דו"ח שטח : המרינה בהרצליה
אז היום ב8 בבוקר הייתי עם אבא שלי במרינת הרצליה איפה שהמגדלור למטה (איפה שצריך לרדת על הבטון הזה שנראה כמו מטוס או משולש) אז היה רגיל בננות , בננות ובננות ובינהם ממש ענקיות. היום ניסינו בצק חדש: אפונה עם דייסה ממש הלך טוב, בישלנו את האפונה איזה שעה עד שהיא נייתה רחה ומערבבים אותה עד שהיא יוצאת כמו פירה ואז מוסיפים דייסה לא מוכנה וממשכים לערבב עד שיוצא בצק מסטיק.ולבסוף גם תפשנו סרגוס ענק! על איזה 300 גרם, ממש חוייה, וגם עלה עלינו גל גדול ממש לא נעים אבל קורה זה גם חלק מהעסק
שבוע טוב וחג שמח!
אז היום ב8 בבוקר הייתי עם אבא שלי במרינת הרצליה איפה שהמגדלור למטה (איפה שצריך לרדת על הבטון הזה שנראה כמו מטוס או משולש) אז היה רגיל בננות , בננות ובננות ובינהם ממש ענקיות. היום ניסינו בצק חדש: אפונה עם דייסה ממש הלך טוב, בישלנו את האפונה איזה שעה עד שהיא נייתה רחה ומערבבים אותה עד שהיא יוצאת כמו פירה ואז מוסיפים דייסה לא מוכנה וממשכים לערבב עד שיוצא בצק מסטיק.ולבסוף גם תפשנו סרגוס ענק! על איזה 300 גרם, ממש חוייה, וגם עלה עלינו גל גדול ממש לא נעים אבל קורה זה גם חלק מהעסק