דו"ח על ניסיון WILD

Panther

New member
דו"ח על ניסיון WILD

אתמול ניסיתי לעשות WILD לפני שנירדמתי. פתאום אחרי כמה דקות אני שומע צלילים של שריקות חלשות, אבל כאילו הם באות כל פעם ממקום אחר. פחדתי קצת אבל אז נזכרתי שמישהו בפורום אמר שהוא שמע יללות של חתול, אז כנראה זה נורמלי. ואז פתאום נחת עליי משהו שעיר! הדלקתי את האור (אני יכול להדליק אותו גם כשאני שוכב במיטה) ואני רואה עליי פרפר לילה מגעיל בגודל של כדור טניס!

ליטן א

New member
חחחחחחחחחח מצויין ../images/Emo13.gif

גדול..... את האמת, לי קרה משהו די דומה, אבל לא ממש..... אם אני ער ב 4:30 בבוקר בערך, אני שומע את קריאות ה"אללה וואקבר" מהכפר הערבי השכן..... אז לפני שבוע בערך ניסיתי לעשות ווילד, והתעוררתי לשם כך ב 4:30 בערך.. אחרי שהערתי את עצמי (שטיפת פנים, פעילות גופנית קלה), חזרתי למיטה וניסיתי את הווילד, ע"י ההקשבה לשעון. אחרי בערך 5 דקות שאני מקשיב לתיקתוקים, אני שומע "אללה וואקבר" כזה חלש, ואז עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, וכל הזמן זה מתגבר.... חמישה כאלה בסך הכל.. ואז אני מתחיל להקשיב לאללה-וואקברים האלה, ואז פתאום אני רואה מולי 4 נשים ערביות מבוגרות, שנמצאות בפינת האוכל שלי (להזכירכם - אני עכשיו במיטה, כלומר, התחלה של חלום) אז אני מייד חוזר להתרכז בתיקתוקים... וככה איבדתי אפשרות לחלום צלול.... כי כבר הייתי ממש קרוב.. בכל מקרה, הדו"ח שלך גדול, פנתר
ליטן

BladeRaider

New member
ובכן...

גם אני פחדתי שדברים כאלה יקרו לי, אני אחשוב שזו יצירה של הדמיון שלי ואחר כך אני קם אחרי ש17 יתושות הפכו אותי לסעודת הלילה שלהן.... למזלי, זה לא קרה לי..... אתה רציני, הוא היה כזה גדול?

למעלה