דו מיניות...ושוב חמקתי מפיגוע...

skeep

New member
דו מיניות...ושוב חמקתי מפיגוע...

שלום לכולם. החלטתי לתרום קצת השבוע. מצטער על ההיעדרות הקצרה שלי. מישהו בכלל התגעגע להגיגיי? בכל מקרה רציתי להעלות כאן את נושא הדו- מיניות. עד לא מזמן הגדרתי את עצמי כדו מיני, זו מהסיבה הפשוטה שהייתי עם בנות, היו לי חברות וגם בגלל הפחד מלהקרא "הומו". העניין הוא שאני מעדיף בנים. זה ברור לי לחלוטין. זה אף פעם לא היה מוטל בספק מהבחינה הזו. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על ה"דו מיניים". יש לדעתכם דבר כזה באמת? האם כולנו דו מיניים או שזה רק בתיאוריה? משיחה עם מאי אני יודע שהיא טוענת שרוב בני האדם הם דו מיניים. זה אולי נכון במידה מסויימת אם אנחנו מסתכלים על דו מיניות כיכולת לעשות אהבה אם שני המינים. אבל האם יש בכלל דבר כמו "להנות משני העולמות"? אני מתחיל לחשוב שסוגיית הדו מיניות היא בולשיט מעיקרה..... דברו אלי...סקיפ. נ.ב. מרמלד, האם קיבלת את המסר ששלחתי לך? (האינטרנט שלי והמחשב שלי עגלות) אלי, תודה על תשומת הלב, הכל בסדר. ועד הפיגוע הבא, לילה טוב מירושלים...

MARMELAD

New member
ירושלים... טילים סביב לה...

העיקר שהכל בסדר סקיפ! דו מיניות.. נושא כבד וראוי.. דיסקסנו אותו כאן לא מזמן - אני לא זוכר את התגובות של כולם - בעיניי לפחות דו מיניות היא נטייה מינית לא פחות מהומוסקסואליות או הטרו´. ומצד שני, ראיתי היום את הסרט "THE OPPOSIT SEX".. על זוג הומואים ובחורה - ושם אומרת כריסטינה ריצ´י אם אני לא טועה... "דו מיניות זה רק משהו שהומואים מדברים עליו..." האמנם?

OMO

New member
../images/Emo129.gif זהירות... ארוך!

טוב, אז קודם כל סחתיין על הודעת העומק הזו, היה לי קצת כאן בזמן האחרון (לא שתרמתי משהו, אבל עזבו). דבר שני נורא הצחיק אותי, בעודי קורא את הודעתך, כי אני, שקרוי כאן אומו, בכלל לא בטוח במיניות שלי. כשהתחלתי לספר לחברים, בשלהי יוני 99´, אמרתי שאני דו מיני. כל הבנות נורא התלהבו ואמרו שגם הן. זה נתן תחושה טובה של-אתה לא לבד, כולנו באותה אוניה. לבנים, אגב, התחלתי לספר רק מקץ שנה וחצי ובכלל לא מרצון... בכל אופן, העניינים התגלגלו די במהירות, ומצאתי את עצמי אומר שאני הומו, אפילו שעדיין נמשכתי (איכשהו) לבנות. בכל אופן, לפני איזה חודש התנשקתי ארוכות עם איזו בסט-פרינד של האקס שלי (הוא כבר היה האקס שלי, תודה) ולמחרת חברה אחרת שלה התקשרה אליי ואמרה: "מה? איך עשית דבר כזה... היא הרי דלוקה עליך..." ואני די נכנסתי להלם. כלומר, פעם ראשונה שבת שמוצאת חן בעיניי גם מוצאת אותי מושך בעיניה. זה לא יכול לקרות... הכצעקתה??? ואז קלטתי שבמשך כל הזמן הזה, שכבר הבנתי לעצמי בראש שאני הומו, הייתי במצבים מאוד אינטימיים עם בנות וזה לא הזיז לי אפילו חצי כמו שאיזה בן נישק אותי על הלחי (החוויה המינית האחרונה שלי... אני כבר מאוד בודד כאן... שוב, לא מרצון) בכל אופן, התחלתי לכעוס עליה שאמרה לי את זה, כי היא קצת עירערה לי את הזהות המיניות השופעת שלי, ודיברתי עם עוד ידידות וחברות, ובמקום להגיד לי לשכוח מה שקרה ולהתמיד עם בנים, כולן התחילו בוידויים (לא!) מרגשים על כמה שגם הן רוצות אותי. יצאתי מאוד אפסֵט (איך אומרים בעברית) מכל העניין. לחלק מהחברים כבר הודעתי שאני הופך אט-אט לסטרייט בחזרה, ושהבנתי שהומוסקסואליות זו לא רק משיכה מינית, זו דרך חיים, ולא כזו שמתאימה לי. אבל אני יודע שכל מה שאני אומר זה בולשיט. אפילו ההודעה הנוכחית שבטח עולה לכם על העצבים ומרוב אורכה אף אחד (טוב, חוץ מגיא, מאי ועוד כמה צדיקים) לא קורא. בכל אופן, סיפור ארוך בקיצור (שוב, נשמע הרבה יותר טוב באנגלית), אני מבולבל מינית הרבה יותר ממה שהייתי אפילו לפני שיצאתי מהארון, ואני מצליח לחיות עם זה. כל לכל אחד יש מלא משברים כאלה בחיים, ואני לא הראשון ובטח לא האחרון שמרגיש ככה (תעודדו אותי, ע-כ-שיו!) ולבסוף, זהו?! טוב, חיפשתי פורקן לכל הדברים האלה שממלאים לי את הבטן כבר המון זמן, והוחלט בספונטניות לעשות זאת כאן... תודה למי שהקשיב. שלכם, עמרי

לירוי25

New member
סקיפי התגעגעתי אליך!

אבל רק קצת...(שלא תתרגל אתה יודע). לשם שינוי אני לא לגמרי מסכים עם מאי (חייבים לשבור את הרצף) כי אני למשל לא נמשך בגרוש לבנות! לפני שיצאתי מהארון היו לי 4 בנות זוג בזמן ממוצע של חודשים+ כל אחת וכלום לא קרה! מקסימום החזקנו ידיים והתנשקנו על השפתים, זהו!! כך אני לא רואה את עצמי דו מיני משום כיוון שהוא. לדעתי אתה לא דו מיני אלא סתם מפחד להודות ברגשות האמיתיים שלך, וחבל! כן, אני מאמין שיש חיה כזאת שנקראת דו מיני, ולא אין לי שום בעיה עם הנדון. אם בן אדם מרגיש שהוא נמשך לשני הכיוונים, לבריאות שיהיה לו!! סוגית ה"אם מי אני נכנס למיטה מגדירה אותי כבן אדם" די מיצתה את עצמה, רק חבל שבקהילה, וכאן אני מסתמך על כתבה שפורסמה לפני כחודש+ ב"זמן הוורוד", לאנשים עדיין קשה לקבל את המושג "דו מיני".

.m

New member
תיקון. מאי אומרת:

שכולנו נעים על סקאלת המיניות, וכמו על כל סקאלה יש את אלה שנמצאים בקצה (סטרייטים מוחלטים, או גייז מוחלטים), אבל הרוב מתפרש באמצע, באחוזים משתנים, כמובן. ודו-מיניות היא לא "היכולת לעשות אהבה עם שני הצדדים" אלא המשיכה המינית לשני הצדדים, וגם זה עניין של אחוזים משתנים. ואתן את עצמי כדוגמא - ממש כמוכם, אני מעדיפה גברים. אבל פה ושם עוברת איזו אישה שעושה לי את זה... אז מה זה אומר עלי? בעצם כלום. אולי כי אין בי את הצורך הבוער להגדיר את עצמי. לא ע"פ הנטיות המיניות שלי, ולא ע"פ שום דבר אחר. אני פשוט אני.
mai

MARMELAD

New member
גם אני בתיאוריית הסקאלה

כלומר - ע"פ השקפתי כולם דו מיניים בצורה זו או אחרת.

spainbar

New member
אני מאד אוהב את תיאוריית הסקאלה...../images/Emo70.gif

"תיאוריית הסקאלה של מאי" או בקיצור כפי שתיקרא מעתה תס"מ, מאד מתאימה לדעתי לכל מי שאני מכיר, בידיעה או שלא בידיעה. אני חושב על עצמי כדו (לא רוצה להגיד "מגדיר" כי אני לא צמח או יונק בספארי), כבר תקופה מאד ארוכה, עקב העובדה שאני מתרגש פיזית מנטלית ורוחנית גם מבנים וגם מבנות, הבעיה היחידה היא זה מבלבל, מאד. בקשר למה ש OMO אמר (וכן קראתי הכל), אז זו אולי הסיבה שבגללה אני עדיין בארון, אני לא אוהב את המוחלטות שיש ביציאה - זה מצב של אל-חזור, no regrets, - אי אפשר להחזיר את השפן לכובע וכד´ ... ואני לא אוהב את העובדה שאנשים כשיחשבו עלי הדבר הראשון שיעלה בראש זו הנטיה המינית שלי. אני לא יודע בן כמה אתה, (והאמת שאולי הגיל לא קשור), אבל תנסה להבדיל בין מגע פיזי אינטימי עם אדם אחר (גבר או אישה) שבאותו רגע אולי נהנת ממנו, ובין מה שקורה לך בפנים |הדגשות שעולים לך מול גבר או אישה (ולא רגשי ידידות) ואין לי משפט חכם לסיכום הפעם, רק יחי ה- |תס"מ|

Kingomri

New member
חבר חדש-ישן

ספיינבר, אני לא יודע אם דיברת אליי, אבל אני אענה בכל מקרה: א. גם אני מאוד לא אוהב את התווית שנוצרת ברגע שאנשים יודעים עליי, מצד אחד הם משנים התנהגות (ע"ע איך איבדתי שלושה ידידים) ומצד שני אני משנה התנהגות (ע"ע איך הוחלט שאני הומו). ב. אני בן 18 וחצי, וכבר אמרתי לא מזמן (בדיון הפדופיליה המתמשך) שכשאני שומע על בני 15-16 שהם הומואים אני נדהם לגביי הגיל הצעיר שבו הם החליטו. ואז אני נזכר שגם אני החלטתי בגילם, משהו כזה. אבל גיל באמת לא קשור. ג. דווקא התחושות במהלך רגעים אינטימיים עם בחורים ובחורות ותחושות ברגעים לא אינטימיים (למה אני תמיד מסתבך), הם ורק הם אלה שמבלבלים אותי. מצד אחד אני נמשך פיסית לבחורים, מצד שני אני נמשך מנטלית לבנות, מצד נוסף אני לא נהנה ממגע מיני עם גברים, מצד אחר אני לא מסוגל לבנות רגע אינטימי עם אישה כי זה דוחה אותי. בקיצור, ילדון מתוסבך... ד. תודה שקראת עד הסוף, אתה איש יקר. ולמי שלא הבין, זה הכינוי החדש שלי, במקום אומו שקצת הגביל אותי בכתיבה. תגידו לי להתחדש???

spainbar

New member
קודם כל תתחדש....../images/Emo3.gif

קודם כל תתחדש על השם - על אף העובדה, ואין כוונה לפגוע, יותר אהבתי את השם הישן, השם החדש קצת מוזר... אני מעדיף שמות מצחיקים... בכל מקרה, ההחלטה או ההבנה נראה לי שמגיעה לכולם בגיל 15 או 16, זה שלב ההתפתחות המינית אצל כל אחד, השאלה מה עושים עם זה, האם ממשיכים כרגיל? האם מנסים? או האם יוצאים מהארון... כל אחד ומה שמתאים לו... כולנו מתוסבכים, (לימודים...עבודה.... כסף... חברים.... ארונות..מגרות) אבל מנסים לגשש פה ושם כדי להבין מה אנחנו רוצים. מה הכוונה שלך שדוחה אותך רגע אינטימי עם אישה? למה? ומהכיוון השני למה אתה לא נהנה עם גברים? מצידי אני יודע, שאחד הדברים שהפריעו ומפריעים לי, גם עם נשים וגם עם גברים זו ההרגשה הריקה של סתם זיון... לא שאני מתנגד לכיף בריא, אבל לפעמים יש הרגשת ריקנות אח"כ, ואתה מחפש גם קשר נוסף, כזה שבו אפשר לשבת עם מישהו בבית ולהרגיש שייכות... בכל מקרה תיהנה בת"א, וסתם בדרך אגב, הייתי רק פעם אחת באזור שאליו אתה הולך מחר, וזה היה לפני 5 שנים באופן תמים לחלוטין... מעניין איך יהיה להגיע לשם היום, סתם אמרו לי שיש שם שוק נחמד בימי שישי... (ועוד אני גר במרכז) have fun, and may the schwartz be with u

spainbar

New member
אני לא רוצה להתרברב, אבל ...

אני לא רוצה להתרברב, אבל אני מכין אורז מדהים, כמה שאורז להרבה אנשים נשמע טיפשי, לא מסטבך וחסר טעם - אז לא !!! אני מכין אורז מדהים שאי אפשר להפסיק לאכול אותו... זהו, תכלס, הודעה ללא פואנטה...

למעלה