דו"ח שבועי

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
דו"ח שבועי../images/Emo77.gif

זהו, החל ממחר אנחנו סוגרים את השבוע הראשון של הפורום, ורציתי להגיד לכולכם שממש נהניתי להכיר את כולכם ואני ממש שמח שלא וויתרתי ופתחתי את הפורום, הזה למרות שהיו קשיים בדרך וזה ממש מצחיק שאני חושב על זה שלפני פחות משבוע רק חזרתי מהראיון, ותראו איזה פורום נהיה לנו פה
.
עוד משהו קטן, אתם לא צריכים לפחד לפתוח הודעות חדשות בפורום הזה אף אחד לא יכעס עליכם גם אם ההודעה לא הכי קשורה לנטלי.
סטטיסטיקה
הספק-2 וחצי דפים |כפיים| מספר מאמרים בפורום-12
מספר גלריות, נפתחה גלריית נטלי לבדה,נטלי וחברים, היצירות שלנו והמאמר מפנאי פלוס סרוק
כמו כן נפתח לוח מספרי אייסקיו/מסנג'ר אז מי שלא רשם שם שירשום, וגם נפתח לוח אירועים של תאריכי יומלדת, מי שלא מופיע שם שירשם בתגובה את התאריך שלו ואני יוסיף, כמו כן יש גם סקר בפורום בנתיים 19 אנשים הספיקו להצביע!!!
ועכשיו להודעות שנפתחו השבוע 25/5/03
הפורום נפתח ופתחתי בשירשור מזל טוב לנו, והרבה אנשים הצטרפו לשורתינו
רן סיפר לנו על שלושת הבייסידים הכי טובים שנטלי הוציאה, כמובן שהיא הוציאה הרבה יותר משלוש...
דורון הביא לנו לינק להורדה של השיר Sunlight בהופעה חיה ב-.BBC
קרין פתחה בטופיק של הקליפ הטוב ביותר, והרבה אנשים הגיבו ורובנו הגענו למסקנה שSmoke הוא הקליפ הכי שווה!!!
פתחתי בשירשור תמונות ראשון ואתם הצטרפתם אליי....
26/5/03
פתחתי בשירשור נטלי והאלבום החדש, סיפרתי לכם שלפי השמועות האלבום החדש אמור לצאת בספטמבר ושאלתי אותכם באיזה סיגנון אתם רוצים שהוא יהיה....
פתחתי בשירשור אוף הראשון שלנו והתחלנו לדבר על הבגרויות הקרובות שלנו
חגגנו יומלדת יום לפורום והודעתי לכם שנפתח לנטלי אתר ישראלי.
הבאתי לכם פרטים על ג'וני אינגלש ואח"כ סיפרתי לכם שניתן להוריד את הראיון שגורי ראיין את נטלי מהאתר הישראלי(בזכות דורון כמובן) מי שלא הוריד מוזמן ראיון מבין המצחיקים ביותר שראיתי!!!!
הודעתי לכם שישראל מפורסמת בעולם ובאתר talk in tongues כתבו על הראיון של נטלי מפנאי פלוס, וצירפתי גם בקשה שלמי שיש את הראיון והוא יכול לסרוק שיעלה את זה לפורום כמובן שהעזרה הגיעה!!!
רן פתח בשירשור תמונות של "נטלי וחברים" ואני הצטרפתי אליו אח"כ
.
פתחתי בשירשור תאריכי ימי הולדת, מי שלא שירשר עדיין שיגיב להודעה הזאת בפורום ואני יוסיף.
פתחתי במשחק הציטוטים, והוא נמשך לשירשור גדול למדיי, לצערי רוב האנשים התעייפו ובסוף רק אני מיכל ודורון שיחקנו(היה כיף)!!!! 27/5/03
איחלתי לכם בוקר טוב בשעה מוקדמת,וסיפרתי לכם שאני עושה בגרות באותו יום ובעקבות זה התנהל שירשור אוף טופיק מעניין!!!!
דורון הביא לנו כתבה שהוא מצא שרשום שם שהעיניים של נטלי נבחרו בתחרות האישה המושלמת!!!!
אבי סרק לנו את התמונות מפנאי פלוס והעלה אותם לפורום אח"כ הוא שלח אותם לאתר talk in tongues והמנהלת של האתר נתנה לי ולאבי קרדיט ענק ואפילו היא רשמה על הפורום שלנו באתר
ענקית לאבי!!!
נועם שאל אותנו מה השירים שאנחנו הכי אוהבים של נטלי, כי הוא מתכנן לקנות את LOTM אבל קודם הוא רוצה לבדוק אם השירים באמת שווים!!!(כמובן שהם שווים). 28/5/03
מיכל פתחה בשירשור "אז איך היכרנו?" ובו נשאלה השאלה מתיי הפעם הראשונה שראנו את נטלי, כמובן שרובנו אמרנו מ-Torn
.
העליתי לפורום תמונות חדשות שמצאתי, ונפתח שירשור פרחוני למדיי!!!!
דני סיפר לנו ש HIDE BEHIND THE SUN לפי דעתו הוא הבייסיד הכי טוב שנטלי הוציאה, גם לפי דעתי האמת.... 29/5/03
קרין הביאה לנו כתבה של הנשים עם היופי הכי טבעי בעולם וסיפרה לנו שנטלי נבחרה במקום השלישי, מוזר????, היא הייתה צריכה להיות ראשונה!!!!
שני הביאה לנו כמה רקעים מדהימים שהיא הכינה!!! וביקשתי ממנה להכין תמונה לעמוד הראשי של הפורום, כמובן שהיא הכינה, ובנוסף לזה היא הסבירה לי אח"כ איך להשתמש בפיינט שופ פרו
.
קרין גם כן הביאה לנו תמונות מדהימות שהיא הכינה בפוטושופ!!!!
תפוז אנשים פירסם אותנו בכל הפורמים (סוף סוף)
.
קרין פתחה במשחק מה אתם מעדיפים, המשחק עדיין לא ניגמר יאללה לשרשר!!!!
שני שאלה אותנו שאלה, מהו השיר שלפי דעתנו מייצג את נטלי האמיתית ורובנו ענינו,ונפתח שירשור מעניין....
30/5/03
יפתח סיפר לנו שהוא הגיש בקשה לניהול פורום של נטלי גם כן לפני חודש וההנהלה סירבה, ואנחנו אמרנו לו שזה לא משנה כי העיקר הפורום נפתח וזה מה שחשוב!!!
הבאתי לכם תמונות שצילמתי מתוך פרק של "שכנים שכנים", ובו נטלי השתתפה!!!
איחלתי לכם סוף שבוע מקסים ויוני ורוני הצטרפו לפורום דרך השירשור הזה!!!!
extazy bomb סיפר לנו שנפתח פורום חדש בהייד פארק לסילברצ'ייר ושסולן הלהקה דניאל ג'ונס הולך להיות בעלה העתידי של נטלי, ומייד אח"כ אני הוספתי תמונות שלהם ביחד
31/5/03
היום עדיין לא ניגמר וכמעט ולא נפתחו טופיקים
, בכל אופן אני פתחתי בטופיק ובו נשאלה השאלה "איך את מעדיפים את נטלי עם שיער ארוך או קצר???" יאללה לענות
פורמים חדשים בתפוז אנשים
מישל בראנץ` ראש העין ניו מטאל חשמל ותאורה אוכל חלבי נטלי אימברוליה עשה זאת במו ידיך עבודה מהבית שף און ליין - שטראוס

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifגאה להיות הראשונה שמגיבה...

כל הכבוד, עדכון מעניין ומדליק...

Noamush

New member
../images/Emo167.gifכל הכבוד צחי, אחלה דוח!

אני מקווה שעוד יהיו לנו הרבה דוחות כאלה במשך השנים.

shmez

New member
אחלה שור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחלה עידכון..כן ירבו

Torn

New member
אימא אני בוכה../images/Emo7.gif

מה זה השטיות האלה, חיפה מובילים 5:0 אחרי חצי שעה
ומכבי תקועים על 0:0, זהו האליפות הלכה!!!!! טוב נקווה שיהיה טוב, תחזיקו לי אצבעות
.

Human Nature

New member
../images/Emo5.gif כדורגל |טל| |צלב|

מזל טוב לחגיגות השבוע של הפורום! וכפיים לצחי על העדכון!

Torn

New member
ייייייישששששששששש|משתגע|

רק שישאר ככה!!!!!

Torn

New member
יש אליפות!!!../images/Emo13.gif

איזה אושר!!!! יש לי צמרמורת בכל הגוף!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאליפוווות ת"א צהובההה...

יש אליפוווווווווווווווווווווווווווווווווות
יאיייי איזה התרגשות...

jt7785

New member
יאפ, יש

השמחה שלי מאוד עצורה, אבל תאמינו לי שאני שמח שמכבי לקחו בסוף. רק חבל שיש להם מאמן דפוק ושלא ראינו את אבי נמני כמו שהיינו צריכים לראות אותו.

למעלה