דו מיני

ROTEMUSH 1

New member
דו מיני

היי לכולם אני נשויי כבר 11 שנה העם קיום יחסי מין עם גבר בזמן הנשואיים נחשב לבגידה באישה

resputin

New member
כן.

מה זה משנה? גברים, נשים, כבשים, יהודית? בגידה היא בגידה.

sidoni

New member
מה פתאום בגידה

הדבר הכי טבעי הוא להיות נשוי לאישה לישכב עם גברים ונשים מהצד זו ממש לא בגידה . נראה לך שלזה קוראים בגידה??? בגידה היא כשלא עושים את זה עם אחרים ....ואז אנו בעצם בוגדים בעצמינו!!! צדיק שכמוך...זו הדרך להיתכל על החיים. סתתתתתתתתאם .( תפנים חמוד אתה בוגד בטח שאתה בוגד תשאל אפילו את אישתך ותראה מה היא תגיד לך) אל תשכח לפחות להנות :)

sutul

New member
אם זה נחשב בגידה.. !?

תישאל את אישתך.... ואם תחזור להכרה אחרי 3 שנים "קומה" אחרי שחטפת שואב אבק בראש ספר לנו מה הייתה התשובה שלה

sheinkyo

New member
ממש לא , לבגוד זה לאהוב אחר/ת !

סקס זה עוד כיף , הדרך הכי טובה להתפרק יחד עם אורגזמות - וזה לא קשור לאהבה (ואני מדבר על הגברים...) להזדיין בצד (ולשמור על הבריאות...) בלי לערב אהבה - זה לא בגידה לדעתי.

רסקול

New member
שאלה מצויינת

בטוח שילדים מחוץ לנישואים לא יהיו לך, זה כבר יתרון, לא?! נישואין זה חוזה כלכלי שגם מחייב את החותמים למונוגמיה מוחלטת. כל קיום יחסי מין מחוץ לחוזה היא הפרת החוזה, או בלשונך הציורית - בגידה.

אני חושבת שזה בגידה בכל מובן המילה

אני חושבת שכשאתה נמשך לאותו בנאדם ומצבע איתו איזה שהיא פעילות שהיא מינית זה שווה לבגידה. ועם אתה סטטרייט לחלוטין אז...לא! אבל זו רק דעתי.

למעלה