דוש/ה חשב/ת שכר לחברה גדולה בנתניה

חגיתיא

New member
דוש/ה חשב/ת שכר לחברה גדולה בנתניה

חובה קורס חשבי שכר וכן נסיון של לפחות 3 שנים בתחום. ידע בדיני עבודה, מיסוי וביטוח פנסיוני. שליטה בתוכנת חילן ושליטה באקסל. אחריות על משכורות ל כ 600 שעובדים. יסודי/ת, אחראי/ת , עצמאי/ת, מסור/ה,מהיר/ה, עמידה בתנאי לחץ העבודה בנתניה. שעות עבודה 7:30-17:00 זמינות מיידית או כמה שיותר מהר. אנא שלחו קו"ח במסר.

חשבת שכר

אחת הלקוחות שלי מחפשת עבודה בתחום. ואשמח לעזור לה. נא השאירי פרטים כמו טלפון או פקס שאוכל להעביר אליה. עליזה

p a l o m a

New member
למה לא לכתוב פשוט במסר? או שזה פורום

ל"דרושים" . רק דוגמא .. באמת רק דוגמא למוזרות של הפורום.

כפורום מוניציפאלי - מותר להציב בו הודעות כאלו

הוא אינו מוזר ואין לי מושג מדוע החלטת לבקר את הפורום, לפתע, ביקורת לא קונסטרוקטיבית ואף קנטרנית, אולם הרשי לי להזכירך: אין מקום לביקורת על הפורום או המנהלת בתוך הפורום. או במסרים אישיים או להנהלה. תודה.

קצת באור מושגים הכרחי

מוניציפאלי = אזורי, עירוני, מקומי, של העיר municipality = עירייה; רשות מקומית -------------------------------------------------------- בפורום הזה מותר הכל, חוץ מ: 1. פרסומת שמוצבת באופן גורף בכל הפורומים ללא אישור מפורש מהנהלת הפורומים 2. פרסום לעניינים נלוזים או פוגעניים שיש בהם פוטנציאל נזק כלשהו 3. הכפשות, השמצות וסגנון דיון רע, שנוגע לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. 4. תלונות על הניהול או המנהלת - מקומן במסר אישי או אלי או להנהלת הפורומים. ------------------------------------------------------- מדיניות מחיקה וחסימה: 1. במקרים בוטים ונדירים אני מוחקת לאלתר 2. שאר המקרים - אני מזהירה, מבקשת להטות את הדיון - רק ואז מוחקת 3. לחלופין - אני מוחקת ושולחת את הטקסט לבעליו לתיקון והצבה מחדש. 4. עד כה, לכל אורך חיי הפורום - נחסמו 2 גולשים. אני מקווה שזה יישאר כך. ----------------------------------------------------- תודה על שיתוף הפעולה

למעלה