דו"ח מצב התחרות בין בואינג לאירבוס

Aviation Addict

New member
דו"ח מצב התחרות בין בואינג לאירבוס

על המטוס נוסעים העתידי.
Airline Orders for Airbus A380 Air France 10 Emirates 45 Etihad Airways 4 Fedex 10 Korean Air 8 Lufthansa 15 Malaysia 6 Qantas 12 Qatar Airways 2 Singapore Airlines 10 Thai Airways 6 Virgin Atlantic 6 TOTAL 134
Airline Orders for Boeing 7E7 Air New Zealand 2 All Nippon Airways 50 Blue Panorama 4 First Choice 6 Primaris Airlines 20 TOTAL 82​
בינתיים אירבוס לוקחת בגדול, וגם היא כבר נמצאת בשלבים מתקדמים בבניית המטוס עצמו לעומת בואינג שהמטוס שלהם נמצא רק על שולחן השירטוטים. וגם ההכנסה על המטוס של אירבוס היא הרבה יותר גבוהה מאשר על החדש של בואינג.

MrHankeY

New member
בואינג הבטיחו 200 הזמנות

עד סוף השנה.. נראה אם הם יעמדו בזה לדעתי.... כן...

הצרפתים גם היו אלו שבנו קונקורד

אז מה? האם זה אומר כי זה היה הפתרון הנכון והטוב? כדאי לבדוק, כאשר עורכים השוואת מכירות, מהם תנאי המימון הממשלתי העוזר לחברה למכור ללקוחותיה. הצרפתים ידועים בכך כי ממשלתם "תומכת" בלקוחות - רק שיקנו. אבל אחר כך, הלקוחות הופכים להיות "קשורים בחבל הטבור" לספקים הצרפתיים שאין להם second-source . בקיצור, זה שהם מוכרים יותר, אינו אומר כי המוצר טוב יותר. אריאל אריאלי

Aviation Addict

New member
אף אחד אמר שאירבוס טובים יותר

אלא זה כרגע מצב ההזמנות... וידוע שממשלת צרפת תומכת בגדול באיירבוס בניגוד לבואינג שלא מקבלת עזרה.

RonGreen

New member
A vs. B

זאת מלחמה שלא הולכת להגמר בקרוב, איירבס היא יצרנית המטוסים הגדולה בעולם נכון להיום (תקנו אותי אם אני טועה). גם בואינג וגם איירבס מייצרות מוצרים מעולים, נכון שלאיירבס יש תמיכה ממשלתית וכל מיני. ה A380, למרות היותו מכוער, עתיד להכניס הרבה כסף ולהיות השקעה משתלמת לחברות שירכשו אותו, ויש כבר חברות רבות שהזמינו אותו ולכן בינתיים הוא המוביל. כמובן שגם ה 7E7 מטוס מעולה, מתמחה בחסכוניות ונוחות, אבל בינתיים חוץ מANA אין הזמנות רציניות למוצר. איירבס מתחרה גם עם ה 7E7, היא הודיעה שהיא מפתחת את ה A350, שיפור של הA330 המוכר, למרות שיקח עוד זמן עד שנראה אותו טס. לנו נותר רק לשבת ולצפות מהצד, בעוד שכל יצרניות המטוסים משיקות מוצרים חדשים לשוק. לא רק A ו B מתחרות, יש כמובן את Embraer הברזילאית וCanadair הקנדית ועוד... יחי התחרות, ושנראה עוד מטוסים רבים ומגוונים! :) -Ron-

RonGreen

New member
תמונות נוספות

עוד תמונות של ה A380, אם היו של ה 7E7 הייתי מצרף גם ;) -Ron-

MrHankeY

New member
בהחלט לא תגמר...

אני חושב דווקא שבואינג היא הגדולה יותר - בטח שהותיקה יותר. ובקשר לריווחיות של ה 380 כרגע הוא לא עומד בהבטחות המשקל שלו - אבל את העלויות והביצועים נדע בדיוק בעוד שנה בערך.. ואל תקרא לו מכוער - הוא שונה.. לא יפה להעליב אותו :)

RonGreen

New member
מי יודע

אולי זה כמו הברווזון המכוער, ואחרי שהוא יהיה בצבע של SQ הוא יראה יותר טוב. לפי מה שהבנתי איירבס נחשבים להכי גדולים נכון להיום, כמובן שבואינג יותר ותיקים.

פיפסון

New member
בורות היא יתרון...?

אין כל קשר מבצעי או כלכלי בין מטוסים אלה. הם שונים לגמרי. ומיועדים לשווקים נפרדים. השואתם טפשית.

פיפסון

New member
ולמי שהנושא מענין :

Airbus may launch two sizes of new rival to Boeing 7E7 http://seattletimes.nwsource.com/html/businesstechnology/2002099277_airbus24.html

למעלה