דו"ח שטח לילה חמישי+

zoharfi

New member
דו"ח שטח לילה חמישי+

יום שבת. יום חמישי ניסיתי לראשונה לדוג בלילה... עפ"י המלצת אלון ואורי יצאתי למרינה הרצליה... עפ"י המלצת פלוטה ניסיתי לדוג עם מקרוני... נתחיל מהסוף – לא חשבתי שאי פעם ייצא לי להגיד את זה אבל הייתי מבסוט שלא תפסתי כלום. אחרי מספר תעיות במהלכן כיוון אותי השומר לאזור שנקרא לגונה הגעתי למקום חשוך בו הדלקת הפנס מפריעה לדייגים לראות את הסטיק לייט שלהם, מאחר ובני אדם מסתמכים על ראייה כחוש מרכזי, והדלקות הפנס היו מעטות וקצרות, היו מספר פעמים שכמעט ויצא לי לראות את הפיתיון שלי מהצד השני של החכה מתוך כתם הגריז שנקרא לגונה. עכשיו למה הייתי מבסוט שלא תפסתי כלום אתם שואלים – אז ככה, הבחור שלידי העלה בורי ממש גדול, בקושי הרים אותו עם הבוס, כשהאיר עליו בפנס ראה שחלק מהגב שלו חסר והעיניים שלו עכורות הוא נראה נגוע במשהוא. הבחור סיפר שחבר שלו תפס באותו לילה עוד שניים כאלה. לפני שהוא הלך הוא הציע לי את הדגים שלו – מאחר והתאבון שלי קצת התקלקל מהעיניין – סירבתי בנימוס. אגב המקרוני ממש לא עבד, התפרק לי על הקרס מס´ 10 ואי אפשר היה לדוג איתו. מישהוא מכיר את מחלת הדגים הזו שהדג כאילו נרקב או מחלות אחרות, שלא נחטוף משהוא מאכילת דגים חולים.
יום שבת לקחתי את ג´וניור והלכנו לדוג ביפו, מאחר ורציתי לחזור עם ילד שלם, דגנו לכיוון המזח, 6:30 עד 10:00 כלום לא נתפס במלכודת הלחם הצף 10:00 עד 10:30 4 בורים אחד גדול בגודל 40 ס"מ. 10:30 עד 13:00 כלום... כנראה הדג עם השעון ביקר גם ביפו...
מאחר וג´וניור רצה להשאיר את הדגים בחיים הכנסנו אותם לאקווריום מים מתוקים בגודל מטר, כתוב במגדיר שבורים יכולים לחיות במים מתוקים, הבורים כנראה לא קראו את המגדיר ומתו כולם.

הדייגת1

New member
מה קורה ביפו?

שאלתי כבר פעם שבוע שעבר ולא קיבלתי תגובה אולי אתה יכול לענות לי מה מצב הדייג ביפו לכיוון הים כחילות ? שמעתי שיש שפיצים זה נכון? באשדוד לא יצא כלום שנדע אנה אנו באים אין דייג .והדבר הכי חשוב זה שטוב שלא לקחת את הדגים בטח הבורי הזה עבר מוטציה גנטית ולא חסר מספיק בעיות בשביל שניקח גם את של הדגים מחכה לתשובה

zoharfi

New member
אה זה את SHAHRP ?

אני מבין שאימצת את הצעתי לפתוח לעצמך זהות קיברנטית... ואיך באשדוד ? האמת שלכיוון הים לא יצא לי לדוג כבר שבועיים. היה דייג שהלך על שפיצים עם חתיכות קטנות של לחם צף והוא סיפר לי שיום קודם היה פיצוץ, אבל מאז הלכתי עוד פעם או פעמיים ולא ראיתי אותו ואף אחד אחר שדג שפיצים. כחילות חוץ מלפני חודש שהוצאתי כמה כחילות יפות, לא ראיתי אף אחד שמוציא משהוא משמעותי...

למעלה