דו"ח מבקר העיריה

• פותח הנושא Bני
  • פורסם בתאריך

Bני

New member
דו"ח מבקר העיריה../images/Emo88.gif

מישהו יודע איזה אבסורד הולך בעירינו? אין דין וחשבון ואיש הישר בעיניו יעשה. אז יש לנו את עמי אוריון שכותב איזה מכתב למערכת פעם ב... מה זה עוזר? בית שמש נמצאת בידים לא טובות ואם אין אני לי מי לי, עכשיו עירינו גודלת וזה לא מה שהיה פעם, ביקורת כזו היה חייב לזעזע את כולנו....

faith2

New member
קודם כל...

ברוך הבא לפורום! דבר שני..לא ממש הבנתי אותך....איזה דו"ח?....

Bני

New member
את גרה בבית שמש???

כמי מגר בבית קרוב לעשור ומעורה בכל מה שקורה קשה לי לעבור בשתיקה על מבקר העריה שלא חשף את הלקויים שקורה בערייה. המבקר הוא ידיד של ראש העיר ומחפה עליו. לא יעשה כן במקומינו, לדעתי זו שחיתות ממדרגה ראשונה ועל אנשי ופרנסי הצבור להרים קול זעקה. אם את ידעת ומעורה במה שקורה, אם את קוראת עיתונים את בטח יודעת....

General Zod

New member
אתה לא כותב בתמורה?

אתה לא חושב שזה לא במקומך להכנס לפורום על בית שמש ו"ללכלך" על העיריה, איפה היושר העיתונאי שלך? מה אתה חושב שאני ואנשים אחרים יחשבו בפעם הבאה שאנחנו נקרא תמורה? הרי אם אתה בא לפורום וכותב דברים כאלה על העיריה (לטוב או לרע, זה לא משנה) הרי שבלי לפתוח את העיתון אני יודע על מה יהיו הכתבות. נ.ב. אם אתה לא הכתב (בני) מתמורה אז טעיתי טעות חמורה ואני מבקש את סליחתך.

Bני

New member
לא אדם חכם

אתה תסלח לי מאוד... אני קראתי כמה ממאמרך חבל על כל מילה שלך.... מה הברבור של אטונמיה לחרדים וכו´ אני כבר לא כותב בתמורה שנתיים ואם אני כן כותב אז מה מה זה שייך האם זו התשובה שלך? חפש לך נושאים יותר חשובים יותר מענינים חפש לך גם הצעות יותר רציניות ויותר מעשיות, (מתנצל אם נפגעתי בך זה בטח לא כוונתי)

faith2

New member
וואלה ....לא הבנתי כלום!

ליקויים בעירייה?...איזה מה? רוצה לפרט?...אני קוראת המון עיתונים, אבל של בית שמש ממש לא יוצא לי לקרוא.....מעוניין לפרט?

Bני

New member
אז למה את\ה מנהל פורום בית שמש

אם לא יוצא לך לקרוא עיתונים מבית שמש משמע שאת\ה לא תושב המקום אז מה לך ולפורום בית שמש?

לא אדם חכם

אתה תסלח לי מאוד...אבל איך לעזאזל הגעת למסקנה שאם מישהו לא קורא את העיתון של העיר שלו הוא לא תושב המקום? מה הקשר? כל תושבי בית שמש חייבים לקרוא את העיתונים? בוא נהיה ראיליסטים..הרמה של המקומונים שלנו לא ממש בשמיים (וכאן המקום להזכיר את ´יומנה של מורה ואם מאת סמדר ערוסי´ בעיתון הד בית שמש). גם אני לא משתגע לקרוא אותם, אבל לפעמים יש פה ושם דברים מעניינים. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שלא אוהבים לקרוא את העיתון. הם לא תושבי בית שמש? ומה אם אני לא קורא את ידיעו, מעריב או את הארץ? אני לא תושב ישראל? בכל מקרה אל תתנשא פה על אף אחד ופעם הבאה תפעיל את התאים האפורים לפני שאתה כותב תגובה. כולנו באותה הסירה וכולנו מסתובבים באותן הכיכרות. (מתנצל אם פגעתי בך זה בטח לא כוונתי)

Bני

New member
אמיתי ... לא הייתי אומר

יודע מה. חכה למחר אני יהיה יותר רענן לענות לך. יש דבר אמת 1 בדברך שהרמה של מקומני בי"ש לא בשמים. חוץ מזה לא אמרת מי יודע מה.... אולי מחר יהיה לי סבלנות אליך בייייי

General Zod

New member
פששששששששששששש

אם תשימו לב כל התשובות שלו מתחמקות ולא רציניות. הרבה הרבה הרבה פוזה יש עליו (מצטער על שפת הרחוב). נ.ב. חזק ואמץ אמיתי!

Bני

New member
בדיחות הם רק כשהן מתחלפות

אני לא חושב שאני מחדש לך בזה בדיחות קבועות ...איך להגיד .... זה לא זה

דן צ

New member
אולי המקומונים בבית שמש לא ברמה

ואולי בתור כתב בתמורה אני לא אובייקטיבי אבל מה הייתם רוצים לראות במקומונים של בית שמש? אין כאן תיירות או מועדונים שאפשר להביא תמונות או הוויות מאותם המקומות, לא קורה הרבה בבית שמש שאפשר למלא עיתון גדול (ותאמינו לי שאם היה, "תמורה" הוא הראשון שהיה משנה את גודלו ומתאים עצמו לכך") המקומונים מתאימים עצמם למצב ולא יוצרים מצב!

faith2

New member
תגיד אתה בסדר?

אני תושבת העיר כבר 17 שנה...מהיום שהגחתי לעולם! דבר שני...כמו שאמיתי ידידי אמר, העיתונים כאן הן לא ברמה הכי גבוה...והכתבות פעם ב.....מעניינות...(דן דן...חוץ משלך
).... ומישהו נתן לך את ה"תפקיד" להשפיל אותי?...מה ההתנשאות?...מה התוקפנות?...ומה הקטע להתחמק מתשובות???

anava1

New member
נכון!

ותעשו טובה ויכוחים אישיים תעשו פנים מול פנים או איפה שבא לכם... לא בפורום...:-|

General Zod

New member
יפה יפה

אף פעם לא ראיתי (יותר נכון להגיד קראתי) אותך נכנסת לעצבים, כל הכבוד!

Bני

New member
כן. אני פ´סדר

שלום פיית !! תראי פיית דבר ראשון אני בסדר גמור אפי´.. דבר שני.. מי השפיל אותך? מי מתנשא? מי מתקיף? מי מתחמק מתשובות? קחי את הכל בקלות....

faith2

New member
ת´אמת לא יכולה לקחת בקלות...

התגובות שלך בנושא הנ"ל היו די בוטות...ומאוד תוקפניות..ממליצה לך לקרוא את כל השירשור, על מנת להבין את נקודת מבטי....אז בשימחה, ע"י פירוט הנושא...אשמח לרשום תגובה...

למעלה