דו קרב מס' 2

Ran Bimba

New member
דו קרב מס' 2../images/Emo88.gif

הדו קרב השני שלנו - הפעם של שני זמרים מאוד מצליחים, אז איזה שיר אתם מעדיפים
אתם מוזמנים לחוות את דעתכם על שני השירים ולציין מי הוא לדעתכם הטוב ביותר ולמה
אייל גולן - צליל מיתר Vs.
עמיר בניון - כשאת עצובה קדימה, להצביע

Puskas

New member
כשאת עצובה

ברור... צליל מיתר זה לא מהשירים המובילים של אייל..לעומת כשאת עצובה שהוא מהטופ של עמיר..אז זה לא קרב פיירי.. אם כבר אז מול כשאת עצובה היית שם את הסתכלי אליי ואז זה היה תמונה שונה

צליל מיתר אחד הלהיטים הגדולים של אייל

ומי שרושם שצליל מיתר זה לא מהלהיטים המובילים של אייל פשוט לא מבין מוסיקה . שכחתם שבמשך שנתיים זוגות רקדו איתו סלואו בחתונות שכחתם שכל פעם שחזרנו מח''ול ונתחתו בבן גוריון השמיעו את השיר במטוס בנחיתה . שכחתם שהוא צעד 10 שבועות בכל המצעדים בתחנות הרדיו .

Puskas

New member
אז? אז? ואז?

לא אמרתי שהוא לא היה להיט..אמרתי שהוא לא מהטובים שלו.. גם מלך המגרש היה להיט וזה חרא שיר...ואני בתור אחד שמת על אייל גולן ויש לי 6 אלבומים שלו אומר לך שצליל מיתר זה לא מהגדולים שלו..

Ran Bimba

New member
גמני מעדיף את "כשאת עצובה"../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אל תתייחס למשועמם הזה שמקלל אותך, זה רק בנאדם אחד שיש לו כמה ניקים כדי להרגיש גבר ליידך. פשוט לא להתיייחס או להגיב. צליל מיתר שיר יפה, אבל "כשאת עצובה" הרבה יותר מרגש ומרשים לדעתי.

sugar lips16

New member
אייל גולן-צליל מיתר

לא מתה על הקול של בניון... וגם לא על השירים שלו.. צליל מיתר זה אחד השירים הכי טובים של אייל גולן , לדעתי.

צליל מיתר אחד מהלהיטים הגדולים של אייל

ללא ספק שיר משמעותי בקריירה של אייל שיר מרגש וענק ומי שחושב אחרת פשוט טועה או שיאזין שוב פעם ליצירת האומנות הזו .

won the game

New member
שניהם מצויינים, לא חושב שצריך להכריע...

אישית אני אוהב יותר את צליל מיתר

למעלה