דו"ח חנייה מיותר ומרגיז!

mayule

New member
דו"ח חנייה מיותר ומרגיז!

אני וראה שזאת הכתובת לאנשים שמצריכים ל'קטר' קצת על העיר.. אני עובדת בקניון, ולא מזמן יצא לי לחנות רגע במדחנים מחוץ לקניון ולא בפנים. הלכתי, חזרתי אחרי חצי שעה וקיבלתי דו"ח כי לא היה לי תו חניה נשמע לגיטימי אבל אני גרה פה לא מעט זמן ויודעת שצריך לשים תו חניה הבעיה שהמדחן של העיריה הנחמדה התקלקל ! לא היה מענה בטלפון הזה שיש שם, ולא רק אני אלא עוד אנשים לא ממש ידענו מה לעשות מכיוון שמיהרתי, פשוט חניתי בלי תו אז אמנם זה 100 ש"ח ןואני לא אמות מזה, אבל זב מרגיז! יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? מאיה

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifאמממ,

בהחלט נשמע מתסכל, והתסכול לגיטימי לגמרי, לא משנה כמה גבוה הדו"ח... בכל אופן, מסיפורים ששמעתי לגבי דוחות לא מוצדקים ודברים כאלה, אחד הפקחים אמר שאפשר לשלוח פקס או מכתב עם כל הסיפור ויש אפשרות שהדו"ח יבוטל, הבעיה היא שאני לא יודעת לאן אפשר לפנות, כנראה שצריך לברר לאיזו מחלקה בעירייה אפשר לפנות בנושא. בהצלחה

mayule

New member
ניסיתי..../images/Emo10.gif

ומה שהיה יותר מרגיז זה שהפקידה שם ניסתה להסביר לי כמה אני לא בסדר שאני לא מסתובבת עם סטוק של תווי חנייה למקרים כאלה.. באמת, איך לא חשבתי על זה קודם..?! ניסיתי להסביר לה שבד"כ בקניון יש לי חנייה מסודרת - אבל זה כמובן לא עזר ולמי יש כח ללכת למשפט על זה , הזמן שלי שווה יותר טוב, לפחות שאתם תדעו איך זה עובד..

MetalSlider

New member
תעבירי את זה אליהם בכתב

אני לא חושב שיש להם זכות לתת לך קנס אם התשתית עצמה לקוייה

jan7

New member
באילת אפשר ליקנות תו חנייה שנתי במחיר של

50 ש"ח. אבל דבר קזה אפשר לדרוש מראש העיר רק לפי בחירות.

לכתוב מכתב רשום ישירות לראש העיר,,,,

להסביר שהמדחן היה מקולקל בתאריך ובשעה שזה קרה ושהפקידים שלו המחלקת התעבורה לא מטופלים כראוי בבעייה, מאז ביקורך במשרדם בתאריך ___ רק כך יש סיכוי שהבעייה תיפתר,באמצעות פנייה של ראש העיר לאחראי מחלקת התעבורה. (אגב, במקרים כאלה , אפשר למנוע מלכתחילה את הדו"ח של הפקח, אני מניחה על הווישר הודעה לפקח, כותבת לו בטוש אדום ובגדול :המדחן מקולקל אנא תעדכן את העירייה על כך, ולא להכין דו"ח בשל התקלה ,ו תמיד זה עובד ),

למעלה