דו"ח משפחה חדשה מגלה

נסה שוב

יתכן ואני לא מסכים עם כל חוק וחוק, אבל מכאן וע להחליט שעברתי על חוקים? לא, לא שכבתי עם בת 15, לא הבערתי עצים בל"ג ללא היתר ממכבי אש והכלי נשק היחיד שאני מחזיק הוא רובה צבאי. גם לא בגדתי בחיים, למרות שזה לא חוק. אין מה לעשות, אנחנו לא חיים באנרכיה אלא בדמוקרטיה, וגם פה לא ניתן לעשות כל מה שרוצים.

Cobe Anan

New member
נדב...

אמנם אני בצד שלך, אבל בבקשה- מעט איפוק באופן ההתבטאות. אחרי הכל- כולנו פה חברים. `פסדר, אחי?

בוא אני יגיד לך משהו

תשמע אני מאמין בתורה לדעתי אין ספק שהתורה לא נכתבה על ידי בן אדם כי יש שם דברים שאין סיכוי שאנשים יכלו לדעת לפני כל כך הרבה זמן ואם אתה באמת עם ראש פתוח ובלי דיעות קדומות כמו שאני התרשמתי ממך תפעל עם האמת שלך יש חוברת או ספר של הרב זמיר כהן ששם הוא מוכיח את זה מעבר לכל ספק תקרא אותו אין לך מה להפסיד אם אתה רוצה אני יכול להביא לך הוכחה אחת מכל מה שכתוב שם כדי למשוך את תשומת לבך ואם התורה אומרת שיש לעובר נשמה מהיום הראשון אז אני מאמין לה ולקחת נשמה זה כמו רצח אז מה אתה חושב שהיה בא לי להיות אבא בגיל צעיר כל כך תאמין לי שהייתי בדכאון יותר ממנהוזה הציק לי אבל אני לא מוכן לקחת חלק בזה בשום פנים ואופו ואם היא עושה את זה אני לא מכיר בה בכלל היא תהיה בשבילי רוח אוויר כי אני הרגשתי כאילו היא עומדת לעשות משהו נורא ובסוף הצלחתי גם לשכנע אותה אבל למזלי זה יתברר כסתם וויכוח ולא היה כלום

אתה כבר ממש מגזים

אתה מבין שאת כל המשיחיסטיות שאתה זורק פה, אתה עושה זאת באותה הדרך לכולם ("התרשמתי ממך שאתה הולך לפי האמת שלך"). די כבר לזיין את השכל! צר לי לאכזב אותך, קובי חכם מכדי ליפול לבולשיט שלך. אל תהפוך את עצמך לאיזה קדוש מעונה. להיות אבא זה לא הקרבה כמו ההקרבה שצריכה לעשות האישה, שבכלל א רוצה אתזה! מי אתה שתאיים על בחורה?

חחחחח יודע מה ואם

אני רוצה את הילד הזה מי היא שהיא תחליט בשבילי אם יהיה לי ילד או לא אני רוצה לגדל אותו מי היא שהיא תחליט זה תבין הילד של שנינו כמו שהוא שלה הוא שלי בדיוק אבל בדיוק באותה מידה זה שהיא סוחבת את התינוק זה לא אומר כלום זה אומר דבר הכי פשוט שהיא נושאת בבטן שלה תינוק שהוא גם שלי ואין לה אף זכות אבל אף זכות בעולם לעשות דבר כזה בלי הסכמה של שנינו ותראה אותך אתה מדבר על לרצוח בן אדם שעוד לא נולד שלא יכול להגן על עצמו ואתה מדבר עלי

אתה ממשיך להיות אטום?

לא אתה עושה הקרבה, היא כן! היא צריכה לסבול 9 חודשים, היא צריכה לסבול שעות על גבי שעות בלהוציא תינוק מהגוף שלה, לא אתה! לך אין זכות על הגוף שלה, לא המחשבה שלה, ולא עליה, זה מובן לך או שאתה מעדיף להמשיך?

זכוכיות

New member
מה זה משנה בעצם?

יש חוקים במדינה הזאת. לפי החוק, אישה יכולה לעשות הפלה אם בא לה, ולא משנה כמה צהוב שחור היחיד יקשקש. והוא יכול להתפוצץ.

ברור, אני לא פוחד שהוא יצליח למנוע

מבחורה להחליט לבד איך היא רואה את העתיד שלה. אני כן פוחד שהוא ימשיך לאיים על בחורות כמו שהוא איים על החברה שלשעבר.

Zoharrr

New member
אני אתאיסטית לחלוטין

וכמו שנדב וקובי אמרו,יש בתורה דברים כ"כ מטומטמים שעליהם רוצחים חיות או איסור על אוננות שהוא בעצם שפיכת זרע לבטלה שהוא שווה לרצח!!!! אני בטוחה שאוננת לפחות פעם אחת בחיים שלך. זה בידיוק כמו רצח. לא משנה שלפי התורה הפלה זה לא רצח כמו שמישהו אמר פה. ותאמין לי שאני יודעת את זה הרבה יותר טוב ממך כי אני דתיה לשעבר,ואני לומדת באולפנה שזה ביצפר דתי רק לבנות(כן חצאיות והכל,אין לי ברירה אחרת ואם יש לכם בעיה תתפוצצו!)ואני מדקלמת לך את כל ההלכות לגביי כל הדברים שקיימים בערך. אז דונט יו תקשקש לי על התורה! והעובדות שהבאתי לגביי גוש התאים זה הכל מבוסס על מדע אני ב 5 יחידות ביולוגיה תאמין לי שאני לא מקשקשת. ועוד דבר קטן,אמרת שמדע מאחר אחריי התורה,לפי התורה האיסורים של אכילת מאכלים אסורים(טרפה...לא כשר וכאלו) זה בגלל שאנשים שאוכלים את זה הם אנשים אכזריים ורעים יותר ובגלל שזה מזיק לגוף לאכול לא כשר. אז לגביי זה שאנשים שאוכלים את זה הופכים לאכזריים יותר אני מכירה כ"כ הרבה אנשים שאוכלים טרפה(כולל אותי)והם יותר טובים מיהודים חרדים שאוכלים כשר ושומרים על תרי"ג מצוות! ועודבה קטנה שמוכחת במדע: התאילנדים אוכלים כל מה שזז בערך והם האנשים המחוסנים ביותר בעולם. יום טוב.זוהר.

Zoharrr

New member
חבל לך על הזמן...אני אוכלת חרא

אני מסרבת להתפלל בבקרים. עזוב שאני שמאלנית ואנחנו רק 2 באולפנה... אני אחרי בית ספר הולכת ממש ממש לא לפי הכללים. אני מתכווחת בכל שיעור תנ"ך/תושב"ע ומסיטה בנות. בעיות לבוש גם בביצפר. ובישיבת מורים האחרונה דיברו על זה שאני מתדרדרת מבחינה דתית... ואני מתעללת בבנות מכיתה ז' סתם כי אני רעה XDDDDD

אוי לא!

מתדרדרת מבחינה דתית? תתביישי!

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif

אל תשאלווווווווווווו המורה שלי לקחה אותי לשיחה היום:/ אמרה שהיא לא מבינה מאיפה בא כל ה"אנטי דת" שלי ושנראה לה שאני דיי אומללה בביצפר ואולי כדאי לעשות בגרויות באקסטרני. אמרתי לה שהייתי אם היה לי כסף לזה. ואז היא אמרה לי שהיא לא מתכוונת לסתום פיות אבל כדאי שאני אשמור את דעותיי האישיות בנוגע לדת לעצמי כיוון שיש בנות שמושפעות ממני וזה מפריע להן והן אפילו באו ואמרו לה את זה! ועוד היא אומרת לי:"אפילו מי שאת חושבת שבחיים לא תגיד את זה אמרה את זה" כאילו,כמו שחשבתי,כולן זונות. עכשיו זה גם אושר רישמית:/ ועכשיו ההנהלה יודעת שאני אתאיסטית. How wonderfull :/

הממ משהו קטן...

הרמב"ם אומר שידוע שאלה שאוכלים חזיר ואת כל הטרפות הם בריאים וחזקים.. הסיבה שאנחנו אסור לנו לאכול את כל זה זה לא בגלל שזה מזיק לבריאות וכל זה... זה פשוט משהו שאלוהים אמר לנו לעשות... לא צריך לחפש לכל דבר סיבה למה ככה ולמה ככה... כשאת הולכת לרופא.. והוא אומר לך תעשי ככה וככה.. את לא בדיוק מתחילה לשאול אותו למה ככה ולמה ככה... נכון...? את רוצה תעשי... לא בא לך אל תעשי... אבל אל תתני פרשנויות משלך.. אחרת את סתם מטעה אנשים.. עוד מעט תגידי שנטילת ידיים זה בגלל הגיינה..

Zoharrr

New member
שטויות במיץ.

אני עשיתי על זה בגרות. אל תגיד לי מה הרמב"ם אמר או לא! ושאני הולכת לרופא אני כן שואלת למה! ואם נותנים לי משו שעלול לגרום לי לתופעות לוואי שלא מוצאות חן בעיניי או משהו כזה אני לא עושה את זה. אני לא חסידה של רופאים.או של אפחד אחר. תמיד אתה יודע הכי מה הכי טוב בשבילך. לפחות מגיל שבו אתה יכול לעמוד על דעתך. ושתקת לגביי ההפלה, מה קרה? :p

שתקתי כי...

אני לא הכי יודע אם זה רצח או לא... אז לא רוצה סתם לומר.. אבל אני חושב שזה אסור.. ומה קשור תופעות לוואי.. אה.. וזה שעשית על זה בגרות לא אומר שאת צודקת.. תאמת יש לי תשובה לכתוב לך פה.. אבל באמת שאין לי כח עכשיו לרשום.. תעשי מה שבא לך... אני לא יכריח אותך לעשות או לעשות הפלה ומצידי תאכלי מה שבא לך... סבבה...?? אגב.. מאיזה גיל את יכולה לעמוד על דעתך...?? עכשיו את חושבת שזה 17.. כשתגדלי תחשבי שזה יותר.. וכך הלאה.. גם ילד בן 9 חושב שהוא יכול לעמוד על דעתו... ילדה בת 13 יכולה להיכנס להריון..?? זה אומר שאת חושבת שהיא תחליט בעצמה אם להוליד את הילד או לא..?...

למעלה