דו"ח הפעלת רובוט קנוי

סיוון 69

New member
דו"ח הפעלת רובוט קנוי

קניתי במאה דולר רובוט מתוך סקרנות.(למען הדיוק 97$) אני מכיר את הטענות שלמי שיש רובוט טוב לא מוכר אותו גם במיליון דולר. אז אני פתי, קניתי. מריץ אותו בדיוק חודש. מ- 16.3.2011 עד היום סוף היום 15.4.2011 חשבון דמו 100000$ עשה 41 עיסקאות. 41 רווח 0 הפסד. רווח 35968$ = 36% לא רע בשביל השקעה של 100 $ אז הוא לא מטומטם לגמרי. עשה יותר טוב ממה שאני הייתי עושה - וזה בטוח. לפי השיטה בו הוא עובד עם סטופלוס באורך הגלות של 330 פיפס אזי מספיק כמה כאלה כדי למחוק חשבון. נכון ? אז זהו - שהוא לא נופל. לפי הסטטיסטיקה של שנה וחצי אחורה הוא נפל ב- 2.5% מהטרדים !! אז על 41 הייתי צריך סטטיסטית להפסיד טרד אחד 330 פיפס = בערך 20000$ עדיין נשאר רווח של 15,000$ = 15%. גם בהחלט נפלא. אז אולי משהוא וותיק/מומחה יגיד לי איפה פה אחיזת העינים?? באמת אשמח לשמוע תגובות. בברכה סיוון נ.ב. לרובוט קוראים OVERDRIVE ומי שרוצה לראות סטטיסטיקה שלו בצורפת קישורית: http://www.mt4i.com/users/overdrive-bfr

rafipips

New member
נראה חבל על הזמן

אבל למה אתה לא מעלה דוח מפורט ? כתבתי לך איך .

napipi

New member
מכירה

שימי לב שבאמת חלקם של ההפסדים הוא 2.5% מכלל העסקאות, אבל כל הפסד שווה ל20 עסקאות מרווחות. בגרף של הרובוט כפי שמופיע באתר שלהם רואים נפילות עצומות. זה נכון שנראה שלאורך זמן המגמה היא בעלייה, אבל אם תפקידי כסף אמיתי ותפסידי די בהתחלה ותצטרכי 20 עסקאות כדי לצאת מזה, ההרגשה תהיה קצת לא נעימה... עוד משהו, ברגע זה, ע"פ האתר ישנה עסקה פועלת USDGBP בהפסד של 4000$. לא נעים...

סיוון 69

New member
OVERDIVE

היום בנפילה של הדולר, הרובוט שנדגם, בו היו פתוחות שתי עיסקאות שהיו כבר במינוס רציני, התאוששו וסיימו את הטרדים חיובי. גם הטרד הוותיק מ-6.4.2011 על ה- EURUSD וגם טרד ה- GBPUSD נסגרו ברווח. היה לא נעים אבל הסטטיסטיקה בינתיים מנצחת ברובוט זה.

napipi

New member
יאללה שיהיה בהצלחה

כתבת גם שאתה בוחן את FOREX HACKED גם זה רובוט מפחיד. שים לב. דרך אגב, באיזה אתר אתה בודק נתונים, השוואות וסקירות של רובוטים?

napipi

New member
לגבי אחיזת עיניים

אין כאן אחיזת עיניים, אבל צריך לשאול מהו הסיכון המקסימלי? והתשובה במקרה הזה הינה שאם הרובוא יפסיד 4 פעמים ברציפות, הוא ימחוק את כל התיק. וזה במקרה של אדם שצבר כבר רווחים רבים. ברוב המקרים, 3 פעמים של הפסד ימחוק את החשבון. סטופ לוס של 330 ופרופיט של 15 זה יחס סיכוי-סיכון בלתי מתקבל על הדעת. בניגוד לפרופיט שעשוי להצליח כעבור כ-15 דקות ואפילו פחות, הרי הזמן שעשוי לקחת לעסקה לפגוע בספו ענק כזה, יכול להגיע למספר ימים ומעלה. כך שעסקה מפסידה עלולה לתקוע את המערכת שלך בהפסד של איזה שבוע, ובזמן הזה הרובוט לא יעשה אפילו עסקה אחת כי הוא מוגדר לא לפתוח יותר מעסקה אחת על צמד בזמן נתון. יש לך 60 יום להתנסות במוצר. תבחן אותו בצורה אובקיטיבית. אל תתאהב במוצר ותנסה להתמקד בתרחיש הגרוע ביותר כי זה הכסף שלך

סיוון 69

New member
כמה הערות

קודם כל אני גבר ולא אשה למרות שזה נחמד שפונים אלי ב- את צריכה ...... כל מה שציין napipi נכון. על כל הפסד מלא אחד צריך להצליח בכ-20 טרדים ממוצעים אחרים. למרות שהמטרה שלו הינה 26 PIP בהרבה מקרים הוא מגיע לשם, אבל שניה לפני, מבטל את ה- TP ושם במקומו טרינינג סטופ על 15 סנט. רצה המזל והעיסקה הלכה קדימה-יופי, לא הלך קדימה, הטרד נסגר בכ-10 PIP. היתרון של רובוט זה שהוא מצליח בדרך שלו באופן סטטיסטי להרוויח ב- 97.5 % מהטרדים שהוא מבצע וזה אחוז שאני יכול רק לחלום עליו במסחר ידני. אני מודע מאוד לחסרונות של רובוט זה אבל קניתי אותו כי הוא אחד היחידים עם וותק גדול וחיובי לאורך זמן. מה שמצא חן בעיני שהוא לא פותח טרד חדש במטבע מסויים עד שהטרד הקודם לא נסגר. זה בהחלט מונע ממנו להכנס ברצף עיסקאות מפסידות כאשר תנאי השוק השתנו באופן קיצוני. וישנם רובוטים שפותחים תוך שעה 4 פוזיציות כאשר הראשונות עדיין לא נסגרו. במקרה זה יש תהליך הרסני מאוד. אשמח לשמוע על רובוטים קנוים אחרים, שיש להם מנגנון טוב יותר לפי דעתכם. אני עוקב כגרע אחרי עוד 4 רובוטים שנראים נחמד ומתכוון לרכוש עוד אחד לניסיון. הרובוטים שאני מכוון עליהם הינם: KANGEROO FOREX SHOCKER FOREX HACKED WALLSTREET המטרה שלי בסופו של יום להפעיל 3 רובוטים על חשבון אחד להקטנת סיכונים. עוד הערה: אני לא חושב שחשבון שמנוהל עם רובוט/ים יכול לרוץ עצמאי ללא פיקוח. זה כמו להפעיל טייס אוטומטי במטוס אבל עדיין צריך את הטייס שישגיח שהכל מנתנהל כשורה. אתה יכול להחליט שאם טרד הולך נגד כיוון שתכננן הרובוט אתה לא נותן לו 330 סטופ אלא נניח 120. תמיד אפשר להתערב. אני מכיר מישהו שלא מוציא את הטרד במהלכו, אבל מעל כך וכך פיפס הוא פותח פוזיציה נגדית לגידור סיכונים. הלך הטרד לסטופ כי נניח השתנתה מגמת השצמד, הוא מעל פיפס מסויים לא מפסיד יותר כסף. והיה והתחלפה שוב המגמה, הוא סוגר את הפוזיציה הנגדית וממתין למהלך הטרד בכיוון המקורי. אני חוזר ומבקש, אם למישהו יש ניסיון טוב עם רובוט קנוי אני יותר מאשמח לשמוע על כך סיוון.

למעלה