דו"ח שטח /מסר ליקי

דו"ח שטח /מסר ליקי

היות ואני מנסה את מזלי בטנטורה, אנו לא מתראים במרינה,שם כל זריקה אתה חש באכילות וגם תופס אותם:בננות,מרמירים,פרידות קטנות וקרסים. ברם אולם ביום שישי בבוקר חזרתי למקומנו במרינה: קרס מס.3 ראש קלמרי הים גלי רוח בינונית ונאדה אין אכילות גם בחוץ וגם בבריכה לאחר החלפת הקרס למס.6 עם אותו פתיון רק קטן יותר התוצאה בעינה.כלום .מקוה לראותך בקרוב. יום שבת: השובר החלקלק במציצים קרס מס.3 וחתיכת סבידה יפה לכיוון הים התוצאה:כרגיל, חסיד אומות הדגים...

מורהדרך

New member
אני הולך על הגדולים

אז הייתי בשפיים.. והייתי בגעש.. הייתי בתל ברוך והייתי במנדרין גם שם לרוב היו הקטנים 100 150 גרם.. אבל במרינה.. יצאו גם גדולים יותר נכון הם לא מספרים לנו מתי הם שם.. אבל הנוחיות שיש במרינה לדייג.. היא הרבה יותר נוחה ..קלה ומאפשרת לנו להעביר ערב נחמד.. אז מה עם לא תפסנו משהו גדול.. אבל אנחנו חוזרים הביתה בלי חול בלי זפת בלי רטיבות בלי לכלוך.. ( וגם בלי דגים לפעמים )

אגב דו"ח

לא צריך לתיין אפילו מה שתפסתי... הייתי בהילטון כלום שיט נאדה. בקיצור גרוע נקווה שישתפר

מורהדרך

New member
אהלן לייזר

לא ראיתי לך... חחח ולא שמעתי אותך זמן רב נאמר שהייתי באילת.. בחיי נראה לי שאתה עובד די קשה בזמן האחרון.. נ.ב שיהיה בהצלחה... ואולי פעם נראה אותך במרינה באיזה ערב של דייג

לייזר

New member
שבעתי מדגים מלדוג ולאכול

שלום למורה אני מאוד ישמח לבוא אתכם .שבועים חופש .שבוע כאן ושבוע באילת הוצאתי בורים בשפע וחשבתי עליכם למה? כי אני לא אוהב להתעסק אם הגדולים וכל יום דיג התלבשו עלי דגים גדולים וקרעו לי את החוטים היה מתאים לך ולרון ובטח לעוד כמה .אני דג אם כרס 10 חוט 20 ולך תסביר לגדולים שלא באתי בשבילם.אבל מה קורה?ביום ראשון אני מגיע לאילת ביום שני בחמש בבוקר אני במאפיות אוסף פיתות ולחמניות ישנות ממלא את תא המטען ועל המושב האחורי לכל השבוע אני בא לים ובסבלנות מרסס בכמיות אדירות לכל צחוקם של האילתים כל שנה חוזר על עצמו ופיתאום מתחילים לצוף הבורי ואני מתחיל ואיך אומרים צוחק מי שצוחק אחרון.נחזור לסיפור כאשר הבורי צף באלפים הטורפים באים והלברקים חוגגים .בקיצור מה אני אומר לך לפעמים השארתי את המצוף במים בשביל להדליק סיגריה ואין פיתיון .גם היה יוצא דג יש לי ניסיון באילת מי שחושב ללכת ולהוציא בורים בקלות שישכח בלי לחם בכמויות אין דגים ואני מדגים לא בלגונה ולא במרינה .אני מדבר בים אז זהו זה המצב היה טוב ומחר לעבודה . תודה לך על ההתענינות ואני מאחל לכל חברי הדייגים חופש של שבוע כל יום בים ודיג טוב להתראות

למעלה