דו``ח מצב - או סוף סיפור, אך לא הרומן.

area 51

New member
דו``ח מצב - או סוף סיפור, אך לא הרומן.

החלטתי לספר לכם מה קרה לבסוף עם שנינו אז בבקשה: יום אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת היא התקשרה אליי, ובכתה וביקשה סליחה. אמרה שהיא אוהבת אותי יותר מדי בשביל לאבד אותי , והיא בחיים לא רוצה לוותר עליי (איך אני מרגיש מוחמא עכשיו...). דיברנו, והיא אמרה לי שהוא באמת באמת הפתיע אותה בקטע של הנשיקה. זאת אומרת שהוא נישק אותה פעם אחת, היא אמרה אני רוצה ללכת ואז הוא ליוווה אותה ונישק אותה שוב, אני מאמין שזו האמת, גם אם זה סותר במקצת את מה שהיא אמרה לי פעם שעברה. השלמנו והכל היה מצויין... עד אתמול שפליטת פה קטנה שלי לנושא שלא קשור בכלל לזה, כמעט והרס את הכל. אמרתי משהו בכלל לא יפה, דבר שאנשים אחרים שמעו גם, והיא סלחה לי על זה... כרגע המצב טוב מתמיד. והוא יישאר ככה הרבה זמן. המשבר חלף. כל השבוע מצבנו לא היה טוב אבל עכשיו אחרי כל ירידה יש עלייה (אני יודע שזה אמור להיות ההיפך...). אנחנו עוד שבוע שלושה חודשים. למישהו יש עצה מה לקנות לה?...

תקנה לה תחתוני צניעות

או שוקולד. שוקולד איכותי, טעים, ערב לעין ולחיך (אתה כבר יודע איזה שוקולד היא אוהבת? אם לא כדאי שתברר, זה מאוד חשוב במערכות יחסים).

area 51

New member
אני דווקא חשבתי במובן יותר...

גרנדיוזי... אני חסכתי הרבה כסף לארוע הזה... אני מתלבט בין איזה תכשיט טוב, לבין איזה ארוחה רומנטית במסעדה טובה... או שניהם? עצות אחרות יתקבלו בברכה.

אני כמעט בטוחה

שהחברה שלך לא תרגיש הכי נוח אם תבוא לה עם שרשרת זהב ויהלומים ב- 3 חודשים. ארוחה רומנטית אפשר אבל תן לי להגיד לך משהו. אם על בסיס קבוע, יום מסויים בחודש תביא לה משהו כל פעם, אתם תאבדו דבר מאוד חשוב - ההפתעות הספונטניות. וגם המתנה של היום הולדת לא תהיה כיפית בכלל. באמת. נעל תקני לי אוטו!

למעלה