דו"ח שישי צפונה לאפולוניה- דג מוזר

חץ הכסף

New member
דו"ח שישי צפונה לאפולוניה- דג מוזר

יום שישי, שעה 17:00 כ-200 מטר צפונה לאפולוניה, ללא דיגים על החוף פרט לכמה "בוסים" על המזח, חוט 0.40 רגיל, קרס מספר 3, משקולת כ- 30 גרם, מרחק מהחוף כ- 40 מטרים, פתיון- ראש של ספידה קטנה עם זרועות משתרבבות חופשי, מקל Daiwa גמיש מאוד. ספינר קרבון ללא מסבים, מי הים חצי צלולים, גלים בגובה עד כמטר בקרבת החוף: תפסתי דג לא מזוהה, אורכו כ-60 ס"מ, צילמתי את הדג במצלמה דיגיטלית בקטע ווידאו קצר. הדג היה טעים מאוד בשרו לבן ורך. משהו בפורום יכול לזהות לי את הדג ?

סרגוס

New member
אני לפני כחודש.........

תפשתי באותו מקום גם דג לא מזוהה ואז הגעתי הביתה והתברר לי שזה עקרבון וזה דג מסוכן אבל הוא טעים (צריך לדעת איך להכין אותו) אתה יכול אולי לתאר את הדג אז כך אני יוכל להגיד איזה סוג זה תאר פרטים פרטים עכשיו אני יוצא למרינה של הרצליה לדוג עם רולרים אני יהייה שם על 860 מטר לכיוון הים(על הבטונים)

ramihann

New member
חץ הכסף - לא נראה לי...

חץ הכסף - זו תמונה של סלמון צ´ינוק שחי לו בימים הצפוניים ועולה לנחלים כדי להתרבות. את הגוון האדום הם מקבלים בתקופת ההטלה. נראה לי שהוצאת את התמונה מספר. אם תפסת דג כזה בחופינו, זה שווה דיווח בחדשות, לא רק בפורום. לומר לך את האמת? I don´t Think so. ברכות.

חץ הכסף

New member
סליחה, טעיתי מעט במרחק מאפולוניה

טעות לעולם חוזרת,אבל אתם כבר יודעים שדייגים לא כל כך יודעים להאריך גודל ומרחק, וחוץ מזה תראו באיזה שעה שלחתי לכם את ההודעה המקורית... האמת היא שזה צפונה לאפולוניה, לא 200 מטר צפונה לאפולוניה אלא כ- 5400 ק"מ צפונה לאפולוניה, בחוף המערבי של נורבגיה, צפונה לברגן...וזה אכן סלמון... במציאות, כשעומדים בכל מקום לאורך הפיורדים רואים אותם בקבוצות ענקיות וכגדלים שמקלקלים לך את המצב רוח אם אין לך ביד חכה עם חוט 150... זה מה שנקרא: Wishfull thinking אבל סבלנות, אתם צעירים, ויום אחד כשהעולם יתקרר בחזרה הם יגיעו גם אלינו.

למעלה