דו"ח דייג

ohad היחיד

New member
דו"ח דייג

הלכתי היום עם אבא לגן בשעה 3 היינו שם וזרקתי חי עם סרגוס בערך חצי שעה ואז קיפלתי. אח"כ פתחתי את הבולונז ותפסתי על בצק פיתה לוקוס קטן,וקרס על הרולר עם רגש ופיתיון צדפות. שבוע טוב

ohad היחיד

New member
שכחתי כן דגתי

לפחות מצאתי 30 פקקי שעם. עכשיו מה הבעיה שאם שורפים אותם הם לא מתעצבים אז זה קצת מרגיז לשבת ולפסל אותם אם נייר זכוכית או סכין יפנית וזה גם לא יוצא ישר וטוב. ואני קיוותי לאחר הסערה שהיו מפלצות. שבוע טוב

joko7

New member
קח לך עצה בנושא עיצוב פקקי השעם

בהנחה שיש לך מקדחה או מברגה בבית אז תכנס לחנות של טמבור או של כלי עבודה ותכנה לך ראש אבן לשיוף,זה נראה כמו מסמר רק שעל המסמר הזה יש ראש מאבן להשחזה ולשיוף, הם קטנים בדרך כלל אך באים במבחר רחב של ראשים,,אין לך מה לדאוג זה מיועד למקדחות,,כל ראש כזה עולה בערך 6 שקלים אז תקנה לך 2-3 כאלו כל אחד בעל ראש שונה. אם יש לך מלחציים בבית אז תקבע את המקדח במלחציים בצורה כזאת שהראש של המקדחה יהיה למעלה ותזהר לא לסגור חזק מדי את המלחציים שלא תשבור את המקדחה מהלחץ,למקדחה יש כפתור נעילה לכפתור הפאוור שמאפשר לה לעבוד בצורה קבועה,תנעל אותו ותחזיק את הפקק באזבעות ובזהירות תקרב אותו לאבן השיוף המסתובבת ובעדינות תשייף לצורה הנראית לך. אם אין לך מלחציים אז תבקש מחבר/אבא/אח/ להחזיק עבורך את המקדחה כשהיא פועלת כמובן ולשיוף חביבי לשייף,,,,,לסיום צבע או עדיף לכה לציפורניים של נשים בצבע אדום לוהט יעשה את הגימור,,,תקנה סוג זול,7 שקלים לבקבוקון. כל טוב אחי

joko7

New member
שכחתי משהו,אם אתה עובד על העיצוב

בעזרת פעולת השיוף שהזכרתי בהודעה הקודמת אז איך צורך ומיותר לגמרי לשרוף את הפקקים,,ראש השיוף עושה את העבודה שלו בקלות.

helpmeplz

New member
כשאתה שורף את השהם..

שרוף אותו טוב טוב באש, הוא מתנפח מאוד, תן לו זמן, אחר כך עליך לפורר אותו לצורה הרצויה..

לייזר

New member
לגבי המצופים משהם.

יש בעיה אם שיוף אני ניסיתי בזמנו על אבן משחזת אמיתית ולא אם מברגה או מקדחה וזה מאוד קשה להחזיק את הפקק וגם .והוא גם לא נישחק בשיפשוף. לכן אני מעצב אם סכין יפנית או שורף עד שהפקק מתנפח ואז מעצב אותו אם האצבע .רק מה? עכשיו רוב הפקקים באים לא כמו פעם משהם אלה עשויים מנסורת של שהם ואז בשרפה קשה לעצב אותם ללגבי הצבע לא לק ולא שום צבע .רק לקנות ספרא כתום זרחן וזה ממש נהדר ורואים אותו ממרחק .אני משתמש רק בכאלה רק מה לצבוע פקק שהם שרוף אי אפשר ההפקק בולע את הצבע צבעתי וכמה ריסוסים וכלום הצבע ניספג לכן הכי טוב בלי שרפה אם רוצים לצבוע .להשחיל לחוט לעשות מחרוזת של פקקים לתלות ולצבוע. למרות זאת אני קונה ראשים כאלה ואני אנסה אולי זה יותר טוב מהמשחזת המקצועית תודה על העצה

joko7

New member
המשחזת לייזר הרבה יותר עדיפה וחזקה

מהמקדחה,רק מה זהירות על האצבעות, הרבה פעמים מרכיבים על המשחזת אבן סטנדרטית שהיא יותר לגימור מאשר להורדת חומר אבל נשמע לי מאוד מוזר שלא הצליחה לשייף חומר מהפקק,,בראשים הקטנים למקדחה יש ביניהם מאוד גסים שאני מאמין שיאכלו את הפקק לארוחת בוקר,,בנוסף לזאת אם יש לך אצבעות חזקות אתה יכול לעבוד עם כמה סוגים של נייר זכוכית גסים ועדינים, להניח על שולחן לאחוז הפקק ביד ולשייף,,,דבר אחרון,קיימים בשוק סכינים לגילוף וסכינים יפניות בעלי ראש אליפטי או בננה או חצי עיגול אשר יהפכו את עבודת גילוף הפקק לנוחה ביותר בהשוואה לסכין יפני רגיל,,,,ושוב אני אומר וחוזר בתור אדם למוד חתכים מסכינים במיוחד יפנים,,זהירות על האצבעות כי עם כפפות מגן אין אפשרות לעצב פקק..כל טוב גבר

למעלה