו די הרבה במהלך היומיים האלה- ולמרות הגיידאר המאוד מפותח שלי, לא הצלחתי למצוא איזשהו סימן לגבי נטיותיו. מצד אחד- לא היו סימנים לכך שהוא נמשך לבנות, מצד שני- גם לא היו סימנים שהוא נמשך לבנים. רק דבר אחד מסר לי שאותי יש לי סיכוי- כשראינו זה את זה לראשונה יכולתי להישבע שהוא בוחן אותי. אולי שאולי דמיינתי? מי יודע... ישבנו שנינו על המיטה- כשהוא ציווה עלי ליישר את הרגליים. צייתתי- מקווה שהוא יעשה בדיוק מה שהוא עשה, הוא נשכב על צידו, מבליט בצורה מהפנטת את התחת העגול שלו, והניח את ראשו על רגליי, הנחתי יד על ראשו ושיחקתי לו בשיער. אני אוהב לשחק לאנשים בשיער. ואנשים אוהבים כשאני משחק להם בשיער. בכל מקרה- במהלך אותם יומיים התקרבנו מאוד- לא נראה לי שאי פעם התקרבתי ככה אל מישהו. אבל בדרך כלל דיברנו תוך כדי הליכה ביישוב, או בחדרים שלי ושל המשפחה שלי- ככה שלא הייתה לנו פרטיות. ואני רציתי להיות איתו לבד- הוא צריך להיות שקרן טוב במיוחד כדי להסתיר את נטיותיו- אם קיימות- ממני, כי אני מבחין בפרטים הכי דקים לרוב. עניין אותי לדעת. יותר מזה- רציתי לדעת. גוף כזה שמשולב עם אופי כזה לא מוצאים כל יום. שיחקתי בשיערו, שולח מדי פעם לפעם מבט בוחן לעברו חזהו- שנראה באופן ברור דרך החולצה, שהייתה חצי שקופה. "מה קורה?" שאלתי אותו, והוא בתגובה שינה את תנוחתו הצדית- והניח את ראשו על רגלי בצורה כזו שהוא הביט בי מלמטה, חייכתי ושאלתי שוב. "הכל בסדר, אין לי כל כך זמן לעשות דברים שאני אוהב לעשות לאחרונה, וזה די מעצבן- אבל שורדים" אמר וחייך. ציפיתי שהוא יחזור לתנוחתו התחילית- אך הוא נשאר בזאת, הפעם הייתי בטוח שעיניו עברו על החולצה הצמודה שלי, ובחנו את שרירי הבטן שלי. המשכתי לשחק לו עם השיער ולשאול עוד שאלות. ניסיתי למצוא פרצה בה הוא ייתן לי לחדור- אך הוא לא סיפק רמזים. "מה אתה עושה בשעות הפנאי שכן יש לך?" שאלתי, ציפיתי שהוא ייתן לי פירוט שלא ייתן מקום לשאלות כמו שלרוב עשה. "כל מיני דברים" אמר. פרצה שאני יכול לחדור דרכה, סוף סוף- נושא לשיחה. "פרט קצת" אמרתי. "אני אוהב לעשות הרבה דברים, אני שוחה בבריכה של הישוב, מבלה עם חברים, רוכב על סוסים, קורא המון, מצייר ועוד כל מיני דברים" אמר. הייתי קרוב לייאוש- נראה היה שהוא לא נותן לי לפתח שיחה. "מה איתך?" שאל. חייכתי. "מה איתי?" שאלתי- מנסה לגרום לו לומר את הניסוח המדויק. "מה אתה עושה בשביל כיף?" שאל. "בשביל כיף או בשעות הפנאי?" שאלתי בערמומיות. "שניהם" ענה. "בשעות הפנאי אני מטפל סוסים, כותב המון, מבלה עם חברים, וישן" אמרתי. קיוויתי שהוא ייפול למלכודת. "ומה אתה עושה בשביל הכיף?" שאל- אושר הציף אותי, החלטתי לעשות את הצעד הראשון- כל כך רציתי שהוא ישתף פעולה. "בשביל כיף? את זה..." עניתי ורכנתי לעברו, הנחתי את שפתיי על שפתיו וידי ירדה בשיערו החלק אל עורפו. הוא ניתק את הנשיקה ונרתע לאחור. "מה אתה עושה?" שאל בבהלה. "מה?!" שאלתי באימה לא פחותה משלו "אני חשבתי..." אמרתי בבלבול- קראתי את הסימנים לא נכון? אבל הם היו כל כך ברורים!. "חשבת לא נכון" אמר וקם ממני, "אני חושב שעדיף שתלך" אמר. לבי נפל. "אני מניח שאתה צודק" אמרתי והשפלתי את ראשי. "בשביל מה שזה שווה- אני מצטער" אמרתי. הוא לא הגיב. "סגור את הדלת אחריך" ציווה לאחר מספר שניות. סגרתי את הדלת והלכתי לחדרי.

FireDragon

New member
המשך

"מה?" שאלתי את הארנב הלבן, הייתי להוט לרדוף אחרי העגבנייה. "ג'סטין!" צעק הארנב. "מה?!" שאלתי והבטתי בדמות האדומה מתרחקת בשדה הפרחים הכסופים. "תתעורר!" צעק הקול, פקחתי את עיניי והתעוררתי חזרה למציאות, הארנב נעלם, ואיתו העגבנייה- חבל, רציתי לתפוס אותה. "מי זה?" שאלתי בקול מנומנם. פתחתי את הדלת- איזה מזל שההורים שלי ביקשו חדר נפרד בשבילי, הקול הזה היה מעיר גם אותם אם היו איתי. למזלי אני בוגר וגדול פיזית יחסית לנער בן 14, וההורים שלי סמכו עליי עם חדר נפרד. הדלת נפתחה בדממה והרגשתי את עורפי נתפס מאחור, ראשי נמשך קדימה ולא ידעתי עם להתנגד או לשתף פעולה. שפתיים רכות נישקו את שפתיי, היד תפסה את עורפי ומשכה אותי צמוד עליו- לא יודע איך, אבל ידעתי שזה הוא. ניתקתי את הנשיקה. "דור" אמרתי. "אני מצטער" אמר והשפיל את ראשו "על מקודם" אמר. "כנס" אמרתי ונעלתי את הדלת אחרינו. התיישבנו על המיטה שלי והוא הסביר לי למה הוא הגיב ככה- הוא כן נמשך לגברים, אבל הוא גילה את זה לפני זמן מאוד קצר. הוא כעת עבר את התקופה שאני עברתי שנה וחצי קודם לכן- שנות האימה, אני קורא להן. שנתיים של אימה, בדידות וזעם לא מוגבל, כאלה שמציפים את התודעה, זורמים בוורידים כמו דם, כאלה שמשחירים לבבות ומלבינים מוחות. שנתיים שלהם- ודור התחיל אותן זה עתה. לכן הוא נתקף בהלה- הוא לא רצה להימשך לגברים, כי כמוני- הוא בתחילה חשב שזה לא נורמלי, מחלת נפש. ישבנו באותו חדר ארבע שעות ודיברנו- הסברתי לו, כל מה לקח לי שנתיים ללמוד. על כך שהומוסקסואליות אינה מחלת נפש, על כך שזה בסדר גמור, ולמרות שזה לא 'רגיל'- יש לא מעט הומואים בארון שמסתובבים סביבנו. נראה לי שהשיחה הקלה עליו, לבסוף הוא ניגש לעברי וחיבק אותי, ראשי נח על חזי, תופס את גבי מאחור ומוחץ אותי אליו, הרגשתי כל כך טוב- קרוב אליו, חש אותו, ליטפתי את שיערו ונשקתי לו. "אני מצטער" אמר. "כל כך מצטער". "זה בסדר" השבתי ונגעתי בסנטר שלו- מסמן לו להביט בי "אני מבין" אמרתי. הוא התרומם והצמיד את עצמו אליי, הוא רכן לעברי ונשק לי, שיתפתי פעולה ללא היסוס, הוא נשכב קדימה- ואני אחורה. ליטפתי את גבו מאחור. "עצור" אמרתי לאחר מספר שניות, כשידו החלה לטייל במעלה ירכיי. "אתה לא רוצה?" שאל דור במבט מאוכזב. "אני מאוד רוצה- אבל אני איבדתי את הבתולים עם מישהו שלא אהבתי, אני רוצה שאתה תאהב את מי שאתה שוכב איתו לראשונה, אני לא רוצה להיות זה שתזכור לעד כמי שגנב לך את הבתולים- מי שלא אהבת ושכבת איתו ביצר תשוקות. תשכב אך ורק עם מי שאתה באמת אוהב- ותאמין לי שהתענוג גדול יותר" אמרתי- את האמת לאמיתה- לצערי. הוא השפיל את מבטו והנהן, קמתי מהמיטה והלכתי לעבר המטבח- ידו נשלחה ואחזה בי. סירבתי להסתובב, ידעתי שאם אני אביט בו- עדיין לובש את החולצה הלבנה ואת הג'ינס הכחול- אני אתפתה. הרגשתי אותו מתרומם, וידו סובבה אותי, ידו השניה עזבה את ידי ואחזה במותני, הוא משך אותי אליו. "אמרתי לך דור..." התחלתי. "אמרת לי לשכב עם מי שאני מרגיש שאני באמת אוהב" אמר, ונשק לי. לא הצלחתי לחסום את ההרגשה של אושר טהור שהתפשטה בגופי, הוא משך את שנינו אל המיטה, גופי נוגע בגופו, נשמתי בנשמתו. "ג'סטין!" אמר קול תקיף, עזבתי בשנית את העגבנייה- אתם יודעים, בשביל משהו שמן היא רצה מאוד מהר. פקחתי את עיניי, והזיכרונות של הלילה האחרון הציפו את מוחי, שלחתי יד וציפיתי שהיא תיגע בגופו- החשוף כמובן- של דור. אך הוא לא היה שם. התרוממתי וחיפשתי אותו, החדר היה ריק- חוץ ממני כמובן. בגדיו לא היו על הרצפה, היכן שהשארנו אותם, לא הייתה שום ראיה לכך שהוא היה בחדרי, לכך שנרדמנו כשידי חובקת את חזהו מאחור, כשגופותינו צמודים. "ג'סטין! פתח את הדלת!" אמר הקול בשנית, התרוממתי ופתחתי לאמי את הדלת. היא- ללא שום גינוני נימוס- זרקה לעברי את התיק השחור בו היו ארוזים בגדי ופקדה עליי לארוז. "מה?" שאלתי מבולבל. "אנחנו עוזבים מיד, תארוז ותבוא, אנחנו מחכים לך באוטו בחוץ" אמרה. "רגע- תני לי להתארגן" אמרתי, למעשה רק רציתי להספיק להחליף מספרי טלפון עם דור ולנשקו לשלום. "אין זמן, לאבא יש מקרה חירום בעבודה" אמרה ויצאה, התחלתי לארוז. רבע שעה אחר כך זרקתי את התיק לאוטו וביקשתי מאימא שלי חצי שניה לעשות משהו. רציתי לרוץ לבית שלו ולפחות לכתוב לו את המספר שלי על דף נייר- בהתחשב בעובדה שהחדרים בהם ישנו, והבית שלו- בו הוא גר עם הוריו, היו במרחק של מספר מטרים, לא היה לנו צורך בטלפונים עד כה, ותאריך היציאה שלנו היה רחוק בארבעה ימים, כך שלא חשבתי שצריך אמצעי בטיחות שכזה. "אין זמן! כנס!" אמרה, אך כבר הייתי רחוק. רצתי כמו מטורף לביתו, נכנסתי בלי לדפוק על הדלת ורצתי לחדרו- פתחתי את החדר ובהלה פשטה בגופי, הוא היה ריק, דור לא היה שם. לקחתי דף נייר וכתבתי עליו את מספר הטלפון שלי, ושמתי אותו לדור על הכרית, לאחר מכן- כתבתי על נייר נוסף "אני אוהב אותך" והנחתי את זו על יד הראשונה. קיוויתי שהוא ימצא אותן. באותו לילה, דור חזר הביתה והבחין בפתק צהוב על הכרית, היה כתוב עליו "אני אוהב אותך". דור הצמיד את הפתק לחזהו וישב על המיטה. מתחת למיטה- נח פתק נוסף, שעתיד היה להיזרק לפח על ידי המנקה, לפני שדור יספק לראותו. ישבתי באוטו, מדוכדך ועצוב- שכחתי לסגור את החלון בחדר שלו, הפתקים וודאי עפו ברוח. ברדיו ניגנו את השיר "ימים של שקט". אלה בהחלט היו ימים של שקט, לא ראיתי את דור בשנית.

femfatal

New member
הפחד בהתנסות...

הצלחת לרתק אותי! יפה הסיפור כתוב יפה,ואפילו התעניינתי מעט בדור {מודה};) אהבתי שאין האפי אנד-מציאותי משו!

למעלה