דו"ח משפחה חדשה מגלה

RVD18

New member
זה לא רצח

עובר הוא לא יצור חי. יש הגדרה ליצור חי, יכולת נשימה עצמית והתרבות. גם לפי היהדות הפלה היא לא רצח, זה מניעת חיים. זה חמור אבל זה לא "רצח".

אמממ, הסתכלות קצת אחרת

לבנות, האם אתן חושבות שהייתן יכולות לבצע הפלה? אני עקרונית לא נגד, ו8חושבת שאם זה לא הזמן אז זה לא הזמן וזהו. אבל אפילו כשהיה לי "חשש" הכי קטן שאולי אני בהריון, כבר הרגש/תי מין הרגשה מיוחדת כזאת ומאוד לא רציתי לקחת אפילו פוסטינור. אבל לקחתי... אני יודעת שזה משהו שאני כל כך רוצה ושהוא כל כך מיוחדולפאי, אני חשובת שיהייה לי מאוד מאוד קשה אם אצטרך לעבור הפלה.

אני יכול להבין אותך

ובכל זאת, את חושבת שיש למישהו זכות להחליט בשבילך אם תכנסי להריון או לא? אני יודע, שאם הבחורה הייתה מחליטה ללדת הייתי לוקח אחריות מלאה על התינוק שלי. מצד שני, זה מובן מאליו שההחלטה היא שלה ואין לאף אחד זכות עליה.

ואם...

מישיהיא הייתה בהריון ממך... ונגיד שהיא הייתה רוצה להפיל.. ואתה רוצה את הילד.. איך היית מרגיש.. או ש.. שהיא הייתה בהריון אבל לקחה את הגלולה שאחרי ואפילו לא אמרה לך.. איך היית מרגיש.. זה משהו משותף לשני בני הזוג.. פשוט אלוהים רוצה שהאישה תלד אותו..

כבר עניתי על זה

קודם כל אל תדבר איתי על יהווה או כל אל אחר, אני אתאיסט. דבר שני, כמו שכבר אמרתי, אם היא תלד אני אקח אחריות מלאה על התינוק שלי. אם היא לא תרצה ללדת אני אבין אותה ואדע שזו זכותה. דבר שלישי, היא יולדת- היא תחליט אם זה מה שהיא רוצה.

אתה יודע מה

תגיד מה שתגיד במשך שלוש שנים לא דיברתי לחברה שלי ככה ואפילו פעם אחת חוץ ממה שאמרתי לא הכרחתי אותה לעשות דבר שהיא לא רוצה היא צריכה לסחוב את הילד הזה שלוש שנים נכון אבל מה לעשות שאלוהים החליט ככה אבל אני לא מוכן ששום בחורה תחליט בשבילי אם להוליד את הילד שלי!!!!! זה שהיא סובלת זה כבר בעיה שלה עם כל הכבוד היא עשתה טעות בדיוק כמוני ואני בניגוד אלייך לא בורח מאחריות ובוחר בפתרון הקל אלא משלם על הטעויות שלי וגם אם זה אומר להרוס לי את החיים בגיל 21 ולהתחיל לעזוב את העתיד שלי בשביל לטפל בילד עם כל מה שזה אומר אני יעשה את זה כי כנראה זה מה שאלוהים הפיל עלי זה העונש שקבלתי ואני לא אברח ממנו אלא פשוט כמו גבר יעמוד בתוצאות אין לאף אחת זכות לקבוע מה יהיה עם הילד שלי בגלל שלא מתאים לה לשלם על הטעות שהיא עשתה

אוי מסכן, 3 שנים ורק איום אחד?

אתה איימת על חברה שלך בגלל שהדעות שלכם שונות, אתה מבין מה אני אומר לך? די כבר עם התירוצים שלך, היא מחליטה מה לעשות עם הגוף שלה, לא אתה,לא הרבי ולא יהווה, היא! אתה לא קולט /שזו לא בחירה שלך? בפעם ה-50 אני אשאל אותך חתיכת משיחיסט, מי אתה שתחליט לבחורה מה לעשות?

זה בדיוק מה שאני אומר

האמונה שלו בתורה כל כך סלקטיבית. כשהוא צריך לסבול ולא לשכב עם אף אחת לפני החתונה, זה לא נוח לו. אבל כשהאישה היא שצריכה לסבול, פתאום יש אמונה "חזקה".

dod_basim

New member
וואלה....

אתה לא בורח מהטעויות אתה כמו גבר(!!!) מחייב אותה לסבול למהלך ההריון וגם לאחריו (יפה שציינת שאתה מבין שבגיל כזה זה הורס את החיים) אתה לא מוכן ששום בחורה תחליט בשבילך אם להוליד את הילד שלך? על איזה ילד אתה מדבר? בסך כל לא זיינת ולא נזהרת אז פתאום יש לך ילד??? התורה מונעת ממך לחשוב לעומק, צהוב שחור, לא רק שלא נזהרת אתה גם מפיל עליה את הטעות שלך!! הפלה זה לא רצח ולא בטיח, הכל תלוי ברצון של הבחורה. רוצה לעשות הפלה (ולהסתכן בריאותית עם זה)? - בבקשה רוצה ללדת ולתת לאימוץ? - בבקשה רוצה ללדת ולגדל את התינוק לבד או עם בן זוג - בבקשה אגב לתת לאימוץ או לתת להורים לגדל את התינוק זה לא להתחמק מאחריות זה פשוט כי אין מצב לעמוד באחריות. כמו שאמר האדריכל, עצוב לי שיש עוד לא מעט עם הדיעה שלך. יום טוב באסים

מותק לטנגו צריך שניים

זו טעות של שנינו וזה ילד של שנינו ויש לי זכות מלאה להחליט בדיוק אבל בדיוק כמוה

dod_basim

New member
כפרה לאורגיה צריך לפחות שלושה

אפילו בתורה לא כתוב שאתה יכול לכפות על גוף של אחר או אחרת. אין לך שום זכות לקבוע אם היא תלד את הילד או לא. ואגב זה ילד של שניכם כשזה נקרא "ילד" כל עוד זה כמה תאים מסכנים שהם שילוב של הגנים שלך ושלה זה "לא ילד", ול-"לא ילד" הזה אין נשמה. face it.

למעלה