דו קיום?

שימשיך

הוא עושה לי את העבודה. במקום שאני ארשום מה לא בסדר בציבור הדתי, פשוט צריך לקרוא את ההודעות שלו חחחחחחחחח

אתם רואים תהכללות שלכם?!

אחר כך אתם מתפלאים שאנשים מתייאשים ממכם... אני אמרתי משהו?? תפסיקו כבר עם זה!

לא אמרת כלום,

אפילו לא התנגדות לכותב ההודעה, לכן כולנו יודעים שאתה חלק מהחברה הצבועה של כותב ההודעה שפתחה את השרשור.

very dark girl

New member
להתראות ../images/Emo13.gif

באמת תמסור לאח שלך שלך כל הכבוד... וגם תמסור לאחותך מזל טוב!
נתראה בשמחות..

בתור חילונית אני חושבת שזה מגעיל

מגעיל להכליל את ציבור הדתיים. זה מגעיל ודוחה. גם בתור חילונית אני חושבת שהם מלח הארץ. ואני לא מתכוונת לאלה שלא שירותו בצבא או לאלה שלא רואים את ישראל כמדינה שלהם. אני נגד ההגדרה:"מדינת כל אזרחיה". ארת ישראל שייכת לעם היהודי. ואם ערבים רוצים לחיות כאן שילמדו לחיות כמו אנשים רגילים. בלי טרטר, בלי להכנס לבתים ולרצוח ילדים בני 4 ו 5. הם לא ישקטו עד שיחסלו אותנו. למה אנשים לא מבינים את זה? למה??????????????? תמימים! בושה לאלה יוצאים נגד בני עמם כאילו הם רעת הארץ. בושה. ואל תשכח אדריכל יקר, שרבין ז"ל הוא זה ששם את ה"מתנחלים" שם. אבל כמובן שאת זה לא יזכירו לעולם. כמו שלא יזכירו שהוא אמר שצריך לשבוא לערבים ידיים ורגליים. חלילה להזכיר. מסכן רבין. הפכו אותו למששהו שהוא לא. עשו עליו סרטים, מחזות שמתוכם השמיטו הרבה דברים. בושה לשמאל שמשתמש בו לקידום הדרך שלהם.

בתור חילוני אני חושב שמה שהם עושים

פשוט דוחה, שלא לדבר על הכפיה הדתית שלהם. למה נראה לך שאכפת לי "שם אותם" שם? אכפת לי מי הוציא אותם וגעל את העם הזה. בושה לימין שמשתמש באלוהים לקידום הדרך שלהם.

עלאק משתמשים בדת. אתה עושה הכללות

כמו כל השמאלנים. יאללה. לא אבזבז זמן יקר על דברי הבלים.

בחרתי בכוונה לענות כך

אבל לא נורא. לא משמ משנה לי מה אתה בכלל כותב. שתהיה לך שנה טובה

נכון דן דין דן!!

והשמאל נותן להם לגיטימציה!!! זה מה שהכי מכעיס. שמתוכנו יוצאת הרעה!

למעלה