דו"ח דייג יום שלישי בבוקר
X 12

paluta

New member
דו"ח דייג יום שלישי בבוקר../images/Emo19.gif X 12

סוף סוף חזרתי לזירת הפשע , היום בבוקר בראש הנקרה החל מ 5:40 ועד 11:40 היו גלים מעצבנים בקרבת החוף והמיים היו גועשים ומלאי אצות ואפילו מדוזות אבל היה כדאי אחרי הסערה סוף סוף גם הקיפון (בורי) היו רעבים התוצאה : 5 קיפונים בגודל בינוני + , 1 סלפית צהובה (סולבי) גדולה שלדעתי פשוט טעתה בזיהוי הפתיון ו 6 סרגוסים בינוני + (בעיקר קרוב יותר לאיזור החולי שליד הסלעים - שם המיים היו עכורים יותר עקב החול שהתערבב בם) הקרס - מס´ 9 , הפתיון חתיכות לחם אחיד פרוס החלק הפנימי(זה שעולה 4 שקלים ו35 אגורות לכיכר) דרך אגב חתכתי חתיכות של בערך 1 ס"מ על 1.5 ס"מ בלי להרטיב ובלי כלום - לחם ככה כמו שהוא בן 3 ימים (לא טרי במיוחד) ציוד - בולונז - רוב הזריקות היו לכיוון שבין סלעים, מצוף מכוון כך שהקרסים יהיו בערך 80 ס"מ מתחת למצוף לא עמוק יותר כי חששתי שזרמי המיים יגרמו לקרסים להתקע בסלעים. (איבדתי קרס אחת שנתקעה עמוק בפי סרגוס אחד ולא הצלחתי לשלוף אותה) אני מניח שמי שהלך היום לדוג נהנה כמוני ותפש לפחות כמה דגים יפים דרך אגב במהלך הדייג הצלתי נפש חיה - הצלתי דג שכמעט קפץ בחזרה למיים.

אוריא

New member
בקרוב אצלנו.

אני שומע עד כאן את אנחת הרווחה שלך, אחרי תקופה שהיית עסוק. לפחות חזרת ביום הנכון. עכשיו כולם ישאלו איך הלחם לא נפל? נשאר רק לשמוע מ-zoharfi איך היה ביפו. ואגב דייג במרכז, דיווח מתפרץ (איך שאני כותב את ההודעה) - גם במרכז היה דייג היום, באיזור הדולפינריום (סיבוב הבורים, שאני עוד לא יודע איפה הוא). עוד 72 שעות ליום שישי - מקווה שישאר משהו בים.

paluta

New member
איך הלחם לא נפל ?????!!!

ראשית גם הייתי עסוק אבל יותר מכל חיכיתי להחלים מהפציעה שלי אין לי ספק שביום שישי אתה דג - תעשה אוטוסוגסטיה כבר מעכשיו !! ועכשיו כיצד הלחם לא נופל - ניסית לאכול פעם לחם אחיד ??!! - ס ת ם !!! האמת שאם מיבשים מעט את הלחם (מספיק להוציאו ליום יומיים מהשקית או לחילופין למי שיש לחם טרי הוא יכול להכניסו למצנם לפרק זמן קצר ולייבש אותו - יבוש חלש ולא ממש צנים היות והחתיכה יבשה - רכה כזו לוקח לה זמן ליפול בכל מקרה הנושא הוא כיצד אתה מעלה את החתיכה הזו על הקרס - צריך להשחיל את הכרס בכמה זוויות לתוך פיסת הלחם לא יותר מידי פעמים - פעמים זה מספיק 3 זה טוב יותר אבל דורש ריכוז וזמן רב יותר - ו ה ע י ק ר לרסס לחם שנילוש במיים באיזור - בלי זה בים די סוער ועכור כמו היום סביר להניח שהדגים לא היו באים המינון זה על כל פרוסת לחם שחתכת ממנה כ 15 פיסות לפתיון תשתמש ב 7 פרוסות לחם לריסוס - ריסוס ראשוני בכייף ואחת ל 5 דקות ריסוס בקמצנות קרוב לאיזור ששם אתה זורק את הקרסים בכל מקרה דייג מוצלח ביום שישי אני כבר ממתין לדיווח !

אוריא

New member
יום שישי זה חייב להיות.

יום שישי הזה זה חייב לקרות. אתה מחמם אותי במחשב, דודי ועזרא מחממים אותי בטלפון, אני רואה את הים ב-isracam - נראה לך שזה מספיק כדי להשתכנע? רק שזה יצדיק את ההשקעה והציפיה.

אההה אז אתה לא בא לדוג!!!!

סתם....... בהצלחה עם הציוד החדש אני ממשיך ללכת ברגל רבע שעה בתקווה גדולה

למעלה