דו" דייג יום שבת

דו" דייג יום שבת

ובכן ,מכיוון שהקריזה עלתה לשמיים ואני מזהה אחר צהריים כמעט ללא רוח ממרומי הקומה החמישית ואפילו מעט גיחות של שמש מידי פעם,אני מחליט למרות התמונות בישראקם ולמרות הדווח של לייזר מהיום ,לתת גיחה קצרה לים,נראה לי(עוברת מחשבה במוח) שניתן לזרזר קצת. אחרי חמין של שבת ועם קריזה בלתי ניתנת לריסון,תבינו במקום להכנס למיטה....מכין מעט פתיונות לחרום,לוקח חכה טלסקופית כבדה למקרה שהים משתולל ורולר עצבני עם חוט דקרון(שעשה אותי עצבני)2 חכות לזרדור אחת קלה עם רולר מהיר ואחת מעט מסיבית יותר עם רולר לדייג חי וקדימה לנמל ת"א. בדרך לאחר הודעה מוקדמת מרים טלפון לחבר,מה המצב? יש מצב שתצטרף? "לא יודע, אולי, נראה,לא מבטיח תעשה חיים יקירי...."מגיע לרמפה של נמל ת"א. ים קפוצינו,שוצף וגועש עם גלים של 1.5-2.5 מ' גובה. נכון רוח לא משהו אבל גם דייג לא משהו.אחרי רבע שעה מגיע החבר עם עוד חבר ובירות ואז מרכלים על דייג והמצב בכלל. תוצאות: 4 משקולות +4 קרסים ומעט סקומברי שנתרמו כלאחר כבוד לים השוצף. פלונטר בחוט דקרון שלא רצה "לעוף" כמו ציפור-לא יודע למה. יכול להיות שמרוב קריזה וציפייה לדייג אני מעיף את החכה שמזמן לא דגתי איתה כמו......מחבט ניקוי שטיח. בקיצור חוץ מכמה אכילות לא משהו אחרי שעתיים קפלתי וחזרתי לדווח לכם. בתקווה שמזג האוויר ישתפר והים ירגע, להשתמע עד הפעם הבאה.

rondadon

New member
ים ירגע???

חחח...אל תצפה לזה עד יום חמישי...בתקווה...

למעלה