דו"ח ספויילרים!

Death of Rats

New member
דו"ח ספויילרים!

טוב, אז עם שבוע הספר סיימנו אבל אין לנו תקצירים של כל הספרים במאמרים. אני מזמינה אתכם להכין תקציר מספויילר של כל עלילת הספר שבחרתם בו והוא יתנוסס בגאווה
במאמרים בתוספת קרדיט יפה למחבר. ותחשבו על כל אלו שמחפשים תקצירים לספרים ויבואו לפורום! נטע: הבטחת "צבע הכשף"!

Death of Rats

New member
כמו כן יש לנו כבר את...

Carpe Jugulum Hogfather Jingo Hightwatch The 5th elephant The Last continent The Last Hero (זה רק אני או שפראצ'ילה מאוד סופי?) The Truth Theif of Time כל השאר: אתם מוזמנים לעשות ^_________^ אלו מהרשימה פשוט יהיו די חסרי טעם, וכאלה...

ויימס

New member
כן, אבל,

את עדיין מתעלמת בנחישות מהעובדה שלא עשינו שבוע הספר ל.. אה... בערך כל ספר חיצוני חוץ מבשורות טובות. יש לי 4 עבודות של אור מופלא שאני צריכה לאחד לעבודה אחת. חברה שלי פעם עשתה עבודה על צבע הכשף, יומן שסתמרוח כותב כי הפסיכולוג שלו אמר לו שזה יעזור לו.
זה היה ממש חמוד. היא איבדה את זה אבל, הסתומה.

Death of Rats

New member
אבל...

עשינו גם על ג'וני והיתה היענות דלה עד מאוד מאוד. (אפילו על בשורות טובות לא היתה היענות, דאמיט!). קהל, תחליט מה אתה רוצה ותחזור אלי
אני רוצה דו"חות ספויילרים ^_____^

ויימס

New member
כי מי לעזאזל קרא את ג'וני???

את הננסים ואנשי השטיח כולם קראו. נכון, כולם?
: כן!!! אני אעשה ביקורות על צבע הכשף, אבל אני צריכה זמן! אל תדחקי בי! הודעה חשובה לכולם: יש לי בעלות מוחלטת על צבע הכשף, אור מופלא, מעשי קסמים ואריק ואסור לאף אחד לעשות עליהם דו"ח! סתם, סתם, מותר לו, אבל שיתכונן נפשית לזה שגם אני אעשה, ואז שלי יהיה יותר טוב, והוא יתבאס נורא ויבכה ויצטער על זה כל ימי חייו, עד שהוא יזדקן וימות, בודד וגלמוד בלי אף אחד שיאהב אותו, אז לא עדיף כבר להשאיר את זה לי וזהו?

Rincewind

New member
מה זאת אומרת מי קרא את ג'וני?!!?!

אני קראתי ואלה ספרים מעולים!!! בייחוד Only you ו-& the bomb!

Rincewind

New member
כי אני חייל עסוק כאילו?

לא כולם משרתים בקריה וחוזרים כל יום הביתה!!

ויימס

New member
אז עושים את זה בשמירות,כאילו??

...נו, באמת. הילדים של היום. שום חוש של יוזמה.

Rincewind

New member
אני מבין שאף פעם לא ניסית לשמור

בבה"ד 7... זה אחד הדברים הקדושים שם...

dino_din

New member
קשר או תחזוקה ??

עבר הרבה זמן מאז שהייתי באיזור... לשימחתי...

The Mad Hatter

New member
אני אשתדל..

לכתוב משהו מאורגן (בערך) ברגע שיסתיימו הבגרויות. ואני קראתי שניים מהג'ונים ואפילו כתבתי מין סקיצה של דו"ח ספוילרים על only you can save mankind. הבגרות במתמטיקה עוד שבוע. אחריה אני חושבת שיהיה לי זמן לכתוב משהו. :)

למעלה