דו קרב וויצ´בלייד נגד זינה

השליטה

New member
דו קרב וויצ´בלייד נגד זינה ../images/Emo106.gif

אז ככה, לאחר ערב מעורר בו שתי האמזונות מופיעות אצלי על המסך, ישבנו זוגתי ואני ודסקסנו באופן מעמיק את השאלה הרצינית: מי לוקחת את מי, זינה את וויצ´בלייד או וויצ´בלייד את זינה? ושלא תחשבו שזו שאלה קלה!!! אשמח לקרוא את תשובותיכם

yulki

New member
המממ........

אני לא יודעת, אבל...... יש סיכוי די טוב שוויצ´בלייד היא זינה...... ותחשבו על זה...... גל

Caeser

New member
אם זה היה ככה...

אז הפרצוף של זינה היה צריך להיות זהה לפרצוף של שרה. אני דווקא הייתי מהמר על זינה. זינה כבר מאומנת מספיק זמן כדי להילחם נגד לוחמים מוכשרים והיא תמיד תמצא את העקב אכילס שלהם, לעומת זאת שרה רק טירונית ולא הייתי מהמר עליה. וחוץ מזה היה גם מעניין לראות קרב בין באפי לזינה... וויצ´בלד זו סידרה מעולה אבל חבל...רק 11 פרקים לעונה.

yulki

New member
הממ.........

תאמת, אי אפשר לעשות כל כך השוואות כי בסדרות של באפי ווויצ´בלייד וזינה, לא מראים אף פעם שהן הפסידו אז...... אתם מבינים למה אני מתכוונת....... גל

למי שראה את וויצ´בלייד לפני שבועיים

אני יכולה להבין את הרעיון הזה. כמו שז´אן דארק בעצם היתה שרה פזיני, אז למה לא זינה?

SaxonK

New member
זינה תפסיד, כמובן

כן, גם אני הייתי רוצה לראות את זינה מנצחת, אבל... הוויצ´בלייד עושה את שרה פזיני לבלתי מנוצחת, כך שלזינה אין סיכוי. זינה מיומנת יותר בחרב ויש לה קילר אינטינקט רציני, אבל לוויצ´בלייד יש כוחות שלזינה אין. מה לעשות

השליטה

New member
אני חוששת...

לצערי זינה תפסיד, הרי הויצ´בלייד עוטף את שרה פזיני בשיריון בלתי חדיר. אבל הייתי שמחה לאכול בוטנים ולצפות בדו קרב הזה

canimal

New member
זינה כל כככךךךך לוקחת את שרה!

כל החוכמה זה שזינה תמיד מנצחת את הרעים לא רק בגלל מיומנות הלחימה או הכח הפיסי אלא בגלל האסטרטגיה. ואם וויצ´בלייד היתה איזה סופר רשע אז מילא, אבל פליז! היא לא! היא שוטרת עם גוף ביוני, ביג דיל.. אוקיי אני לא כל כך מכירה את וויצ,בלייד, למרות שהיא ולארה קרופט שיתפו פעולה כמה פעמים בקומיקס אז כמובן שקראתי את זה.. אבל בכל אופן.......... קרב בין לארה קרופט וזינה יהיה מגניב יותר. ואם באפי זינה ולארה קרופט יפגשו את ניקיטה ודארק אנג´ל ויצאו למשימה יחד, זה יהיה האולטימטיבי. לדעתי..

yulki

New member
תראו.......

העניין הוא לאן הוויצ´בלייד קשור..... אמרו שהוא ענף מעץ הדת או משהו כזה אבל השאלה היא מה העצמה הרוחנית שלו כי זינה חזקה אבל יש לה גם כוחות רוחניים כמו בקרבות עם אלטי והכוחות שהיא קיבלת מלאו-מה. ואפרופו ניצחונות של זינה.... מי אתם חושבים האויב הכי גדול והכי קשה להבסה שזינה ניצחה? אפשרויות אפשריות... קליסטו אלטי הופ דהאק נג´רה איך קוראים לאמזונה הזאת שלקחה אמברוסיה....? אה...וולסקה... למקרה שכבר שאלו את זה כבר..... אל תכעסו...... אה כן.... ועוד שאלה, איזה תלבושת של גבריאל אתם הכי מעדיפים? גל

Caeser

New member
וויצ´בלייד וזינה...../images/Emo26.gif

אוקי, דבר ראשון זינה לא יכולה להיות נושאת הוויצ´בלייד בעבר מכיוון שאם אתם זוכרים כל אלה ששרה ראתה בחלום שלה (זאן דרק ההיא ממלחמת העולם השניה..,´) היו עם פרצוף זהה לזה של שרה ובפעם האחרונה שבדקתי לזינה אין פרצוף זהה לזה של שרה. דבר שני, בקשר לשאלות על זינה... לפי דעתי האויבת הכי גדולה של זינה היא-טוב זאת היתה דילמה בין קליסטו לבין אלטי אבל בסופו של דבר החלטתי על אלטי. אלטי פועלת נגד זינה בעולם הרוחני שבו זינה לא נתקלה הרבה ואין לה הרבה נסיון ולאלטי יש את הכוח שהיא גורמת לזינה להיזכר במכות שנתנו לה בעבר ולהרגיש אותם בהווה (ראה "בין הקווים") אלטי גם ניסתה לגנוב את נשמת הבן שלה דרך העולם הרוחני, דבר שזינה גם לא היתה מומחית בנושא של איך להחזיר אותו. רק אחרי מספר נסיונות זינה עלתה על אלטי. קליסטו גם ניסתה לנצח את זינה דרך עולם המתים (עונה 2) אבל זה לא אותו דבר קליסטו בסה"כ החליפה בין הגופות שלהן אבל לא פגעה בנשמה עצמה של זינה, דבר שאלטיכן ניסתה לעשות. אלטי גם ניסתה לנצח את זינה גם בעבר גם בהווה וגם בעתיד הקרמי של זינה... לגבי התלבושת של גבריאל...ממממ...הייתי מעדיף את התלבושת של עונה 2-3 הקלאסית, עם המקל.

SaxonK

New member
התבגרה, בשלה ויפתה...../images/Emo45.gif

היא יושבת עליה נהדר והצבעים הרבה יותר חיים ויפים. אני אוהבת בורדו. והצמידים הכסופים על הידיים שלה מוסיפים המון. בכלל, רנה התבגרה, בשלה ויפתה במהלך הסדרה. ממש אפשר לראות איך היא הפכה לאישה.

SaxonK

New member
מה שיושבת נהדר היא

התלבושת של עונה 6, כמובן. סליחה, ברחה ל לי תחילת המשפט לאנשהו...

הקטע המצחיק הוא

שהיא לא היתה כזאת ילדה בהתחלה של הסדרה, אבל גבריאל כן. אני זוכרת שכששמעתי בפעם הראשונה שהבדל השנים בין לוסי לבין רנה לא כזה גדול הייתי מאד מופתעת.

LLRO

New member
זינה!!!!!!!!

אנשים יקרים, אני מזכירה לכל מי שקצת שכח שזינה לא מנצחת רק בגלל הכוח, למה אתם לושבים שלזינה תמיד, אבל תמיד יש תוכנית??? זינה תמיד מתכננת הכל מראש ולכן היא תמיד מנצחת! אם אתם שואלים אותי הסיסמא של זינה היא "תתכנן הכל מראש". לפני שהיא יוצאת למשימה היא תמיד בודקת ומרחרחת מסביב. ואם גם זה לא מצליח תמיד יש מישהו שיעזור לה... בקיצור, זינה מנצחת בעיקר בגלל המוח ולא בגלל הכוח...

למעלה