דו"ח שבועי.

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
דו"ח שבועי.

מהיום בע"ה אני אעלה דו"ח שבועי בכל שבוע. והנה הדו"ח
חולה על מריה עוזר לנו להחיות את הפורום והביא לנו תמונות יפיפיות של היפיפיה מהדרום..
הבאתי שאלון ע"מ שנכיר אחד את השני יותר טוב. אתם מוזמנים לענות עליו.
UP! שאלתי אותכם איזה שיר אתם הכי אוהבים ואיזה לא! ושוב, אתם מוזמנים להגיב....
שרונוש' הביאה לנו תמונות חדשות!
ואת החדשות האחרונות זהו. אומנם קצר. אבל השתפרות ענקית משבוע שעבר..... love u all מירי!

AMIR HOREV

New member
אחלה מירי!!! + שאלה

איזה שירים הכי יפים יש לה??? כי אני מעוניין להכיר אותה יותר טוב... אני רוצה המלצות!!!

mprb

New member
אמיר....

השיר שאני הכי אוהבת שלה הוא : Frpm this moment והביצוע עם הבקסטריט בויז הכי יפה! הדיסק החדש שלה- כל השירים יפים. אבל אני הכי אוהבת את NHA! ויש את השיר you still the one שהוא גם מהמם! בקיצור- יש לה עוד המון שירים יפים. אבל אלא THE BEST OF THE BEST

i love gina

New member
וואו- יש כל כך הרבה, מאיפה נתחיל?

טוב, הנה רשימה של שירים שאני אוהב, של שאניה כמובן... 1.you're still the one 2.when 3.from this moment on 4.holdin' on to love (to save my life) 5.whatever you do, don't! 6. love gets me everytime (השיר שאני אולי ה-כ-י אוהב של שאניה!!! עושה לי את היום , כל פעם שאני שומע אותו...) 7. honey i'm home וכל שאר הסינגלים מהאלבום come on over מ-up יש את אלה: up, i'm gonna getcha good, juanita, it only hurts when i'm breathing, nah!, ce la vie, kaching, thankyou, ועוד ועוד ועוד... (שלא לדבר על הגרסאות השונות של אותם שירים...)

AMIR HOREV

New member
כן את השירים האלה כבר יש לי

אין לכם משהו כזה ממש ממש ממש ממש שקט ורומנטי????

למעלה